291

ДДРОнег

преди 2 години

Много ми харесва герП да са в опозиция, вече са много принципни и следят за спазването на закона и морала :):):)

290

Шией

преди 2 години

До програмиста. Ти си в грешка. Пред закона и Господ всички човешки същества сме равни. "Онези в кварталите" също са човешки същества. Първобитно общинния строй много ти харесва, но ще трябва да смениш държавата. Ти явно се имаш за по-извисено същество, сигурно живота е мъчение да споделяш въздуха с други хора. Завалийката.

289

питане !

преди 2 години

А поцинкованата кофа кога ще се иСказва !

288

да се наслушаш ...

преди 2 години

... , на четирте колибарки , Мая , Нинова , *** , и Деса , не знам кой ги докара в столицата , те никога няма да станат ГРАЖДАНКИ , на всичко отгоре И закони ще ни коват !Няма ли мотики за тях ?

287

Анонимен

преди 2 години

Всички депутати под ваксина

286

ДА ВЕ !

преди 2 години

Понеже , няма с какво друго да се заяждат от герб , и измислиха да ръсят пРустУтии , като ''вожда '' си !

285

Шией

преди 2 години

До 302 . Съгласен съм с теб. И аз не им вярвам, но каква е алтернативата? Закриване на държавата? Това имах предвид като казах, че имаме конституция. Тя все още е здрава земя на която можем да стъпим и пред която все още всички сме равни.

284

Анонимен

преди 2 години

Тези въпроси са логични и отговора може веднага да се даде от Председателя на Парламента. С нетърпение чакам да разбера дали сме равнопоставени гражданите на България.

283

Анонимен

преди 2 години

чпез изкаването на тритъпоъгълния триъгълник,ГЕРБ демонстрират че знаят колко от депутатите и коиса активни антиваксери.блокирайки ги да влизат в НС те целят скандали и разправии като днешните оргии.даси стоят вкъщи и да работят на нета. така в Парламента няма да им правят кафета закуки обяди.пари ще се спестят.ако някой е видял девойчето в нощите да се измъква от Парламента носейки чували с хляб и кофи с иединье за рана на пилци и прасета, зофортно да даде сигнал до нелегалния вгъзник ТРУД

282

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ЩЕ МИ ДОКАЖЕ ДАЛИ СТЕ ВАКСИНИРАНИ НАИСТИНА? Ще изчакате какво ще се случи с нас няколко години и ако няма драстични поражения, тогава сте вие...

281

Анонимен

преди 2 години

Деската е ваксинирана по рождение с няколко ваксини-наглост, алчност, простотия, грозотия и ...... Не могат, не искат да повярват, че народа им спря благинките.....Сега под лупа и ако някой сгреши, знае какво се случва. А Герб и ДПС да се притесняват дали ще има свободни легла по затворите, че като гледам още колко неща ще излизат...Абе все баровци бяха и с офиси дето другите фирмадции не можехме и да си помислим заради наемите, а да ви видя сега с равен старт???!!!

280

Психиатър

преди 2 години

Така е по комунизма. Номенклатурата се ползва с привилегии. Свиквайте.

279

Анонимен

преди 2 години

Деса и аз бих я ваксинирал че и с бустер,иначе за човек с власт е много по лесно да се сдобие с фалшив сертификат -видяхме как една сестра уж ги боде боко и компания дпс

278

Ямболски цървул

преди 2 години

Вижте как се опитват сега тънко тънко да продължи зеленият дискриминат....А скоро ще има й закон за задължително белязане(ваксиниране) ...ПОМНЕТЕ МИ ПИСАНОТО!

277

Анонимен

преди 2 години

Десито е ваксинирана с три вакси

276

Анонимен

преди 2 години

До Шией.. Ако влизат с фалшив сертификат това не е ли много по лошо. Да но защо трябва да им вярваме след като системно лъжат особено едните. ЗС е жестока дискриминация за всички.

275

Анонимен

преди 2 години

Герб защо поне веднъж не предложат нещо добро за народа и бизнеса а именно безусловно отпадане на зеления Сертификат у нас.

274

Шией

преди 2 години

Пак не разбирам. Десетки хиляди деца ги тестват всеки ден (за което са похарчени милиони), за двеста депутата не могат да го измислят. В кметството мога да вляза без сертификат, но на работа (ако съм депутат) няма да ме допуснат. Всичко живо ли оглупя или просто всички си играят игрички? За какво я имаме тая конституция и тея закони, ако никой не ги бръсне за слива? Кои са богопомазаните, тези със сертификат или тези без?

273

Анонимен

преди 2 години

За какви сертификати става на въпрос за фалшиви ли. То половин Европа е така. Или сертификатите им фалшиви или ваксините не работят или и двете. Затова са затворени масово . Айде стига вече.

272

Радо шишарката

преди 2 години

Поздрав за ОПГ ГЕРБ с песента ми "Гербери сбогом". Популярната версия е със синоним в заглавието !