155

Д-Р Дре

преди 2 години

Шменди Капели.Не се гаси туй що не гасне.Замразяват но скоро ще се размразят.Това е изкуствено.

154

Анонимен

преди 2 години

Тая корполентна дядка да не ръси мозък, по принцип не трябва да има мораториум, а забрана за износа на държавен ток, но всички сте навързани в играта с фирми търговци или подизпълнители и от сутрин до вечер ни обяснявате глупости само и само да не ви се променя нищо - но кютек ще има и то скоро;)

153

ДО БРР

преди 2 години

ЧАСТНИ Дружества не изнасят, ИЗНАСЯТ ДЪРЖАВНИ КОЗЛОДУЙ И ТЕЦ 2 -печалби ФОНД СИГУРНОСТ, половината от тях ПП смениха шеф Козлодуй като буфер.САМО че до време, като подарим Козлодуй на Уестингхаус-един реактор, с Япония -свършва евтина енергия. ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАКВО ЗНАЧАТ ЦЕНИ ПАЗАРНИ.Частните дружества и фото, перки, частни вецове, биомаси, които задължително купуваме, плюс такси общество са за народа, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КУПУВАМЕ СКЪПИЯ ТОК на Хиновски, Добрев, Арсенова, и още светли милионери.

152

Анонимен

преди 2 години

197-така си смятал оня със яицата дето тръгнал на пазара да ги продава.

151

Брр

преди 2 години

НЯКОИ ДРУЖЕСТВА НАТРУПАХА СВРЪХПЕЧЕЛБИ ОТ ИЗНОС НА ТОК!!! КАКВО ПРАВИТЕ С ТЯХ??? РАЗДАВАТЕ СИ БОНУСИ НА НАШ ГРЪБ ЛИ?!? НЕ Е НИТО ЧЕСТНО, НИТО ЛОГИЧНО, НИТО РЕДНО!!! ИМА ЛИ НОРМАЛЕН В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА?!

150

Хиновски Лобист

преди 2 години

Защото Хиновски е част от МОНОПОЛИСТИТЕ-ЗАВОД БИОМАСА. Заради частните вецове, тецове, фотоволтаици, перки, заводи биомаси-плащаме толкова скъпа енергия. В частност Хиновски 380 лева му плащаме на МЕГАВАТ за заводчето-микс сметки ток. В които Козлодуй е само 5% от микса в сметките ни за ток.Изикване на ЕС задължително да изкупуваме СКЪП ТОК-ЧАСТНИЦИ. ВСИЧКО ЗАПОЧНА ОТ НДСВ и ТРОЙНАТА, ЧЛЕНСТВО ЕС.Да ви е честито, радвайте се на ЕС.

149

Анонимен

преди 2 години

197-ИМАХМЕ НЯКОГА! - СЕГА НЯМАМЕ НИЩО. ЗЕРО. НУЛА.

148

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация още не е ли фалирала ? Ужас . Ще носим топло с вода до другия край на града и тя ще остане топла. Тва не е сериозно в 21 век.

147

Анонимен

преди 2 години

АМИ ТО ДРУЖЕСТВА, РЕГУЛАТОРИ И ТЕЯ ПО НАДОЛУ ПО ВЕРИГАТА ВСИЧКО Е ГЕРБЕРСКА М*ршА.

146

Изход ЕС ПП

преди 2 години

ПП обслужват ЕС, което противоречи на интересите на българският народ.Чака ни, драстично поскъпване чрез ток на храни, парно, води, фалит бизнеси, за да дойдат ТНК-тата.Навремето Гърция изкаше да си върне драхмата, на Референдум 62% гласуваха за драхма. Ципрас ги предаде, Варуфакис подаде оставка, ЕС преговарящият размаха листата със предателството на Ципрас и каза: Това чака всяка държава, решила да напусне еврото-капитулация.ЗАД ВСЕКИ ЕДИН БЕЗОТГОВОРЕН ДЛЪЖНИК,СТОИ ЕДИН БЕЗОТГОВОРЕН КРЕДИТОР!

145

Майна

преди 2 години

ХИНОВСКИ ВИ КАДВА В ППАВ ТЕКСТ: НЯКОИ ДРУЖЕСТВА ТРУПАТ СВРЪХПЕЧАЛБИ ОТ ИЗНОС НА ТОК!!! СПРЕТЕ ГИ!!! НС МОЖЕ, НО НЕ ИСКА, ЗАЩО????

144

Анонимен

преди 2 години

до 168-ми то най върлия комунист Б. Б. я фалира бе пърчосан гербер.

143

Анонимен

преди 2 години

а липсата на мораториум заплашва сигурността на цялата нация? толкова се налапаха тези енергийни дружества от страни като България, че изобщо не ми пука и няма как да ме убедят, че щели да фалират

142

Анонимен

преди 2 години

Хиновски наясно ли е че ако махнем валутния борд например лева ще завърши като турската лира

141

Анонимен

преди 2 години

Къде се намира тоя ***.. това е България!

140

Хиновски

преди 2 години

Е ЛОБИСТ НА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ! НИЩО ПОВЕЧЕ.

139

Кире народа е с теб!

преди 2 години

спряха кражбите на крадеца бойко и потекоха реки от пари, чакаме връщане на старите цени и вдигане на запратите! От 1 януари по 4000 лева дигат заплатите от ПП.

138

От хората

преди 2 години

Срамувам се.Този до кога ще бъде канен от медиите да всява смут.Ако си плаща,кажете.Санкции и т.н.До кога ние ще плащаме на тези хрантутници.Да не се забравя най -дългия пръст на ръката,понякога и той се показва.

137

Шрек

преди 2 години

Чиба у лево.

136

Кирчо и Луканов

преди 2 години

Киро измамника, Корнелия и Слави чалгаря ще вкарат държавата в катастрофа. ЕС да готви санкции , а народа купувайте свещи и гответе туби за вода.