53

Тц,тц,тц...

преди 2 години

Нашту пишман "учени и специалисти" тотално Дискредитирахъ всички научни титли у Бг!Накрая шъ излези, че знахарките по селцата и аптекарките у градовете са по-компетентни от всичкото "професор и доценти".

52

Анонимен

преди 2 години

"Той може да нанася по-малко поражения, но понеже може да атакува повече хора за единица време, смъртността пак може да е по-висока" - А защо тогава от Южна Африка лъжат ,че при почти 80% увеличение на заразените имат 13% спад при смъртността ?

51

гост

преди 2 години

ТОЗИ КОЗЕЛ НЕ ЗНАЕ НИЩО , СВЕТОВНИТЕ УЧЕНИ НЕ ЗНАЯТ КАК ЩЕ СЕ ОТРАЗИ ВИРУСА . УВЕЛИЧАВАТ И НАМАЛЯВАТ ЗАРАЗЕНИТЕ КАКТО СИ ИСКАТ . ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ТЪРМЪЧАТ МИСИРКИТЕ , СОЦИОЛОЗИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ СЗО . ПОСЕГНАХА НА ДЕЦАТА , МРЪСНИТЕ ФАШИСТИ . ПРОФЕСОРИ , ДОКТОРИ , ДОЦЕНТИ УВЕЛИЧИХА СТАНДАРТА СИ НА ЖИВОТ ЗАРАДИ КОРОНАТА . СМЕНИХА СИ КОЛИТЕ , АПАРТАМЕНТИТЕ И ЖИВЕЯТ ОХОЛНО , ЗА СМЕТКА НА ОЩЕСТВОТО . БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ , ФАШИСТИ ЖЕЛАЯТ САМО ЕДНО , ВИРУСА ДА Е ВЕЧЕН .

50

WWE КЕЧМАНИЯ

преди 2 години

Вчера казаха че най-късно до 15.12.2021 ще е тука. Последно??

49

Ванко 2

преди 2 години

:D

48

Анонимен

преди 2 години

"Това прогнозира математикът проф. Николай Витанов от Института по механика при БАН."Това е здравна тематика. После защо не ви вземат насериозно.

47

Анонимен

преди 2 години

Поредния циркаджия.. Намери си трибуна и амсалаци да му обръщат внимание..

46

проф. Мортанов

преди 2 години

Омикрон означава края на пандемията. Омикрон е първата и единствена по рода си естествена ваксина срещу коронавируса SARS-CoV-2. Тя не е измислена от човек, тя е продукт на еволюцията на вирусния щам.Заразявайки се с Омикрон (а той е много заразен и всички ще се заразим с него), хората карат боледуването леко, на практика толкова леко, колкото се разболяват и ваксинираните с ваксините на Астра/Зенека.Така ще добием най-после колективен имунитет - всички заразени с Омикрон ще са имунизирани!

45

е

преди 2 години

Този индивид се да не е от потеклото на Настрадамус или Ванга та му се дава толкова много ефирно време и медийни изяви или просто взима достатъно пари за да плаши хората ,чудя се как на саму спретнали едно дело за психически тормоз тази си дейност

44

МАТЕМАТИК

преди 2 години

ИЗЧИСЛИЛ СЪМ КОЛКО ОЩЕ ВИ ОСТАВА. МНОГО МАЛКО! ОМИКРОН К19 ИДВА ЗА ВАС! ВТОРИ ФЕВРУАРИ ЩЕ ПОСЛЕДНИЯ ВИ ПРАЗНИК!

43

Анонимен

преди 2 години

Ако ме погне грипчето, дали ще чакам определена дата за да се разболея........хахахахаха :))) Значи да чакаме след Ивановден новото вариантче, изчислено е, че чак тогава ще се "разболеем" :)) Направо се чудя на тези хора, как може да паднат толкова долу :))

42

каскетя

преди 2 години

От много места се чува, че това е краят. Омикрон е много по нестабилен и слаб.

41

Анонимен

преди 2 години

Скрий си цифрите и числата бе, досадник.

40

смях

преди 2 години

Психиатрията пак се обади! Да му завия един омикрон за вкъщи :)

39

Анонимен

преди 2 години

Как пък само математици се изказват по вирусчето, поне да беха сложили лекар от нивото на покойния Чирков, че да верваме малко :)))

38

Инженер - химик

преди 2 години

Професоре по математика, все си мислех, че разбираш от числа, а не от вируси и празници. Ивановден, но през коя година ще дойде този толкова опасен вирус за такива като теб ?

37

проф. Мортанов

преди 2 години

Предишният щам на коронавируса - SARS-CoV-1 е бил много по-смъртоносен от сегашния причинител на пандемията, SARS-CoV-2. Въпреки това, той е изчезнал без дори да сме разбрали че го е имало. Това е дадено по условие. Пита се в задачката (другарю Витанов), защо?Решение: Защото убивайки гостоприемника, вирусът не е имал време да мутира. Това го прави уязвим за имунната система и му пречи да заразява други хора.Образно казано, вирусът си е запалил къщата и е изгорял в нея!

36

Ачо Бустера

преди 2 години

Ако бях записал математика навремето, сега щях да съм главен здравен инспектор и телевизионна звезда.

35

проф. Мортанов

преди 2 години

Новият Омикрон вариант е предвестник на края на пандемията в глобален мащаб.Учените са установили, че сред многото мутации на вируса има и такива от друг щам от семейството коронавируси, този който причинява обикновената настинка. А това означава хрема, гърлобол, леко повишена температура, и за три дни минава.Причината вирусът да мутира толкова много се крие във факта, че не е смъртоносен - има достатъчно време да еволюира. Предишният щам - SARS-CoV-1 е бил много по-смъртоносен и изчезна!

34

Анонимен

преди 2 години

По нов или по стар стил?