36

Анонимен

преди 2 години

Гешев скоро ще избяга в чужбина и ще отдръсти системата. Скоро ще подаде оставка след бягство в турска посока.

35

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Съдбата рано ги...излъгала,живота сграбчил ги...отвредИ ето ги,стоят на ъгала (Боку и Гешефф),с прихлупен до учи...каскет.(по Христо Смирненски)

34

Анонимен

преди 2 години

То и тя женицата е градила кариера още от самото начало в така наречените бастиони на ДПС, където и чистачка не се назначава без разрешение отгоре. Първо, като секретар на Общинската избирателна комисия в Кубрат през 1995 г. После, като експерт и стига до началник на дирекция Правна в МРРБ . От години съдебна реформа са просто празни приказки.Сега не е по-различно.Как пък ни едщн министър на правосъдието реален магистрат, не сложи тякой. Все парашутисти, повечето без никакъв опит в съд.

33

Кико

преди 2 години

Женски род на палаш,е палашка сигурно! По и отива пуделка на Черепов!

32

Анонимен

преди 2 години

Изкарайте конкретни случаи как надлежно свършена от полцията работа, вкарана в прокуратурата, зацикля. Конкретни случаи. Щото, ако следователите са претупали случая, какво може да направи после прокуратурата? Това е някакъв абсурд с това съсредоточване върху една личност. От една година само едно име се повтаря. Не им ли омръзна. Дайте конкретни факти,ама не изпльоскани от Рашков по някоя телевизия, а подплътени с документи.

31

Муфа

преди 2 години

Трябва да се отдръства на някъде иначе ще се спука тръбата водата ще си намери пролука всичко ще излезе на яве в тази държава на повърхноста кои калво защо и кои за кои работи тва напрежение къде се е насънрало ще избухне на някъде то се нагнетява нагнетява и чашата прелива.

30

Анонимен

преди 2 години

С други думи...Нищо не е казала!

29

Анонимен

преди 2 години

Милиони се застъпват за Гешев .. За първи път имаме главен прокурор който се бори с МАФИЯТА

28

Анонимен

преди 2 години

Да не би да имате някакви очаквания от женицата? Ужасяващо е, че за министър на правосъдието е назначиха поредната калинка, която днес в интервю пред Цветанка Ризова показа ниво, което прави Дани Кирилов правен гений.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "Докато не разберете че гешев работи за мафията българия няма да се оправи." Като гони такива като Черепа ли? Брей, тоя Черепа явно е от "новите демократи", нали? Сега разборам защо Радев каза, че вярва повече на Черепа, отколкото на българските институции!

26

Анонимен

преди 2 години

Докато Гешев не подгони парите на ДС държани от Черепахи, Василевци и Баневци, и не тръгна да лови руските шпиони в централата им в Президентството "всичко беше точно". Мдааааа. Ясно е защо Гешев "задръства".

25

Анонимен

преди 2 години

С удоволствие бих й отпушил системата, но ви се опасявам, че като е от ДБ, вероятно е и ЛГБТ...?!

24

Мерседес Мечок

преди 2 години

Таз пък каква е, егати самодоволната ..... .

23

Хайдеее,

преди 2 години

и тази тръгна да се харесва на Фигуранта Радев, и неговият ментор...Черепът! Спомням си, как извадиха разговор, в който Черепът си поръчва Главния Прокурор! Започне ли някой да словоблудства срещу Гешев, значи олигархията наистина си плаща! И откъде накъде, някоя с мандат за два месеца, ще иска да уволнява законно избран прокурор с мандат от 7 години?

22

Анонимен

преди 2 години

Докато не разберете че гешев работи за мафията българия няма да се оправи.

21

Боце

преди 2 години

Няма човек в българия които да се застъпи за гешев никои не го иска.

20

Дядо от село

преди 2 години

Бе ,те и комунистите са я задръстили от 40години,но още ни управляват

19

анонимен

преди 2 години

Падне ли Гешев,Черепухата се връща и пак тръгва лотарията:)

18

Анонимен

преди 2 години

Ние не искаме да сваляме президента Радев. Напротив, благодарни сме му, че ни отърва от срамната диктатура на ромския разбойник от село Банкя!

17

Ким чен ун

преди 2 години

Гешев ще го отстранът или със протести или с референдум.