215

Анонимен

преди 2 години

Това правителство ли е или е списък на всички клоуни в цирка? ФатмакаЩе прави акробатически номера на лоста, Кирчо и Кокорчо ще подскачат, като палячовци, а Дамаджаната ще ходи на зиг-заг и ще жонглира с празни шишета. Цирк Чалгария.

214

Анонимен

преди 2 години

Морето, небето и СДС-то са сини и приятни

213

Pkp

преди 2 години

До Бойко Борисов..., ама раздуйте това, че все пак ще са малко по-малко образовани от Мен. Б.Б.

212

Надежда

преди 2 години

Само с идеята на СДС България може да просперира, това правителство е съставено от осколките на комунистическия преврат от 1944г.

211

Кирето

преди 2 години

Два пъти мисли Кире, един път давай министерства, че да не свършиш като другите мухички еднодневки......,,Сутринта се родиха, вечерта умряха,,....

210

Анонимен

преди 2 години

223 ГЕРБ е уважавана членка на европейската десница ЕНП, чийто шеф Вьорнер неведнъж е изразявал приятелството си с Борисов и подкрепа за ГЕРБ.

209

Току що

преди 2 години

Заради благото на държавата ГЕРБ ще подготвят млади и образовани хора, които ще са алтернатива на правителството на Рашков и Нинова!

208

Анонимен

преди 2 години

Ха сега Бокича издига лозунга България над всичко Боко ми тия 12 години защо шкафчето ти беше над всичко а не България?

207

Голяма новина

преди 2 години

Нова дясна политика основана на базата на християн-демократичните ценности и патриотизма ще обедини недоволството от узурпирането на власта от Радев!

206

Анонимен

преди 2 години

Завладелите държавата, няма да получат подкрепа от ГЕРБ. Изпълни се проектът на Божков, "нема леви, нема десни", който управляваше протеста и щедро плащаше, остана, да изпълнят и последната му заповед, да сменят Гешев

205

Анонимен

преди 2 години

Пак ли комунисти ще ни крадат? Това не е правителство на промяната, това е правителството на Радев, Рашков и Нинова!

204

до сдс форева

преди 2 години

Форева, новия курс обявен от Бойко е към бай Ставри. В стройни редици, министри и кметове. Рашков от вторник ги поема с невиждана сила и стотици свидетели, бивши гербаджии споразумяващи се за оттърване на кожата да кажат всичко с паричките носени в сакове и чувалчета.

203

Трябва да се знае:

преди 2 години

Че това присвояване е особено опасно в случая с този колониален нацист, защото историята е още по-превратна ... Симеон II лъже за родословието си. Той е Сакскобургот, но не е син на Борис 3 -той е син на Фердинант 1 и Мери Белгийска, защото жената на Борис 3 не могла да зачене мъжки наследник. И този факт променя историята на България и Европа. Но когато жалък нацист като Сакскобургота придобие светската и религиозната власт от миналото на България като тези на Иван Асен 2 - става император!

202

Shark

преди 2 години

До Браво ГЕРБ. ГЕРБ никога не са водили дясна политика. Те водеха политика на личното облагодетелстване, на кражби и пълнене на чекмеджета. Да не говорим, че при тях има повече комунисти, отколкото в БСП. Начело с вожда им.

201

Бойко Борисов

преди 2 години

Заради благото на държавата ще подготвя млади и образовани хора, които ще са алтернатива на Киро и Асен!

200

Браво ГЕРБ

преди 2 години

Нова дясна политика основана на базата на християн-демократичните ценности и патриотизма ще обедини недоволството от узурпирането на власта от Радев

199

Из хрониките

преди 2 години

Да разсипеш БСП и след това да се курдисаш за министър що е то?

198

Трябва да се знае

преди 2 години

Че в случая със Симеон II става въпрос за тежък държавен преврат целящ да върне положението в страната все едно периодът 1945-1990 не се е случил и е бил незаконен , а този преврат е законен. Да ама не е - според Ялта не е. И всичките тия глупости за революция са пълни глупости.Страната беше превратната, последният колониален вицекрал наследство от Британската империя се върна тук на застлан червен килим, и чрез БПЦ присвои титлите и инсагниите на Българските владетели и държавници!

197

Анонимен

преди 2 години

Без експанзия и война западът няма да може да излезе от кризата.

196

Току що

преди 2 години

ГЕРБ - СДС са против правителството на Рашков и Нинова!