113

Продължаваш да ръсиш

преди 2 години

До до 126 от славянин глупости. Вече ти се обясниха тези неща. Ваксините нямат отношение към разпространението, никога не са имали. Това го има само в изкривената ти вселена....

112

Петров

преди 2 години

До : Няма излишни хора на земята, въпросът е дали стигат ресурсите за нормално съществуване на човешката популация. Германия има висок жизнен стандарт , немците имат по 1 - 2 деца. След поканата на госпожата там пристигнаха на 1,3 млн. гости, които имат по 7 - 8 деца и нарастват с геометрична прогресия, интересно докога ще се задържи високия стандарт ?

111

Анонимен

преди 2 години

Тоя славянин само глупости пише и то едни и същи, ден след ден, месец след месец. И то със самочувствие на експерт. Комична работа. Жалка работа.

110

до 126 от славянин

преди 2 години

''Ефективно ваксинираният човек е имунизиран. Той не е разпространител , нито е застрашен от разпространителите на болестта. Моля ви, не си измисляйте нови дефиниции на нещата''Именно, затова и набоденият с ''противоковид'' отровите наречени ''ваксини'', но продължаващ да разпространява заразата не е имунизиран! Ако беше имунизиран нямаше да продължава да бъде разпространител и заразител!

109

Анонимен

преди 2 години

Сестра ми работи 6 месеца в ковид отделение (мед сестра е) и 14 дни беше под карантина заради мъжа си, който изкара ковида в къщи, но доста трудно. И в болницата и от мъжа си не можа да се зарази при положение, че изобщо не се пазеше...Е.... , защо например тя трябва да се ваксинира?

108

Анонимен

преди 2 години

Няма 100% ефективна ваксина никъде и срещу никакъв вирус. Ковидът и то делтата е супер заразен и има много неваксинирани. Не случайно въвеждат вече и задължително ваксиниране. И не за ви "чипират", а за да потиснем вируса максимално.

107

Пълни глупости!

преди 2 години

До до 118 от славянин Още веднъж показваш, че тази материя не е за теб. Мутациите са пряк резултат от грешно разчитане на генома на вируса от клетката-приемник (замяна на едни нуклеотиди с други в процеса на репликация). Това го пише във всички научни материали на тази тема, неща известни отдавна. Образовай се и тогава давай акъл.......

106

Анонимен

преди 2 години

Ще се "ваксинирам" едва, когато спрат да умират и "ваксинирани" от коронавируса.

105

до 118 от славянин

преди 2 години

Мутациите са защитни реакции на всяко живо същество за да се опази от агресивните фактори на окръжаващата го среда! В един организъм със слаба защита вирус се репликира на MAX, но НЕ МУТИРА, защото не се чувства застрашен и няма нужда да мутира, за да оцелява и да се размножава!

104

Анонимен

преди 2 години

Ми то в Португалия не останаха неваксинирани, които да се заразяват и умират. Кво прайм сега?

103

Анонимен

преди 2 години

Ефективно ваксинираният човек е имунизиран. Той не е разпространител , нито е застрашен от разпространителите на болестта. Моля ви, не си измисляйте нови дефиниции на нещата. Ако ваксините не работят, значи остават само маски, дистанция и дезинфекция. Последното трябва да се въведе в обществените места с озонатори и ув лампи, а не с вредни химикали.

102

Ами ако си

преди 2 години

До до Анонимен 117 направиш труда да прочетеш малко (нещо, което малко от писачите тук правят), щеше да знаеш, че никой никога не е казвал, че ваксините са 100% ефективни.

101

Анонимен

преди 2 години

Междувременно в Гърция ще съкращават срока между дозите на 4 месеца, защото ваксините "работят" и ваксинираните имат "по-добър" имунитет от преболедувалите.

100

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ВАКСАДОЛФО: ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ВИ ИЗТЪРПЯ ПРЕВЗЕМКИТЕ! НО КАТО ЗАПАЛИМ ПЕЩИТЕ В АУШВИЦ, НАБЪРЗО ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТЕ И ПРЕВАКСИНИРАТЕ И ВИЕ И ДЕЦАТА ВИ, И ТО КОЛКОТО ПЪТИ Е НЕОБХОДИМО ЗА ПОСТИГАНЕ НА УТОПИЯ НА ЗЕМЯТА!)

99

до Анонимен 117

преди 2 години

При положение, че всеки ден статистиката в България отчита около 10 % ваксинирани сред починалите от вируса за денонощието ... е некоректно да се твърди, че "ваксините" са ефективни...

98

К'во става бе?

преди 2 години

Та... нали и там бяха обявили победа над вируса? Първо беше Израел. Там първи хвърляха маски и пееха Хава нагила щото бяха поголовно ваксинирани! После Дания, Нидерландия, Австрия... Нали всичко било "научно доказано"?Къде са ви "доказателствата" бе, недоучени учени???

97

Анонимен

преди 2 години

До За пореден път И защо е този панически страх от леко протичане на болестта, тогава :)

96

Алчен брокер

преди 2 години

Португалия беше за пример преди седмици.Май в световен план нещата отиват на зле.Копувайте имоти хора инвестирайте в балона.

95

Мутациите са основно

преди 2 години

До до 113 от славянин явление при непрякото възпроизвеждане на РНК вирусите. Те са неизбежни и ще ги има даже и без ваксини.

94

За пореден път

преди 2 години

До славянин си показваш незнанието и безхаберието. За такива като теб постоянно се обяснява, че ваксините са против тежко протичане на болестта, а не срещу разпространението на вируса. Бройката на новите случаи няма никакво отношение към броя на ваксинираните, има отношение към броя на хората в болница и починалите, а той е повече от красноречив.