281

Анонимен

преди 2 години

Времето на Борисов и гювеча за клакьорите му ПРИКЛЮЧИ!

280

Край

преди 2 години

Неграмотност на квадрат в три изречеиня. Общестевана поръчка за отдаване под наем на помещение НЕ СЕ ПРАВИ. Обществените поръчки се правят когато държавата купува или и се стои нещо.Цена от 68 лв. наем за метър в София и българия НЯМА. Освен ако не е за година.

279

Тошко

преди 2 години

Слави Трифонов, Вие подкрепяте ли цензурата. Нали ще се съюзявате с БСП (к).

278

не са

преди 2 години

До Сергей "Свободния ти печат" е с милиони дългове при постоянни подаръци от бюджета и от Европата и неплащане на смешни наеми, а татко блъсков и син са с май милиони кредити от КТБ, които никой не знае дали са върнали.....Свободните си плащат всичко и не са зависими, а тук частници бозаят от държавата постоянно - вижте "частните" болници, медии - почти всичко е на "хранилка" от НЗОК, от държавата и общините...ТОВА НЕ СА НИТО ЧАСТНИ, НИТО СВОБОДНИ!

277

защо настаняват

преди 2 години

ДОКОГА ЧАСТНИЦИ ЩЕ СЕ "ОБЛАЖВАТ" С ЕВТИНДЖОС ИМОТИ ОТ ДЪРЖАВАТА??? И ПАРИЧНИ ГРАНТОВЕ??? ТЕ НАЛИ ЗАТОВА СА ЧАСТНИЦИ?? МАЙ И МАЯ МАНОЛОВА Е НАСТАНЕНА В ОБЩИНСКИ ИЛИ ДЪРЖАВЕН ИМОТ НА пл. СЛАВЕЙКОВ НАПОСЛЕДЪК - ДОБРЕ Е НЯКОЙ ЧИТАВ ЖУРНАЛИСТ ДА ПРОВЕРИ И ДА ПИТА ЗАЩО?? И ЗАЩО ПОСЛЕ ГИ ИЗКАРВАТ, ВМЕСТО ДА НЕ ИМ ДАВАТ ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ?

276

Едно към едно

преди 2 години

В интерес на истината в съседната сграда наемите са от 30 лева на кв.м нагоре! Блъсков да си блъска сега тиквата на улицата, щом и 5.60 лева са му много и не си плаща..

275

Едно към едно

преди 2 години

До BG Вероятно защото трябва да ги пратят да играят на стадиона в Подуяне, че Левски пък висят на НАП с толкова, че вече и Винету не иска да помогне, а може с едно чекмедженце.

274

Лъже

преди 2 години

Остава да занесе черните ковчези и бесилки във вестникарския офис.

273

Сергей

преди 2 години

ЗАПРИЛИЧАХМЕ НА ЛАТИНО ДЪРЖАВИЦА ХУНТАТА МАЧКА НАЙ НАПРЕД СВОБОДНИЯ ЧЕЧАТ -ПЪК ВИЕ МЕ ГОВОРЕТЕ ЗА НАЕМИ !!!ЩОМ УПРВЛЯВАТ ГЕНЕРАЛИ -И ПРЕЗ ТОВА ТРЯБВА ДА МИНЕМЕ МАЙ ЗА ДА СЕ УЧОВЕЧИМЕ!!!

272

Вълчан Войвода

преди 2 години

Самодоволен наглец е тоз.

271

Анонимен

преди 2 години

68 лева на квадратен метър наем в софия, ти за *** ли ни имаш бе другарю, нормален ли си бе другар, смъркаш ли?

270

Радой Ралин

преди 2 години

Да, вярно. Сега ще дадат офисите на Работническо дело.

269

Митко Гешев каратист

преди 2 години

Оказва се, че Делта гард винги присъстват "законно" при спорове за собственост и наеми, а МВР-незаконно!

268

Тоя що лъже

преди 2 години

Никъде няма наемна цена 68 лв/м2 за офис.

267

Ментора бай Иван

преди 2 години

Където и да пипнеш , установяваш , че ГЕРБ живеят на аванта!Мафиотска им работа , щом прокурора е с тях , значи овладяване на Държавата от мафията е пълно!

266

Бай Иван 2

преди 2 години

Добре , добре Минеков ! Щом така яросно се активираха герберските тр- ве значи си много прав.Аз в последно време по това се ориентирам дали нещо се прави правилно.Зареват ли мъжката значи е добре направено.Айде хаерлия да е!

265

Анонимен

преди 2 години

До До 286 - Защото малко или много плащат нещо, а ако ги изритат, никой няма да дойде на тяхното място. 90181

264

Анонимен

преди 2 години

68 лева на квадрат за офис? Ам... Този офис, да не да е жилищна сграда в централен Аместердам?

263

Анонимен

преди 2 години

Тримата велики умове,авангарда на Радев,пропаднали комунистически утреп** ки,алкохоли***зирани индивиди а именно Минеков,Янбабикян и 19 имота Рашков те са промяната за България,Честито

262

Анонимен

преди 2 години

Ами ето ти я измамата, наема е десетократно занижен, на всичкото отгоре не се и плаща. Със сигурност става въпрос за политически чадър и е крайно време да ги изритат от там, все пак по нищо не се различават от което и да е търговско дужество със неизплатени задължения. Не плащаш, не ползваш.