9

Леша

преди 2 години

Нация която е готова да избие децата си със спринцовки, трябва да изчезне.

8

Анонимен

преди 2 години

И след 10 години ще четем: Петорно са скочили младите хора с репродуктивни проблеми в Канада. Както и "Все по-млади канадци с инсулт и инфарк преди 30 години"

7

HAHAHA

преди 2 години

Нали децата го карали леко?Нали Ваксините не предпазват от заразяване и предаване на заразата?За какво тогава ваксинират децата???

6

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам - нали са ваксинирали над 85%, а целта им беше над 70%? Постигнали и задминали целта. Сега децата са им проблема. После? Кое? Домашните животни? После? Кое? Дивите животни? После? Кое? Че нямаме осемнайста доза? После? Кое? Не се ли усещат че стават смешни вече. Ваксините НЕ работят с 95% ефективност. НЕ работят и с 90% ефективност. Ако работеха дори само с 50% ефективност - нямаше да наблюдаваме нови вълни във държавите с високо ниво на ваксинация.

5

Жалко

преди 2 години

Изобщо не ми пука от факта, че акъла отдавна им е изфирясал и се държат като стадо, вършейки глупости. Пука ми обаче, че за съжаление това са "водещите" нации, които дават тон какво да се случва на планетата. Колкото повече започнат да прилагат същите мерки, като САЩ, Канада, Австрия, Германия, Нидерландия, толкова повече се затяга и обрача около нас......

4

Били Спасителя

преди 2 години

Малка е вероятността децата на тези 85% ваксинирани да станат нещо по-различно от родителите си, така че няма да е голяма загуба.

3

дpeмe ми

преди 2 години

Ако щат да ваксинират и коронавирусите срещу коронавирус!Все ми е две!

2

Анонимен

преди 2 години

Е те ембрионите вече ги оваксаха покрай майките им, сега до пет, после и при раждането и се затвари цикала

1

Анонимен

преди 2 години

Лошо няма, а и бебетата дано. Но при нас да не идвате.