12

На снимката:

преди 2 години

Путин едвам се сдържа, да не избухне в неудържим смях, гледайки тази пародия на екрана

11

Анонимен

преди 2 години

"Факт е, че гориво в момента не тече по тръбопровода Северен поток 2, което означава, че не е действащ. Това от своя страна означава, че не е лостов механизъм за Путин."------------------------------------------- Слаб мекокитков извод. Северен поток 2 е мощен лостов механизъм за Путин. Ако не беше неработещият Северен поток 2, как цените в ЕС щяха да стигнат $2 000 за 1 000 м3? Да не казваме какви мощни лостови механизим за Путин са "Турски поток", "Дружба", "Силата на Сибир 1 и2".

10

Анонимен

преди 2 години

Абе защо само Русия говори за война бе??? Що няма друга нормална държава на Земята която да говори за война??? Само Русия! Някой щял да я напада моля ви се! За какво са им мъртвите сибирски полета на хипотетичните "нападатели"???Така Русия вреди на самата себе си. И Римската империя се е разпаднала, макар да е била велика. Разберете го - няма империя която да е вечна, така ще стане и с Русия. Накрая ще остане Московското Княжество, или град-държава като Люксембург.

9

Гошо

преди 2 години

До ЛешаОт снимката не изглежда е скучал, а обратното забавлявал се ,я как се подсмихва Кви ли му ги е приказвал Бай Дъмпер

8

Анонимен

преди 2 години

Е как да няма пробив - то си го пише: Путин е запознал Байдън с червените линии за разширяването на НАТО, т.е. това е официално предупреждение на Москва към краварите.От тук нататък ако американците ги прекрачат това е съзнателна и официална провокация т.е. ЖЕЛАНИЕ за военен конфликт.

7

запознат

преди 2 години

Ха, ха, западните *** си мислят че имат лост за въздействие върху Путин! Достаъчно, е той (Путин) да им спре всичката газ, петрол, въглища и ел. енергия която минава от Русия не само през ***, но и през Беларус и по северен поток 1 и ще видите къде се намира лоста на въздействие! А завземането на *** може да стане по Иракски сценарии. Така както Садам анексира Кувейт заради нефта, така сега и украйнските фашисти искат да анексират руските градове Донецк и Луганск заради въглищата.

6

rusnak

преди 2 години

Как без пробив?? Бидона си скъса панталоните от пър дене.

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Пробивите са недопустими между съюзници. Путин и Байдън са съглашенци в една война срещу Расите. Няма съмнение,че американци и руснаци са с толкова смесена кръв,че е невъзможно дори да мечтаят за национални държави. Свойство на империите е да изяждат,асимилират,претопяват чисти народи и раси. А чистите раси и народи са доказателство за Семейство. И така,Байдън и Путин са съюзници. Китай са чист народ,който не съюзничи със смесени.

4

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Пробивите са недопустими между съюзници. Путин и Байдън са съглаленци в една война срещу Расите. Няма съмнение,че американци и руснаци са с толкова смесена кръв,че е невъзможно дори да мечтаят за национална държава. Свойство на империите е да изяждат,асимилират,претопяват чисти народи и раси. А чистите раси и народи са доказателство за Семейство. И така,Байдън и Путин са съюзници. Китай са чист народ,който не съюзници със смесени.

3

Леша

преди 2 години

Путин е умрял от скука и е изчоплил половин килограм семки и е решавал кръстословици, защото байдън е заспал тежко, нещо като мини кома.

2

--

преди 2 години

На Бай Дънчо отчаяно му трябва малка победоносна война, ама нещо не се получава.

1

УМЕН

преди 2 години

Единственият пробив, който може да се очаква от Джо Некролога е този в земята с дълбочина 2 метра.