43

Кикорко и Кокорко

преди 2 години

вече да получили инструкции да използвам безобидният Омикрон като предлог за Задължителна Ваксинация. сега ще почнат да Убиват масово хора с Ремдесивир и да ги пишат Омикрон жертви - пазете се от Мафията в Бели Престилки. Междудругото, в САЩ изтеглиха Ремдесивира, ама уж само 2 партиди, щото били замърсени и още по-смрътоносни!!

42

Анонимен

преди 2 години

бай Нютон по време на големата чумна епидемия в Англия се е каширал в една църква и така хрм опряил механиката и интегралното сметане хем оцелял половин Англия изпукала.Тогава немало още Шайзер и Гейтс.

41

Муахаха

преди 2 години

Хремата е тук и какво от това?! все пак няма нито 1 умрял, дори няма нито 1 в болница от Омикрон!!

40

Анонимен

преди 2 години

ИзвънБъшгария съм. Преди 5-6 дни се заразих и вече съм супер. Не го мислете. Този щам е най-лекия. Изкарах всички възможни щамове. Това ми е трети път с положителен тест за 18 месеца.

39

Анонимен

преди 2 години

6 Случая на Омикрон в Турция

38

Анонимен

преди 2 години

В България вируса Омикрон ще бъде регистриран като грипен вирус.

37

ПРЕДАВАМЕ НА ЖИВО

преди 2 години

НЯКЪДЕ ИЗЛЪЧВАТ ЛИ НА ЖИВО ТРАЕКТОРИЯТА НА ОМИКРОН, ИСКАМ ДА СЛЕДЯ НОВИНИ НА ВСЯКА СЕКУНДА, А НЕ САМО ПО 50 СТАТИИ НА ДЕН , БЛАГОДАРЯ

36

ПорЦелан

преди 2 години

СЗО - "Няма регистрирани смъртни случаи от Омикрон. Симптоми като от махмурлук, продължаващи ДВА дена." Почвам да са плашим, ей 'са ша си шибнем три бустера!

35

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо дали се щракат изодзаде?

34

Анонимен

преди 2 години

Когато те нападат от три страни, то обръщаш се към четвъртата и беж да те няма. Чу се че в Несебър се прострелял бизнесмен. Митьо Очите къде е? Омикрон не убива мафиотите, защо ли?

33

Анонимен

преди 2 години

Как го различават от оригинала, който още не са открили?

32

Атаман Сирко

преди 2 години

Много бързо забравяте за вируса на исляма, а той за вас не!

31

Демократ

преди 2 години

В България сме с 29% ваксинирани последни в Европа???

30

Анонимен

преди 2 години

Когато фашизма настъпва, само национализма и братята руснаци могат да ни спасят.

29

Анонимен

преди 2 години

Мисля да си го преместя в десния крачол...

28

Анонимен

преди 2 години

С 1400$ за втечнена американска газ икономика в ЕС не се прави. Дори и с руска газ за 1000$ не става. Заводите спират, народа ще стои затворен по домовете на базов доход и енергия само от соларки и вятърни мелници.

27

Анонимен

преди 2 години

Всички ще стоят в къщи на базов доход колкото да не умрат то глад. Това няма да е истинска храна, хляб, ще се ядат храна от насекоми като земестител на месо, впрочем в ЕС вече одобриха производството на храна от насекоми, съдържат протеини. Но трябва да има и развлечения и тук влиза в ролята си Метавселената на Дзукабърг където всеки ще живее виртуално на екзотичен остров, ще бъде поп стар или император.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако омиркон не дойде, друг ще дойде. Това е приучаване на населението да живее в новия икономически ред на зелената енергетика. Западът няма вече енергия да да развива, а без енергетика няма икономика. Хората ще стоят затворени в къщи и ще се ваксинират всеки 6 месеца, и даже и санскритската азбука ще започнат. като свърши гръцката.

25

Анонимен

преди 2 години

Путин и Байдън са се разбрали Китай да се окаже от Пакистан в замяна на Тайван. Автномобилната индустрия става изцяло зависима от Китай. В момента Германия една кола не може да произведе, много е трудно да се купи нова кола, цените на страра запазена кола е колкото нова.

24

Анонимен

преди 2 години

Вей Фенхе: Ние отбелязваме огромно плодотворно сътрудничество във всички области. Китай и Русия са сплотени като една велика планина. Ние заедно сме противодействали на хегемонията на САЩ, ние сме против фалшивия демократичен режим на САЩ и фалшивия мултикултурализъм, както и проявите на студената война в нова форма. И по този начин ние сме показали, че нашите отношения са по-добри от съюзнически".