12

преди 16 години

Ще ни изключат, разбира се, колко ли се проклинат че въобще ни взеха

11

преди 16 години

И ГРАБЯТ КАТО ЗА ОЛИМПИЙСКО ! НАРУШАВАТ ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ И НЕ ИМ ПУКА ! А ТЕЗИ ОТ ЕУ САМО СИ КОНСТАТИРАТ !ОМАГЬОСАН КРЪГ !

10

преди 16 години

съветник по икономическите въпроси в Европейската комисия в Брюксел не значи еврокомисар!!!!!!!

9

преди 16 години

Пак извартяха нещата,кажете си че по изгодно ви е данесме в ЕС защото няма кои да стои над вас и да ва гледа какви ги вършите,каквото оспяхте дръпнахте и като зеха да ва мъмрят и хаиде да се махаме.

8

преди 16 години

Имам плочки, явно не съм '***'. Но поне разбирам от ирония, за разлика от теб ;) Или трябваше да обиждам колко са зле редакторите, вместо закачливо да им подметна да си оправят грешките?

7

преди 16 години

Снимка: БулфотоБългария страда от свръхвисока инфлация, като в същото време стандарта на живот не се е променил. Това каза за БГНЕС Антонио Лопес хахаха сладур,какво откритие е направил човека !!!

6

Spiro

преди 16 години

"'усулия'...'Европийския'Не на книжовния български, а ;)"Това е печатна грешка, бе *** ...

5

az

преди 16 години

Ти си луд. Досега в историята няма подобно нещо, ние ще сме ненадминати ***, ако даже се заговори сериозно за изключване.А ти сигурно ще миеш *** на запад и ще казваш, че си роден в Малта.

4

преди 16 години

Еврокомисарю, Станишев и сие чуха ли това???????? Все някой друг трябва да им го каже, те на народа не вярват, а всеки път го залъгват с голи обещания - предизборно! И той вярва! Вече не знам колко години българина е най-доверчивия човек на планетата, свикнал е така! ДАЙ БОЖЕ да ни изключат много преди 2012 година! Ние изобщо не биваше да сме там, защото сега унижението е още по-голямо!

3

az

преди 16 години

А не ти ли е ясно, че за парчета като нас всякакви прецеденти са възможни.

2

отпускар

преди 16 години

Не съм чувал, че е възможно страни-членки да бъдат изключвани от Евросъюза, звучи ми като небивалица. Зная, че Дания ще провежда референдум дали да излезе от ЕС, но ако това стане, то тогава ще бъде по собствено желание... Ако има някой сведущ по този въпрос, ще го/я помоля да ме осветли. На мен лично изказванията на тази Румяна Желева ми звучат некомпетентно.

1

преди 16 години

'усулия'...'Европийския'Не на книжовния български, а ;)