51

Анонимен

преди 2 години

Нали австриец беше учения работил по графеновия хидроокис с Нано размери и бе им обяснил как действа той в кръвоносно-съдовата система движейки се измежду кръвоносните телца в потока на кръвоносните съдове до всички органи по всички съдове,че на всички действа как бръснач,като твърда сплав и не се разлагал за избавяне от него,че при туй движение срязва кръвни клетки и тъкани подред,може ракови образувания,че може иРНК на маймунски вируси на по-финни от него частици,че още фетални заложени с тях.

50

Анонимен

преди 2 години

Живо изнасилване.

49

????

преди 2 години

Надявам се че такъв закон не може да мине пред съд. Дори през парламента им. И че това е мръснишка партенка от фашисткото правителство, за пореден път да наплаши и принуди хората, след като и номера с безплатните *** не мина. Иначе защо ще е от февруари, а не от януари?

48

Анонимен

преди 2 години

Asi es,llega malo tempo para todos!

47

АнонимеН

преди 2 години

ДОН БИЛИ БАЩАТА НА СВЕТОВНАТА НАЦИЯ: С УИНДОУС ПОЧТИ ПРЕВЗЕХ СВЕТА, НО С КОВИДИОТЗИУМ ВАКСИНАТА ЩЕ ГО ПРЕВЗЕМА ЦЕЛИЯ! НОВИЯ ЕКВИЛИБРИУМ СЕ ЗАДАВА И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ТРАЕН, ЗАЩОТО СЛЕД НЯКОЛКО ДОЗИ КОВИДИОТЗИУМ ИМА ПРИСТРАСТЯВАНЕ И БЕЗ НЕТО ИМУННАТА СИСТЕМА НЕМОЖЕ! ЕКВИЛИБРИУМ 2002 СЕ ПРОВАЛИ, ЗАЩОТО ПРОФАНОЗИУМ НЕ ВОДЕШЕ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ! ТОЗИ ПОСТ Е ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЕКВИЛИБРИУМ КОЙТО СКОРО ЩЕ БЪДЕ ЖИВА РЕАЛНОСТ!

46

Анонимен

преди 2 години

Това ако се случваше у нас, парламентът вече щеше да е в пламъци.

45

SS

преди 2 години

Нали ви казвах -- Въоръжавайте се,кой с каквото може ? Не бъдете овце ! Идват лоши години ! Който чел,чел ! Който разбрал разбрал !

44

Анонимен

преди 2 години

Значи имат време до 15 март да си избесят правителството.

43

JP Morgan

преди 2 години

JP Morgan очаква край на пандемията и пълно глобално икономическо възстановяване през 2022 г! От няколко дни мисирките говорят за лекия Омикрон, като в същото време гледат да набодат колкото се може повече хора за последно! Пандемията е политически инструмент с политически цели и мнооого пари, както се казва търсете парите. Щом Джей Пи Морган "прогнозира" край, верятно той наистина идва, а какво са ни подготвили по-натам кукловодите ще видим. Кутията на пандора е отворена!

42

Анонимен

преди 2 години

Сценарият за пандемия ковид 19 е известен и разработен още в доклада на фондация Рокфелер и глобална бизнес мрежа още през месец май 2010 г. Сценарият, озаглавен "Заключване". Народите го видяхме и изпитахме наяве през 2020 та година. А сега този сценарий продължава в следващата му фаза - "Принудителна ваксинация"

41

Запознат!

преди 2 години

Само говедата дават да ги жигосват (ваксинират) ,с неизвестни на никого отровни ,,коктейли"! А,*** си остава ***!

40

Анонимен

преди 2 години

Защо така, нали "учените" агитираха да се ваксинират и бременни?

39

Анонимен

преди 2 години

Фашисти, сър!

38

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос- Така тези които не скланят главици ще емигрират и ще останат само послушните уфчици. Чудничко. Все пак се надявам че тази заповед няма да издържи на съдебни процеси. Пък и до февруари има време и може фармамафията, филантропите и корумпираните "учени" да облекат раирани смокинги.

37

АнонимеН

преди 2 години

ДОН БИЛИ: ПИПНАХ АВСТРИЯ, НО ТОВА Е МНОГО МАЛКА ХАПКА ЗА МЕН! ЛИГИТЕ МИ ТЕКЪТ ПО ГЕРМАНИЯ! ГЛЪТНА ЛИ ГЕРМАНИЯ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ ПОДЧИНЯ И ЦЕЛИЯ СВЯТ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ ! ОЩЕ ОТ СЕГА ПОТРИВАМ ДОВОЛНО РЪЧИЧКИ!

36

Анонимен

преди 2 години

Конграчулейшън!

35

Анонимен

преди 2 години

Ако щете и на Марс ме пратете или стреляйте по неваксинирани - пак няма да се ваксинирам. Не ми пука.

34

Доктор Менгеле

преди 2 години

Добър вечер!Аз съм доктор Менгеле!Бъркам във всякакви дупки. Носове, гърла и пребърквам и джобове. Мога и на други работи да бръкна.Но ви призовавам за да спасим всички хронично болни хора , на планетата,от солидарност към тях да се ваксаме на 5-6 месеца. Иначе ще бъркам по надълбоко . Хайде сега си лягайте.

33

До 34

преди 2 години

И къде се бунтуват? Аз досега такова нещо не съм видял. Напротив живота си върви масата от хора чинно изпълнява мерките. Нали това е демокрацията. Управление на мнозинството. Сега ще ползват мнозинството ваксинирани срещу малцинството неваксинирани. Хората да се бият а върхушката да стои отстрани и да се смее нагло докато брои милиони и милиарди в офшорни сметки. Не. Революция няма да има. Стадото е приспано перфектно. Сега с новите виртуални реалности ще го приспят за вечни времена.

32

Въпрос

преди 2 години

"Предполага се, съобщават медии, че законът ще загуби валидност в края на януари 2024 г"..........Значи богатите ще могат да си плащат до 2024 през 3 месеца и ще отърват вълшебната игла. Обикновените хора да го Д!??? Само че има една уловка- скоро и двойно ваксаните няма да ги броят за ваксани, а само тия с поредния бустер. Тъй че ако сега и ваксани и неваксани не се обединят и се вдигнат с дебели тояги в ръка, нищо добро не очаква Австрия.