61

Анонимен

преди 2 години

Това звучи ..странно сега. Точно толкова странно колкото когато преди години си купих 5 биткойна на шега (струваха ..20на долара и бях абсолютно убеден, че съм загубил тези пари) е...сега ...Никога не се знае и точно абсурните неща стват не толкова абсурдни.

60

До 76

преди 2 години

А ти какво правиш със заплатата си?

59

Анонимен

преди 2 години

До 74и какво ги правиш тия биткойни?

58

Анонимен

преди 2 години

За народа- хляб и зрелища. Зрелищата - виртуални! А хлябът ???

57

До 58

преди 2 години

Аз не говоря за Ружа и разни други пирамиди, но твоето мислене е такова. Аз имам биткойн и не го крия, ти имаш ли за да ме съдиш, или шефа ти е бог за теб?

56

Анонимен

преди 2 години

И сега живеем в илюзорен свят и целта на посещението ни тук е да успеем да си припомним кои сме... А тия искат да усложнят играта и да сложат още един илюзорен свят върху този, та някой като се осъзнае от мета вселената и открие, че има и друг свят, да мисли, че е открил всичко и да няма шанс да излезе от играта....

55

До 65

преди 2 години

Бате, как че ги харчиш тия 100 уевЪ веее?!На цяло или на дребно.. егати съървула си.

54

Анонимен

преди 2 години

Магазин за наивници. Докато се обърнеш живота минал.

53

До 54

преди 2 години

Наистина някои са забогатели от койни-мой и но също така е вярно че много забогатяха от Ало-Ало, други пък се казват Бърни Мадоф а трети пък забогатяха от въздуха в главите ви като Бойко но във всичките тези уравнения от едната страна има БАЛЪЦИ !!И Ружа цветнокожата забогатя ама други като теб обедняха ЯКО.Гепиш ли селски!!

52

До 58

преди 2 години

Моля да уточним първо, кои са ***? Морските свинчета с доживотен абонамент за бустери или...? Щото на мен (без да съм ваксиниран плоскоземец), зукърбърк ми печели пари още от времето на фейсбук. Сеш'ли се? Само днес ми е заработил стотина лева.

51

Анонимен

преди 2 години

Мне *** не знаят що е това криптовалута. За тях шефа им е, господ и той им решава живота. Всичко извън тяхната мета-вселена е нереално и пошло.

50

Ще дойде време..

преди 2 години

...в което ще се раждаме, ще ни боднат маркучите в отверстията, ще ни слагат очилата и така ще си изживяваме живота. Рано или късно природата ще ни затрие !

49

Анонимен

преди 2 години

Тоя с койните ми приличат на цветнокож пред печка с купичка мляко отгоре който при вида на кипящото мляко повтаря Пълни Боже, пълни. и накрая .като се събуди краката му отвоти:)))

48

Алт Щайн

преди 2 години

От доста години играя "Империя". И там има виртуални токени и рубини, без които нещата ти се развиват много бавно, но за да ги получиш трябва да плащаш с реални пари. Винаги съм се чудил кой е тоя б.дала, дето ще даде реални пари за такива във виртуална игра. Зукитата обаче са разширили значително обхвата на действие.

47

Не се бавайте

преди 2 години

Е бавате се но ще дойде ден за да кандидатсваш за работа ще ти трябва адрес в мета вселената и къща която могат да разгледат. Парите също са измишлотина просто хартийки със знаци но ги ползваме нали? Тава е проекция в ума ви.

46

До 49

преди 2 години

Има неща, които се казват ирония. Но, за да я разбереш се иска ум

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен(44).. ако си на 20-30 линии веднага минаваш в реалноят свят, нали.

44

До 49

преди 2 години

Лаладжия, ако ми продадеш виртуален домат за 50ст. ще те позлатя и затрупам от поръчки, ама нещо ми се струва, че дори обикновен 3Д домат не можеш да ми нарисуваш.

43

Анонимен

преди 2 години

С реални пари ли се плаща, или с виртуални? Че много вестници са ми останали...

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (45)БитНИЩОТО било евтино ХА-ХА-ХА Как едно НИЩО може да е евтино бе селски?!?!