133

HBK

преди 2 години

Целта е ясна: Чрез мимикрия на "промяна" да се запазили втръсналото ни на всички номенклатикурно "статукво". Промяна означава само "подмяна" на отрочетата около софрата.Безусловно, неотменно и безпардонно с една и съща камунистическа закваска - "отрочета" с червенеещи дирници. Спаението: ЛУСТРАЦИЯ, НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ (на вече "приватизираното") и ЕВРОПЕИЗАЦИЯ.

132

Анонимен

преди 2 години

Цирк !!!

131

HBK

преди 2 години

Най-напред: Успех на новото правителство в усилията му да реализира това, което е обещало.След това: Свидетели сме на поредния ДС проект, сътворен кръга от 27 ДС ченгета около (и над) президента Радев. Традицията е вече над 30 годишна. Такъв бе и проекта ГЕРБ (и всики последвали го комици, пардон правителства). България е страната на победилия БОЛШЕВИЗЪМ (да не се бърка с комунизъм). Парти-милюционерите (ГЕРБ биячи) се съгласи да даде няколко месеца власт на парт-функционерите (БКП-подлеците).

130

до 144

преди 2 години

И ЗЕЛЕН ЧОРАП

129

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ви се разгони фамилията, включително и на младите псевдотарикати дето се имат за средна класа и гласуваха за ПП. Освен събиране на данъци със всичка сила постоянно покачване на всички цени и разходи, абсолютно нищо не очаквайте. Сами си го избрахте, сами ще си го ядете.

128

Пиян залян

преди 2 години

Възраждане са пълни мишоци и измамници и герберастка поDлога

127

Светослав Христосков

преди 2 години

Новата басня: Орел, Рак, Щука и Милиционер.

126

Бойко Ибрика

преди 2 години

Досега зулумите ги оценявам на един мандат -толкова ше ми трябва да ги оправя. След три месеца не ми се мисли. И вълшебното ми ибриче няма да ми помогне да ви оправя за по-малко от 3 мандата.

125

Брацигов

преди 2 години

Както в правителството на тикво4а, така и в това не виждам нито един професианалист с отявлен мениджърски опит.Или младоци с жълто около устата или предпенсионни мухъли, стари кадровици.

124

До Народа

преди 2 години

Започва новият сезон на играта"Пролет". Докато ви,,,, се очаква да цъфтите. За 32 години не разбрахте, че цъфтенето няма нищо общо с....

123

Анонимен

преди 2 години

Много експерт, много нещо.Всички на синекури дръжности преди това. Смукали кой откъде свари.Нинова е най-фрапиращият случай. Юрист ще отговаря за индустрия/икономика. Поне икономист или инженер да беше.Здравеопазване-толкоз един лекар не се намери.Земеделие - историк и правист. Да се закрие Лес(н)отехническия Университет предлагам.Това "Министър на растежа и иновациите" трепе рибата отвсякъде.Няма един с докторска образователна степен.

122

Радев зелевия чорап

преди 2 години

Герпаджийските кучета надават вой. Що не се яви вашия вожд на изборите срещу мен? Един хазарт му го нaби с 200, а какво оставаше за мен, нали? Ей гербави троляци налягайте си ушаците че ше видите кон боб яде ли и *** сол ближе ли.

121

Анонимен

преди 2 години

Ама какво стана с тиквата, нещо го няма у фейса да прави лайфове

120

*/*

преди 2 години

Гербаджийските *** ,свиквайте с пръстта.Че като излезат и данните за субсидирането на сайтове и медии ще стане страшно.Край на кинтите и ще трябва да плюете безплатно.

119

опаааа

преди 2 години

Ревете ли герберугиии........?

118

Киро Факиро

преди 2 години

Хе-хе, как се обръщат нещата, сега Янев ше ми вика Шефе.

117

ХП

преди 2 години

Доста време шъ мине докато излезем от политическата криза заложена преди 32 години от генералите на ДС. Отдавна престанах да гледам на реалноста с оптимизъм, живота е безкомпромисен и жесток учител.

116

Бай Хой От Ханой

преди 2 години

Сега най-важното е че тиквата го няма, но все пак е добре неговите кучета да слухтят в опозиция, че ако новите се окъкат гепаджиите да се разлаят, а народа ше реши дали имат право.

115

Аз

преди 2 години

Защо бяха тея избори като всички се събраха да крадат

114

Наивници

преди 2 години

Поне 20 депутати ще се продадат за 500 К