54

Сандо

преди 2 години

еееее най накрая Бонд с цици !!! ... якоооооо

53

Мъск

преди 2 години

Човека ще е робот, те са безполови щото няма нужда

52

Ех спомени!

преди 2 години

Последния път като думках мъжко беше.. никога. Не съм педepунгел ха-ха

51

не ми се четат бози.

преди 2 години

Новия жейнс бонт азисковци ли ще думка? Може ли бърз брийф? Да - палче нагоре. Не - палче надолу.

50

Анонимен

преди 2 години

с две думи: скука

49

Я, па Я

преди 2 години

До АнонименЗащото, нов герой няма да направи впечатление и ще стане за присмех. Но когато похитят някой като Бонд това ще унизи нормалните което е и целта. Виж ми долния пост.

48

Я, па Я

преди 2 години

Освен това, има направени изследвания които доказват, че около 70% от хомосексуалистите са и педофили. Освен това са и по склонни на инцест и др. сексуални извръщания. С времето стават подли и подмолни а завистта им става патологична. Развиват мания да приобщават други към собствената си патология и за това се насочват към деца, по лесни са манипулации. Те не искат да са равни с нормалните, те искат да са над тях, да усещат превъзходството. Гадна и противна пасмина са ...

47

Анонимен

преди 2 години

Бассааасаааси маметоооооо, Лейди Бондуел... Кара Астана Мартина - казахстански супер х"афтомбюл.... Тоя свят няма да изкара още дълго.

46

Анонимен

преди 2 години

Време е да дойде султан Ердоган!

45

е как

преди 2 години

щом госпожа Броколи го е казала значи няма мърдане

44

Я, па Я

преди 2 години

До StoyanovНе, че нещо но полът се определя много преди раждането.Ако си роден момче но се мислиш за момиче то това е психиатрично състояние.Състояние на съзнанието с други думи, това няма нищо общо с *** която е целенасочено търсене на сексуални удоволствия от собствения ти пол, което си е извращение.Но има и двата варианта в едно като първото поражда второто.Има и такива който всеки ден се събуждат с нова полова нагласа.Всичко това са заболявания които ни се натрапват като норма.

43

Анонимен

преди 2 години

Чудят се какво да измислят по извратено и да промиват мозъците на младите за да ги заблуждават с уж "модерно"

42

Анонимен

преди 2 години

Ян Флеминг - създателят и автор на историите за Бон ще се върти като пумпал в гроба си. Но умира през 1964 и така не вижда тия извращения. Обаче имаме идея! Вземете АЗИС! Ще има танци, ще си сменят гримовете, рецепти за кола маска и кекс. Азис Бонд звучи яко!

41

1тл=о,12стинки

преди 2 години

Оправих си деня с тази новина надявам се да ви донесе лека и приятна вечер и на вас.

40

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен"Да няма пол не означава да е гейИма хора които не могат да си определят пола."-----------------------------------------------------------------------------------------------------Че той пола си е определен от самото раждане бе, какво има да определят в последствие?

39

Анонимен

преди 2 години

Да съгласен съм, че чернокожите са. Били с векове роби и това бреме тежи, но сега техните потомци уело се възползват от това

38

Толераст

преди 2 години

.... Ама разбира се че няма да има пол.... то и както е тръгнало Джеймс Бонд няма да има и цвят... и религия... или ако трябва да бъдем точни в бъдещите филми за Джеймс Бонд, той ЩЕ БЪДЕ ВСИЧКО ДРУГО , НО НЕ И БЯЛ , ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН и ХРИСТИЯНИН .... Все пак трябва да сме толерантни към квотите за актьори които са чернни, транс, лезбо, гейй и с физически увреждания предвидени във филмовата индустрия . Съвсем скоро ще очакваме Джеймс Бонд който е черрен траввестит И фанатизиран ислямист .

37

Забележете

преди 2 години

Не става дума за актьора Даниел Крейг а за героя Джеймс Бонд!

36

Анонимен

преди 2 години

Трябва да сте във възторг иначе сте хомофоби(каквото и да означава това).

35

Анонимен

преди 2 години

Ами да си го гледат безполовите!