101

Ken

преди 2 години

Нали са ваксинирани, защо ги е страх ? Нали ваксината ги пази ? Или не ? Колкото повече повтаряте "ваксината, ваксината, ваксината" на народа пу призлява все повече и повече. Толкова ли е трудно да го проумеете ?

100

Опасни сте за нас

преди 2 години

Ненормалници! 80-90 % набодена западна Европа е цъфнала и вързала - локдауни, зараза, смърт, бунтове! Ние трябва да ги следваме ли, в тяхното самоубийство? Не, благодаря! Аз ще кажа обратното - ТЕ СА ОПАСНИ ЗА НАС - ваксинирането е опасно за вашето здраве и на вашите близки! Това е потвърдено, дори от ковид ***.

99

Справяме се

преди 2 години

Ми, яд ги е, че не ни трябва ГМО.

98

баба Яга

преди 2 години

Ей, начетохме се на какви ли не т ъ п о т и и за 2г., но този гърбавия нос изкърти мивката просто.

97

ддс

преди 2 години

Може ли някой да обясни, защо в страните с 80% ваксинация в момента има пик/Германия, италия пък и дори и корея.https://covid19.who.int/region/euro/country/fr

96

Анонимен

преди 2 години

Спасяване насила, всички ще са "спасени" и пак ще се разболяват, бодат и пълнят болниците. Имунната система няма никакво значение, разваля търговията и новия световен ред.

95

Така мисля

преди 2 години

До АнонименЦитат "Дали има връзка между фактите, че българите са най-бедни, най-ниско образовани и най-малко ваксинирани В ЕС? Как мислите?" Със сигурност има връзка между бедността това, че има най-много медийни п-о-ми.яри, (сл-а-гачи, ***.о-ве) печелейки стотинките си плюейки своите съграждани.

94

Тцъ

преди 2 години

"Някой да й покаже *** н ис на живо, че не се издържа!"=/= То само с едното показване няма да мине. Някой трябва яко да се прежали.

93

Опасно е, да

преди 2 години

много е опасно за такива гущери, като този на снимката, когато раята не ще да се ваксинира.

92

Нане

преди 2 години

***... Таз кощрамба защо не се поинтересува 14 години защо сме с най ниските доходи в еурогея, а сега се загрижила за ващо здраве... ***...

91

Анонимен

преди 2 години

До 105 и като се ваксиниране стандартът и заплатите ще ни увеличат ли?

90

Анонимен

преди 2 години

Дали има връзка между фактите, че българите са най-бедни, най-ниско образовани и най-малко ваксинирани В ЕС? Как мислите?

89

Анонимен

преди 2 години

Нарочване на определени страни виновни и опасни за други много набодени. А ЕК няма права да задължи страните за ваксиниране. Ние не сме ги избирали тези чиновници и няма защо да ни назидават. Не се интересуват от стандарта ни на живот, от здравната система и статус на населението, но порицават. Търсят си идеалния виновен за недействащите ваксини и изхарчените милиарди, за стопиране на икономиките почти три години

88

Анонимен

преди 2 години

Никой от т.н ЕС никога досега не се е интересувал от ниските пенсии, ниските заплати, ниските добавки за майчинство, високите цени на горивата и тока, рекордната смъртност на Българите още преди т.н пандемия, състоянието на болниците и обезлюдяването на България и т.н и т.н , но сега са много загрижени за нас и искат да ни ваксат всички ако трябва и на сила??? Къде изчезнаха основните ценности на този ЕС??? Ако има референдум ще гласувам за излизането на България от този фашистки съюз!!!

87

Анонимен

преди 2 години

Ограничение за пътуване на българи в ЕС. Рестрикции и карантина за посетилите България чужденци в техните страни. Чао на туризма. Масов фалит на хотели и туроператори. Безработица до небето за заетите в тези сектори. Фалити и на бизнеси свързани с горните. Още безработни. Бойко Педерашков затваря медиите и никой не разбира за проблма. Нинова приватизира де що намери. Всичко е цветя и рози....

86

Анонимен

преди 2 години

В Гибралтар при 100% набодени защо им отмениха коледните празници? Пак ненабодените виновни? Или просто ваксините са неефективни след третия месец за делтата, но са поръчали за следващите две години и трябва да ги употребят. Като си над 70 с две, три хронични болести няма да станеш безсмъртен, дори и неродените да набодат.

85

Анонимен

преди 2 години

Тези *** институции не са нищо повече от сборище на адски изчадия. Не ме интересуват техните размисли и страсти. Да си плямпат на воля. Само движат въздуха.

84

Анонимен

преди 2 години

Измишльотинииии....

83

Недей разсъждава!

преди 2 години

Има или няма пари на морето, ние местните ще имаме спечелено. Алчните тарикати пак няма да изплатят високите наеми, защото вече свърши хубавото време!

82

АнонимеН

преди 2 години

КАК ТОЧНО РЕШИХА , ЧЕ 55% Е ПРАВИЛНОТО ЧИСЛО! КАТО СТАНАТ 55% ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ 80% Е ПРАВИЛНОТО ЧИСЛО :D ТЕРОР ПЪЛЕН ! А НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ КАТО СТАНАТ 100% ЩЕ КАЖАТ, ЧЕ ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НЕ СЕ Е ПРЕВАКСИНИРАЛО ! ПОРОЧЕН КРЪГ ОТ КОЙТО НЯМА ИЗЛИЗАНЕ