14

Бонго Бонго

преди 2 години

2.200 Л мляко 1 паундЧикен&чипс 3 паунда Кви глупости ръсете.Целият свят отива там, защото са зле ли? Оле майко. Я си вижте нашия Кауфланд 1 Л = 2 лвНЕ ЗАВИЖДАЙТЕ! ТЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ, ЩЕ ПЛАТЯТ И ИМАТ ПАРА. А В БГ ИСКАЙТЕ ОТ РАДЕВ, ТОЙ ЩЕ ВИ ДАДЕ.

13

Иванов

преди 2 години

Не разбирам защо се напъвате да ги мислите поданиците на короната. През вековете винаги са намирали кой да им слугува и кой да им робува. По желение или по принуда винаги е имало такива. Непривлекателната и мизерна работа винаги ще се намери кой да им е свърши!

12

Пепи

преди 2 години

Откога Англия стана богата държава . Пакет цигари кафе и сандвич минават 20 паунда . Наемите са големи . Живее се по двама по трима в стая . Хубаво е за част от англичаните . Ама за другите .

11

Анонимен

преди 2 години

България ,винаги са е бъркали с Унгария !Толкова им дреме за нас Важна е шопската салата !

10

Ганя

преди 2 години

Кралицата да запрята ръкави и да зема мотиката да даде пример

9

Анонимен

преди 2 години

"Акъл море !Глава -шамандура !" ... всъщност това е много глупава поговорка. Ако беше "Глава море, акъл шамандура", щеше да има смисъл

8

София

преди 2 години

Има достатъчно индийци, афганистанци, пакистанци. Нали ги броят за повече хора от източноевропейците. Да си ги вземат, натурализират и да им дават работни места да запълват липсите.

7

Анонимен

преди 2 години

Никой. ,никого не е карал ,насила да ходи там !!Сърдете се , на себе си !И ,не плачете на чужди гробища !Акъл море !Глава -шамандура !

6

Анонимен

преди 2 години

Аууу, жълтозъбите ще им се наложи да работят честно

5

Бонго Бонго

преди 2 години

Те ще се оправят имат пари.Сега да видим плешпеорояда Радев как ще овладее кризите?

4

Анонимен

преди 2 години

Сега ще им се наложи на енгилизите да бачкат за да ядат. Тира им го върнах и им казах да се научат да го карат. В противен случай магазините им ще стоят празни. Имам приятели които транжираха животни караха плодове и зеленчуци по магазините е вече и те се прибраха сега ще трябва енгилизите да спрат дрогата да си изчистят мозъците и почнат да работят. Свърши тяхната на баницата мекото и на работата лекото.

3

Апокалипто

преди 2 години

Бях там,три години къртовски труд и недоспиване,а накрая ти викат факин форинър...прибрах се в България преди 4 години,наредих си живота и сега живеем страхотно с жена ми и малкия ни син,кракът ми няма да стъпи повече в онази ***.

2

Анонимен

преди 2 години

Има 600 обезлюдени села в България !Там ,как е ?!?Защо ,се интересувате за Великобритания !??Ипотекатата ли е закъсала ?!

1

Анонимен

преди 2 години

70% там сте от Индия и Бангладеш. Накарайте ги да работят тия от колониите.