72

Анонимен

преди 2 години

Що реваншизъм бе мадам В? Никой не им е спрял вестника, той си излиза. Гонят ги от офис, за който не са плащали от месеци. Ми вземи си ги у вас без да ти плащат!

71

Анонимен

преди 2 години

За поддръжниците на ГЕРБ, които си мислят, че банкянския е най-големия демократ и се бори срещу комунистите.Та, да видят кои са защитниците на ГЕРБ - всички ДС ченгета и дърти комунисти.Та...още ли вярвате, че Бойко е антикомунист???

70

МП

преди 2 години

Какво свободно слово имаше от в. Труд? Всичките им публикации бяха в полза на ГЕРБ и против Президента.Как веднъж не направиха нещо различно. Влезеш в сайта им да коментираш но трябва да се регистрираш за да те знаят кой си и ако имаш различно мнение от тяхното да те докладват на когото се отчитат. Ако това е свободна медия то аз съм Наполеон

69

Хайде де

преди 2 години

Госпожо В така можете да говорите на твоите собственици които те карат да си биеш главата в стената теб да боли ДА НЕ ГОВОРИМ ЧИЯ ПРИДВОРНА ДАМА БЯХТЕ МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВЯТЕ НО ХОРАТА НЕ

68

монумент на ленин

преди 2 години

Изобщо не я слушайте-ние колко такива сме ги слушали...и да поправите храма на Бузлуджа, че се руши, а скоро ще потрябва.

67

Анонимен

преди 2 години

Гербава подметке, свободата на словото не включва платените клакьори на властимащите. Още повече, че вече не са властимащи, да разполагат с нашите пари е повече от скандално.

66

Анонимен

преди 2 години

Когато и да ги закрият все ще бъде късно ! Това свърталище на ДС трябва да бъде заличено !

65

Анонимен

преди 2 години

Тая навремето покойният Тони Филипов наричаше "Малария Велева"

64

Анонимен

преди 2 години

Тая дърта чанта, дето въртеше баници и други неща на Доган и Бойко да си трае, че да не я поддкара и нея Рашков.

63

Анонимен

преди 2 години

Недрага, велева и гербави плювачи под статията, блъсков няма договор с МК и в задачата се пита какво изобщо прави в тези помещения?

62

Анонимен

преди 2 години

Ами има лесно, бе вестник Труд - преместете с в някой офис, деот е по-така в страни. За по 1500-2000 лева, все ще се намери, кдъе да се сврете.

61

Дедо

преди 2 години

Кифлата Вили пак се наточи!Да беше взела един душ поне ,та да заприлича на жена! На хората с достойнство им писна от такива колежки! Да ходи в ПИК.

60

Абориген Улуру

преди 2 години

ВВ изглежда като улучена от бумеранг

59

Анонимен

преди 2 години

Ами коло са 240 бона, за някой от тузовете в ГЕРБ?

58

Анонимен

преди 2 години

"Къде в момента е Костов, къде в момента" - На бахамите и си харчи стотиците милион."...къде в момента е "Труд"?" - Забутан на половин етаж, неспособен да си плати сметките, четен от 1/10 от хората, котио го четяха по времето на Костов :)

57

Анонимен

преди 2 години

До Един 56 Гербав, баце ви чак до Франция стигна, да притеснява бивола. Не сме забравили. Не знам на кого си мислите, че говорите. Нямаме амнезия.

56

Анонимен

преди 2 години

Журналистите в една редакция, както и студентите в един университет са неприкосновени и не може въоръжени полицаи буквално да ги задържат и блъскат! Администрацията- ок да се оправят ако дължат, но не и журналистите!

55

404

преди 2 години

Мадам В е символ на анти журналистика, на поръчкова и изпълняваща всякакви поръчки, а мерси на такава журналистика. А ТРУД много отдавна не е вестник които беше именно благодарение на блъсков

54

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен ТИ В МАГАЗИНА АКО НЕ СИ ПЛАТИШ ЩЕ ТЕ ЧЕРПЯТ ЛИ . КОЛКО МЕСЕЦА ВЕЧЕ СА С ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ . ИГРИЧКИ НА БЛЪСКОВ И БОРИСОВ .

53

Един

преди 2 години

Кънчо, Райчев, Червен Кольо, къде сте? Не ви чувам! Радан Кънев? КаННа Рачева? "Демократите", "десните" от ДБ? Журналисти, асоциации, Европа, Сороси, радетели за свободата на словото, къде сте??? Ако това го беше направил ББ, черна помия щеше да тече по медиите, а сега ни дума, ни вопъл, ни стон...