11

Анонимен

преди 2 години

Вече става все по-очевидно, че колкото повече ваксинирани, толкова повече смърт. И да, България е на първо място на смъртност. Само че така е от 30 години насам, откакто дойде тая скапана демокрация. Не ни манипулирайте с такава информация.

10

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В това заглавие има една запетайка,която е нихилирали точката. Съжалявам за нетолерантността и расизмът,които проявявам в това си мнение,но няма как, защото съм Българин. Аз също допускам грешки в правописът. Нямам предвид грешките,които ми допускат при публикация на коментар,а грешки,които се дължат на непрофесионална употреба на български,френски и испански. Когато обаче някой пише статии и допуска грешки зловещи...

9

Анонимен

преди 2 години

Нищо, пак ще дойде. Има още мегдан за вакси, най-паче за зелени хартишки. За некой като сертификатчета, за други като парични знаци.

8

Анонимен

преди 2 години

"България е на 2ро място по умрели на 1млн. население в Света"-------Много удобно си ги тълкувате на процент, а по реални показатели, България е на 51-во място в света по брой починали от ковид. Пред нас са всички най-ваксинирани държави начело със САЩ.

7

Апокалипто

преди 2 години

Хора с по 2 инсулта,инфаркти и рак ги пишат починали от корона за да точат продънената здравна каса,но вкиснатите ваксини си мислят че има масов мор...има масово ограбване и плашене на народа,но вие сте прекалено умни за да го разберете,шматки!

6

Анонимен

преди 2 години

Единственото, което намалява е броят на направените ПСР тестове - 3895. Продължаваме да сме единствената страна в ЕС, където се тества съмнително малко от страна на държавата. Има един единствен критерий дали дадена държава се справя с ковид епидемията си или се проваля и това е ежедневният брой починали. Тук Кацаров, Денков и банда от три месеца държат първото място в Европа и второ в света!

5

До 1

преди 2 години

Да бе страшни сте, направо сте царе такива като вас. Изключваме, всички ваксинирани страни имат най-високите нива на заболеваемост, както и ние, но с разликата, че смъртността им е много кратно по-ниска тази година, а ние и румънците, понеже сме страшно образовани и грамотни буквално чупим рекорди. България е на 2ро място по умрели на 1млн. население в Света и никой няма да ни мръдне от там. Но вие се заблуждавайте.

4

Ха

преди 2 години

То грипчето никога не е настъпвало, само в медията имаше потоп от дезинформация !!!

3

Анонимен

преди 2 години

Какво пищат тогава? Че и изкукуригали 80 годишни академици нафталици ми изкарват да прокламират препаратчетата си? Я чиба!

2

Анонимен

преди 2 години

Ако се бяхме наболи всички, щяха да обясняват, че сега вируса се отдръпва благодарение на масовата ваксинация :D

1

Анонимен

преди 2 години

Значи можело и без отровни химикали, наричани от мисирките ваксини.