116

Анонимен

преди 2 години

Референдум е излишен - няма да признаят резултата и пак се връщаме на изходната позиция.

115

Джо

преди 2 години

Защо ни занимавате с безумията на копейкин?

114

Анонимен

преди 2 години

До логично ми не е логично. Парламента има пропускателен режим и няма кого да заразят освен себе си. Да но повече половината са със зелени сертификати но познайте какви. Зеления сертификат и жълтата звезда трябва да се отменят или дори да се забранят безусловно.

113

добро

преди 2 години

семеиство ни хляб ни вода иска

112

АК-47

преди 2 години

Не знам някой да го интересува, какво прави майката на това кречетало, за да ходи на работа. Само че, предполагам, ако се тръшне, ще ореват орталъка да я лекуват най-добрите лекари, защото синчето е депутат.

111

българина

преди 2 години

за нато кога??! или вече приключихме с демокрацията

110

Анонимен

преди 2 години

Да се направи референдум за изгонването на възраждане извън територията на Европейския съюз! Всички нормални хора ще гласуват За!

109

До 116

преди 2 години

ВСИЧКИ ОТ СЕМ. НА КОСТАДИНОВ СА ИЗКАРАЛИ КОВИД, НО СА БЕЗ СЕРТИФИКАТ - ТОЧНО КАТО МЕН И МОЕТО СЕВЕЙСТВО. НЯМАХ ИЗЛИШНИ 400 ЛВ НАВРЕМЕТО, ЧЕ ДА СЕ ТЕСТВАМЕ С ПСР.

108

Реалист

преди 2 години

Реално Възраждане предлагат на референдум да се повиши няколко пъти смъртността в България чрез отмяна на зелените сертификати.

107

Обективен

преди 2 години

Възраждане определено се насочиха към онези 80%, за повишаване на популярността си. Сега с този референдум пак правят същото и онези 80% изпаднаха в екстаз.

106

баба

преди 2 години

Аз също се тествам за да ходя на работа и съм против сертификатите. - на 55 г

105

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам референдум за присъединяване на България към Северна Македония.

104

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям!

103

?

преди 2 години

"Моята майка си плаща два пъти в седмица за тест, за да ходи на работа" - ами добре че не е ковидясала (явно и колегите й се тестват, не само тя), иначе може и да не оцелее... И отговорен за това би бил синчето й... И очаквате такъв да мисли за вас? Ц!

102

999

преди 2 години

ПРЕДИ ваксините казваха, че 85% от хората го карали леко. СЛЕД ваксините казват, че 85% от ваксинираните го щарали леко!!!! МДА!

101

ЛОГИЧНО

преди 2 години

ЩОМ ЗА ДЕПУТАТИТЕ НЕ СЕ ИЗИСКВА ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ - ЗАЩО АЗ ДА ИМАМ ТАКЪВ?!! Д И С К Р И М И Н А Ц И Я ПО ВСИЧКИ ЗАКОНИ НА ЛОГИКАТА И ЗДРАВИЯ РАЗУМ!

100

Нане

преди 2 години

Ние от Възраждане, ще подадем по една щадяща близалка на всички ковивакси се поуспокоят малко от малко....

99

Анонимен

преди 2 години

"Референдум за зеления сертификат!!! Референдум за въвеждане на еврото!!! Референдум за излизане от ЕС и НАТО!!" - да ти кажа, идеята ми се струва все по-приемлива. Ако някой ни наложга каквито и да било рестриктивни мерки заради това, че използваме демократичното си право да проведем референдум по въпроси от национално значение, то той в никакъв случай той не може да се нарече демократ, което го поставя в една група с Русия и Северна Корея

98

до110

преди 2 години

И много хора ще си отидат също. Но това не е толкова атрактивно за обявяване в парламента май.

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 "Малеееее ! Ако стане това ще е огромен психологически удар за ваксарите" Винаги ме е забавлявало в какъв филм живеят антиваксърчетата. :)