72

Матю Периев

преди 2 години

Купувам кисело зеле, ракия и свинско месо, с други думи зимнина. Бюджет - 1000лв.

71

Пич

преди 2 години

*** няма нужда от паника, те хората са го планирали да ни удари следващата есен. Тъкмо ще сме победили варианта Делта и ще се окаже, че ваксините, лекарствата и сертификатите не действат на новия щам. И отново ще имаме тежка зима и локдаун, и отново ще трябва да се ваксинираме с нови ваксини... та така... Всичко си тече, както е планирано. Тия дето управляват планетата ни предупредиха, че вече това ще е новото нормално - от щам на щам.

70

Анонимен

преди 2 години

Това не е вирус а организъм който мутира и се развива, ваксината е един вид средството с което се зачева този организъм, и с времето ще расте и ще се дели като клетка и направо не ми се мисли кво са ни замислил тези в биолабораториите на наса

69

Калеко Алеко

преди 2 години

Абе всеки ден ни занимавате с Ковида, а от два дни говорим за катастрофа, която май се отнася за цялата ни държава, кажете нещо за тези дето редят правителство и за факта че от началото на годината правителството на служебната Хунта е изтеглило 3,8 милиарда заем, за което никой не ни информира ... някой ще ни даде ли отчет за тези пари, с куфари или човали ги изнасят или се обръщат в кюлчета за да пълнят нечии чекмиджета. Кажете каво решиха Румен Овч. и Румен Гечев от заверата на Кирчо и кокорчо

68

K

преди 2 години

А хората с естествен имунитет ще имат по-добра защита от ваксинираните, защото имат и други антитела, а не само срещу протеина, където е възникнала мутацията. Локдаун за ваксинираните!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Преболедувалите може да си го преместят в другио крачол тоя нов страшен щам. "Защитените" да му мислят. Предлагам да си преглътнат напомпаното от ТВ его и да потърсят начин за ранно лечение с лекарствата, които се опитват да забраняват по света. Познайте защо ги забраняват.

66

Маг Витанов

преди 2 години

Гледам на ръка, кафе, боб. 120 еуро на сеанс.

65

Анонимен

преди 2 години

Продавам билки за мъжка сила и зачеване. Ако не ви помогне - замествам.

64

Апокалипто

преди 2 години

A ве тия ненормалници може да си измислят мутации до безкрай

63

Анонимен

преди 2 години

И още една забележка- именно масовата ваксинация и въвеждането на зелените сертификати изглежда като продукт на паника. Време е за спокойни, зрели решения по този проблем и се надявам българските специалисти най-сетне да проявят необходимото самочувствие и да приложат иновативни решения, базирани на синергията между конвенционалната, алтернативната и природната ни медицина.

62

Анонимен

преди 2 години

Безпрахово шкурене на паркет,лакиране,цена по договаряне!

61

Анонимен

преди 2 години

Лекувам от уплах, нощни напикaвания и паник атаки придружени с разстройство. Дърпам уши и пиша с химически молив против заушка.

60

Samo minavam

преди 2 години

Веселете се пичове, отпуснете тези души и се веселете . Те идват за вас, за душите Ви, за телата Ви. Да не Ви пука.

59

Дървен философ

преди 2 години

До Анонимен----Часовникът отбороява последните дни на неграмотниците и религиозниците. Идващият щам ще помете и млади и стари дървени философи останали незащитени с ваксина. И ще остане Земята по-чиста и с по-интелигентно човечество.----То часовника на тая биологична бомба дето си я инжектора отдавна тиктака в теб. Та стискам ти палци да доживееше да видиш "по чиста Земя и по-интелигентно човечество". Аз ще си пробвам силите и срещу новия щам. Старият го изкарах без някакви сериозни оплаквания.

58

Ваксър

преди 2 години

Ваксините са най-доброто средство, но хората са *** и не могат да разберат, че требе да се ваксинират на всеки 6 месеца.

57

Пич

преди 2 години

Преинсталирвам уиндолс в Пловдив и региона - 40 лв.

56

Анонимен

преди 2 години

Продавам бидони за кисело зеле-25,50,60,100,160 литра!

55

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Кога ще напишете, че Ангел Кунчев вече не е държавен здравен инспектор от 17.11.2021? Защо криете и се правите на 2 половина все едно нищо не е станало вече 10 дни?

54

Анонимен

преди 2 години

До53 Стаята,имали собствена баня и в кой град е?

53

Анонимен

преди 2 години

Както отдавна предупреждаваше д-р Робърт Малоун (изобретателя на иРНК технологията), че всеобща ваксинация повреме на пандемия ще доведе до високо-резистивни на ваксината щамове, но безумието взе превес.