176

Американец

преди 2 години

И така до 2184 година: Германскивт народ се буустна с 381,284 доза ваксина против Кови-2837

175

Анонимен

преди 2 години

Шеемета гордо наричащ себе си "лекар"Ботсвана викаш е страна с голям процент ваксинирани?

174

Анонимен

преди 2 години

Върнаха ни декември 2019 г. сега всичко отначало- локдауни, фалирали дребни рибоци, инфлация, цени до небето и невиждани печалби за корпорацийките, а да не забравя далаверата за " световния полит. елит" от Вашингтон до Владивосток- поробени и смачкани народи: сваляй маска- слагай маска, марш за бустер доза, плащай тест, дистанция и в семействата, опорочени празници...Има ли край Боже?

173

Анонимен

преди 2 години

"От пишещите тук има ли уплашени от новия щам!?"__________________ Някой и друг промит мозък сигурно ще се намери. По-скоро такива новини предизвикват вече просто гневна досада. У тези, които все още са запазили способността си за критическо мислене, де. Надявам се повечето да са такива.

172

ЗЕМЛЯНИН

преди 2 години

Каква връзка е доказана между броя мутации и способността за заразяване от вируса?Делта има по-малко мутации от Бета,но се разпространява по-бързо.Значи,Омикрон-ът с повече мутации може също да се разпространява по-трудно от Делта.Защо е тази истерия?А нали японски учени открили мутации,които водели до самоунищожаване на вируса?Тази новина не се коментира много,защото пречи на плана за всяване на страх и паника сред хората-не знаем какъв е този вариант,ама за всеки случай казваме,че е страшен.

171

Ох

преди 2 години

Требва да се преобуя...напиках се от смех.

170

Пловдив

преди 2 години

Не специалисти,а факири,за 24 часа разбраха,че е по- заразен,че покосявал младите,и,че тези ваксини му действат.Eбати цирка,тези се оплетоха къ пате в калчища.

169

Анонимен

преди 2 години

уплашил света, дрън, дрън, някакви там уж ексерти са се разкудкудякали още преди да стане ясно каквото и да било, явно пари падат от рякането пък скоро не са имали повод

168

дядомраз

преди 2 години

60 т.керосин изгарят в небесата защото на байно му се допило кафе от другата страна на земята или му се докарало НГ пак там. И е редно това да спре и то спира ама по трудния начин.Зелените сертификати за тоалетна хартия и празниците около бащиното огнище от което по светло и топло няма.

167

славянин

преди 2 години

От пишещите тук има ли уплашени от новия щам!?

166

Нема спирка баце

преди 2 години

Как е тръгнало скоро целият бюджет само за тестове и ваксини няма да стига.

165

Лекар

преди 2 години

До ??? Много си заблуден!!!Мутациите тръгват от държави с най-голям брой ваксинирани.Това е защото ваксинация по време на пандемия не се прави именно защото предизвикват масово мутации на вируса.А ваксините създават само хуморален т.е. антитила а не важния клетъчен имунитет!!!Да не говорим че след ваксинация ще имаш антитела най-много 3-4 месеца!!!Като не сте наясно с медицината и не сте лекари не пишете подобни коментари които показват само едно голямо невежество!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Ха познайте , кой пусна този нов вирус ?

163

Анонимен

преди 2 години

"На 55 съм. Нямам време да рискувам."===Именно ваксинирайки се рискуваш, но малко отложено във времето. Когато се върне бумеранга едва ли ще направиш връзка между него и ваксината.

162

до 174 от славянин

преди 2 години

Странна работа ама откакто през миналия декември стартираха масовото ни глобално ''спасяване'' с отровите започнаха да се пръкват все нови и все по-опасни щамове!?

161

ля ля

преди 2 години

ден и половина закъснение от официалните новини в Света. и после още ден за да забраним полетите от Африка! лошо е че от както се помня не може да се взимат реални важни решения на момента и да се казва на хората истината! те я заслужават истината ей! а пък защо да лъжем наши си - не мога да ви разбера!!!! нали сме заедно държава народ и стремежи! много искам да сме заедно всички българи и да има чуваемост!

160

до 174 от славянин

преди 2 години

А някой задава ли си въпроса защо в ''най-защитените'' ваксинално държави има най-голям ръст на заразените!? Между другото британския щам защо го бяха нарекли ''британски'', а не ''патагонски''!?

159

Анонимен

преди 2 години

Насмърка като простудна зараза ще го изрине как ринавирусите ринат ковидвирусите с интерферон за цял живот за който имунната система не забравя да съставя заради ринавирусите с който ги рине и тях с лечение за известно време както за отърване от простудни болести и зарази.

158

???

преди 2 години

Някой задавали въпроса защо мутациите тръгват от държави, където има най-малко ваксинирани или нямаше такива, преди да се появят ваксините? Защото ваксините предпазват и от мутациите. Това сигурно и умре.лите са го разбрали само страхуващите се да се ваксинират не са.

157

Анонимен

преди 2 години

Знае се едно нещо - една измама заменят с още по-голяма измама.