16

преди 16 години

Свинаров - езък че носи такава хубава фамилия !!!

15

Spiro

преди 16 години

Това отдясно изобщо не е лошо, изобщо ...

14

преди 16 години

Свинята си е ***. И да я измиеш тя ще се затича и ще се пльосне в най-голямата мръсотия в най-голямата локва. Същото вожи и за някои свинари...

13

Анчо

преди 16 години

Свинаров, Свинаров, защо не си ходиш при свинете бе мазна мутро. Не се ли назули като министър. Не накраде ли достатъчно терени в центровете на градовете, където преди имаше казарми, че пак ламтиш за власт и да си в политиката. Е този път го няма този, на който лижеше ду..то, за да влезеш във властта, или поне и да го има и той не е в завидно положение, че да помага на ***....

12

ф.с.в.

преди 16 години

Българска нова демокрация"____Новото Време,,Новата Шулева .Новият Севлиевски ,Новият Кошлуков ----все новите -стари крадци .За толкова *** ли мислят ,българският народ че са с убеждението за ново влизане във власта.Омръзна ми да гледам самодоволни мазни физиономии ,усмихващи се от телевизора .и обяснаващи колко добре вървят нещата в България и как ставаме все по богати и по богати ,но явно за да съм се родил тук ,сигурно господ ме наказва за грехове които съм имал в предишния живот (ако има такъв)

11

преди 16 години

Както се вижда от снимката на тая "партия" освен членки й трябват и ЧЛЕНОВЕ...

10

преди 16 години

Тая на снимката що си не разтвори още малко кълките да я снимат по-хубаво.

9

преди 16 години

Същато важи за цялата сбирщина от НДСВ, която е в коалиция с БСП и ДПС, но не ги допуснаха до кокала и затова сега се пишат пишман "опозиционери". Тия са готови и с дявола да станат ортаци само да се докопат до властта, в която толкова силно са влюбени.

8

преди 16 години

Тоя Свинаров от 2001 г. до сега - 7 години - беше в управляващото мнозинство на НДСВ, ДПС и БСП. Няколко месеца преди изборите направи поредното си салтомортале и се опитва да лъже че бил "опозиция" на приятелите си, преструвайки се че уж "не е " от тях. Ако има останал още някой *** нека вярва на долнопробми и гнусни лъжи. Егати дебелоочието. Наистина тоя става само за свинар.

7

данъкоплатец

преди 16 години

А откъде им идват парите за държавното субсидиране на партиите? Ако човек е безпартиен следва ли да му взимат от данъците, за да се изхранват ненужните му партийни администрации?

6

преди 16 години

Вижте му името само - СВИНАРОВ. Много му подхожда. Сигурно целият му род са били свинари.

5

Бай Пешо

преди 16 години

Това да не е бил кастинг за порнo-филм?

4

преди 16 години

Мисля че вече е поела доста членове, а и би могла още разбира се. Лявата не става определено

3

преди 16 години

Леле, членки-трътки хахахаха, от Околовръстното ли ги събират?! Егати перверзните

2

преди 16 години

На тая вдясно й трябва член(ство)

1

az

преди 16 години

...и аз ставам ЧЛЕН на тази партия.