80

Анонимен

преди 2 години

До Поручик Ржевски "защо идваш да управляваш след като ни мразиш и искаш сега да ни накиснеш и да плащаме заради заспал шофьор?" Ами шефовете в Москва са наредили да се наведем на РСМ, и другарката използва открилия се повод и изпълнява. Какво неясно има?

79

ан те такааа

преди 2 години

Опаааа, а баце Буби викаше:Ей, глейте к'ква магистрала съм ви напраил.....

78

Рашков

преди 2 години

До Шеф Манчев На мен специалността ми е черен пиар, компромати, изборни фалшификации и алкохол. Аз от крадени средства от къщи за гости не разбирам!

77

Поручик Ржевски

преди 2 години

Не знам защо всичките ни управляващи работят против България. ОК, не ти харесва България - ми вземи си куфара, кеф ти Германия, кеф ти Испания, защо идваш да управляваш след като ни мразиш и искаш сега да ни накиснеш и да плащаме заради заспал шофьор????? Какво очакват тия от една планинска магистрала, няма как да е права по конец след като минава през планина. А липсващи документи едва ли са релевантни за тая катастрофа.

76

Анонимен

преди 2 години

Е как така Станишев я е регистрирал, като магистрала?

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 "Ми бати Бойко казваше че е направил магистрала с тунели за костенурки и караше Лили Чантата да *** яйцата на щъркелите от трасето? Толкова много ли ни е лъгал тоя човек???" Тоя участък е строен по времето на "бати Станишев", и НЕ Е магистрала. Колко лъжи трябва да наблъскаш в един пост, за да ти платят?

74

Рашков

преди 2 години

До Шеф Манчев "Не я мисли Комитова, има две къщи за гости построени с евросредства от 400 000 лева. Гости и персонал не са и виждали, но никой не е притеснявал госпожата за това." Нищо не знам! Това не е по моята част.

73

Анонимен

преди 2 години

До CriticusMagnus ""В моя мандат не съм имала възможност да обиколя тези участъци" - тя въобще обиколи ли поне един участък някъде в нейния мандат? Или и тя е толкова министър колкото това е магистрала..." България има няколкостотин километра магистрали. Дето се вика, на гости на роднини да тръгнеш, ще ги обиколиш за два дни, но то от уволнения и крадене наистина няма време за такива незначителни неща. А като се замисля как Бочко в НЕДЕЛЯ сутрин рано беше по обекти ....

72

МП

преди 2 години

Ами то и сиренето ни е менте и саламите също какво остава за пътищата? А да има един наказан за 32 години? Един поне да му вземат интервю от затвора за разхищения, далавери, кражби, ментета обществени поръчки и др.Онова момче което уби Милен Цветков с два наркотика в кръвта още си е в къщи без наказание! А ? Къде сме? Уж сме в демократична и правова държава. Лъжа и измама. Дано новата власт бъде различна.Дано!

71

Кощрамбова

преди 2 години

Да затвори тоалетните и да си пише червена точка. Ама момент, то и тоалетни няма

70

CriticusMagnus

преди 2 години

До Анонимен (86) panem et circenses - хляб и зрелище - като няма друго толкова

69

Анонимен

преди 2 години

Ми бати Бойко казваше че е направил магистрала с тунели за костенурки и караше Лили Чантата да мести яйцата на щъркелите от трасето? Толкова много ли ни е лъгал тоя човек???

68

Хайдут Велко

преди 2 години

Комитова, вади оставката от джоба и марш на село при кокошките, къде ти е мястото!

67

Анонимен

преди 2 години

А бе тия новите само с документи и пропаганда ли ще ни занимават? Нещо реално ще направят ли?

66

Хан Кардам

преди 2 години

Участъкут е строен от другаря Станишев - виден комунистически интернационал.

65

Опс

преди 2 години

До 76; Е как ще ти е ясно, като една гънка нямаш под фуражката!

64

Опс

преди 2 години

До 76; Е как ще ти е ясно, като една гънка нямаш под фуражката!

63

Поручик Ржевски

преди 2 години

Браво Комитова, накисна държавата ни България - явно заради липсващи документи шофьора е набил буса в мантинелата при изрядна маркировка. Ще плащаме милиони, благодарим ти, г-жа Коматова.

62

CriticusMagnus

преди 2 години

"В моя мандат не съм имала възможност да обиколя тези участъци" - тя въобще обиколи ли поне един участък някъде в нейния мандат? Или и тя е толкова министър колкото това е магистрала...

61

Анонимен

преди 2 години

Кой къв сега няма значение ,румънския автобус се запали при три дни ,но не е горял с три метра пламък и не е изгорял до желязо ,няма жертви ,и да говорят че няма запалителна течност кой вярва или че Алах спасил оживели те