116

Томас Джеферсън

преди 2 години

"Няма оправдание за отнемане на личните свободи, под прикритието на обществена сигурност!"

115

Коритаров

преди 2 години

До Мета Кунчев Абе Кунчев го чакаме на небето, Свети Петър да му даде направление за АДА!

114

Анонимен

преди 2 години

Демокрация никога не е имало , няма и няма да има , всичко това е заблуда за мечтатели и наивници !

113

Анонимен

преди 2 години

Не може да се нарушава конституцията и да те заплашват с глоби, това няма смисъл защото в съда не може да мине. Няма смисъл да се спазват незаконни мерки. Пандемията е една голяма лъжа, аз не очаквам да излязат и да не лъжат при положение че нарушават законите. Лъгаха за ефективността на препаратите, смениха определението за ваксина и ваксинация така че им е удобно, изобщо правят си каквото си искат. Е не може така!

112

Мета Кунчев

преди 2 години

тука съм, бе в МетаВселената на Марк!

111

Анонимен

преди 2 години

А ? Аз това го твърдя от първия ден когато затвориха парковете

110

Анонимен

преди 2 години

А какво е това "демокрация"? Че откак има мерки, май демокрация никъде вече няма, умря демокрацията. Няма непогазен демократичен закон от "демокрациите" по света.

109

ха

преди 2 години

Cимптoмитe нa вирOзa ca кaтo при oтрaвянe c ФOCГEН /бoйнo oтрoвнo вeщecтвo/.Прeдcтoи ни вcякa гoдинa дa ce вaкcинирaмe cрeщу Кoвид.Хoрaтa вeрoятнo щe трябвa eжeгoднo дa ce имунизирaт cрeщукoрoнaвируca в прoдължeниe нa мнoгo гoдини. Тoвa зaявиизпълнитeлният дирeктoр нaPfizеr д-р Aлбeрт Бурлa в интeрвюзa BBС

108

Анонимен

преди 2 години

Да потъпчеш конституцията за някаква болест, дето в 99% от случаите удря хора на 60+ години. Идеален пример за по-младите поколения.

107

Кунчев Воскресе

преди 2 години

Воистина ли Воскесе?! Къде е Главният Здравен Инспектор на Републиката след 3-та доза Бустер, Наказали го Господ, за Алчността му за Пари и Власт над Свободното Население!!

106

Народен Трибунал

преди 2 години

за Изедниците! Свобода за Народа!! Конституцията Не може да се Гази от Комунисти, Фашисти, Масони, Глобалисти, Сатанисти!

105

Пенсионират цирка

преди 2 години

За едрия спекулантски капитал играта на демокрация е изгодна, докато икономиката куцука някак, но след финансовия преврат през последните двайсетина години е нужно прекрояване на системата. И самозваните господари зад Давоския икономически форум решиха с пилешките си мозъчета - няколко хиляди *** ще владеят всичко, останалите ще ги слушкаме, за да папкаме. Затова е и "пандемичният" фашизъм, и "екологичното" безумие с издъхващата алтернативна енергетика. Май ще се наложи да ги опукаме малко.

104

Анонимен

преди 2 години

Някой нещо разбра ли от поредните празни приказки по темата с човшките права? Аз нищо не разбрах, ама то май това е целта - симулират анализ на ситуацията, уж се мисли по темата, но всъщност човешките права са в десета глуха и на управляващите така им е много комфортно.

103

ха сега

преди 2 години

1. Ваксинираните хора не се заразяват.2. Ваксинираните се заразяват, но не се разболяват3. Ваксинираните се разболяват, но леко4. И ваксинираните боледуват, но не стигат до интензивно отделение5. Ваксинираните стигат и до интензивно отделение, но не умират6.Ваксинираните умират, но в лека форма7.Ваксинираните умират мъчително, но с чиста съвест8.Ваксинираните ще отидат в рая, а другите просто ще умрат9.Умрелите ваксинирани не боледуват в раяКристиян Гьошев

102

В.

преди 2 години

Първан Симеонов и Симеон Гройсман говорят за димокрация. Единият е преименуван, а другият явен не-правословен.

101

Анонимен

преди 2 години

В общи линии, конституцията е основен закон, освен, когато не е. Правата са задължителни, освен, когато са недопустими. В близката далечина, нещо черно се белее.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 - Ами виж - то процеса беше бавен. Първо се разрушиха големите родове и фамилии. Ти сега, примено, подържаш ли връзка с някой, дето имат общ пра-пра-дядо? Всъчшнист, повечето хора не оодържат вързка с братя и сестти. А после се разбиха организациите - или ще ви изкарат баднити, психопати, сектатнити или илюминати. Няма значение - беше важо, да се унищожи и това. И сега вече, хората са единици, лесни законтрол.

99

Анонимен

преди 2 години

Файненшъл Таймс включи официалният признат президент на Белорус Светлана Тихановска в списъка на най-влиятелните личности в света.

98

Анонимен

преди 2 години

На удрудиеее братяяя! Ше се бийми до псоледна капка кръв! СВОБУДА ИЛИ СМАРТ!

97

Анонимен

преди 2 години

При положение, че се отнемат конституционни права, значи не е демокрация. А това в Австрия е направо извратен фашизъм. И очаквате подчинение? Да го ухате!