12

Анонимен

преди 2 години

Не може да сравняваш вълната миналата есен с уханския и сега с делтата, който е 10 х по заразен. Естествено че има повече случаи. Но ако не бяха ваксините, щеше да е тотална катастрофа сега. То малко мозък се иска да разбираш данни и правиш заключения.

11

Анонимен

преди 2 години

Вирусът досега щеше да е изчезнал, ако нямаше ваксини. Точно това е целта на ваксините, да задържи вируса жив. Вирусът почва да мутира и става по-силен, благодарение на ваксините. Погледнете броят на заразите. Където има най-много ваксинирани, има най-много болни. Вирусът се храни с ваксината.

10

Коста

преди 2 години

Ми при случай че Гърците за разлика от нас са ваксинирани над 70%, надминаха смъртността от преди ваксините да излязат... а те и тогава бяха с наполовина по-малка смъртност от Българите. Сега би трябвало смъртността да им е паднала със 70% ама бият рекордите от преди ваксинациите. А пък са балканци и за разлика от западняците всичко са си казвали и си казват.... Сега пък от ЕС, ще кажат че ваксинациите им са фалшиви ... да се повторят...

9

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде се наблюдава ясна зависимост- колкото по-малко ваксинирани, толкова повече умрели. За всички е ясно, само тъпите антиваксъри са слепи за фактите.

8

Анонимен

преди 2 години

Не могат да ни стигнат. Ние сме били с над 300 дневно.

7

шаран

преди 2 години

Тея куковци и на децата ще посегнат...ужас

6

Анонимен

преди 2 години

Айде бавноразвиващите се сектанти от антивакс сектата се разписаха под новината. *** отрепките ви, как па не измряхте.

5

Тъжно и страшно

преди 2 години

Защото ги набодоха наред и принудително с отровните вещества, които заразяват невинните хора. Доказателство, че са смъртоносни препарати.

4

славянин

преди 2 години

Колкото повече ги бодат, толкова повече се разболяват и умират и за да ги ''опазят'' искат още повече да ги бодат! Медицинска ''логика'', нали!?

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 Важното е, че ние сме по-умни.... и малко по-умрели

2

Аматьори

преди 2 години

Въобще не могат да се мерят с нас. Недостижими сме.

1

Анонимен

преди 2 години

Умряли ,защото вярват във смешните им "ваксини" . Да умират с кап ани те фъфльовци. Ужасно г лу пав народ се оказаха тия.