14

Най- се забавлявах

преди 2 години

сутринта с една "експертка" по телевизията дето по инерция си беше продължила с "чагъртането" и ги дрънкаше такива за пътя, че да вкара България да плаща обезщетения и на пострадалите и на държавата Македония репарации. Толкова *** човек не бях виждала, освен Радев разбира се - дето да работи срещу държавата България, когато става дума за международен конфликт.

13

Анонимен

преди 2 години

До Север Македонов. Какви камери, какви пет лева , в изгорял напълно автобус.....!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Янев, вярно ли е, че Радев е обещал да има служебно правителство до март 2022?

11

Анонимен

преди 2 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ ОТ УТРЕ

10

Анонимен

преди 2 години

Мерките са взети от управляващите комунисти. Строежа на всички магистрали е спрян. Ще се движим с каруци и ще козируваме на вожда чорап!

9

40 човека

преди 2 години

от катастрофа на магистрала Струма са ада а по 200 човека от ковид на ден е ежедневие и статистика.

8

Север Македонов

преди 2 години

Законът гласи..има ли деца в автобуса...същия не пътува нощем!!! Би помогнало много, както и GPS рекордери на всеки автобус, камери и прочие....

7

Ай Сиктир

преди 2 години

Ще подскажа: ко-руп-ци-я. Навремето заради Своге трима министри изхвърчаха отдмах. За упражняване на слаб контрол, довел до корупционни практики на ниските нива. Вие сега ще установите същото. Нещо? Или такава ви е по принцип борбата с корупцията. От автобус-факла на автобус-аероплан. Снишаване и продължаваме. Промяна? Булшит.

6

Анонимен

преди 2 години

Да спре да пускаме автобуси бомби с туби с евтин бензин да карат хора.

5

Анонимен

преди 2 години

Янев, децата ти са назанечи без конкурс в БЕХ и Булгаргаз като големи експерти. Поуки народа не си взе. Остави ви да безчинствате или фалшифицирахте изборите. Ти не си легитимен, Янев-не те е избрал народа. Не се прави на много умен! Знаем колко ти е багажа. Взера се хилеше на Струма докато говореше с шефката на Пътното онази с дънките където е 130 кг и гледа като бик-не и знам името.

4

Анонимен

преди 2 години

Кой пусна този автобус, който не е серетифициран за международни превози през 3 граници? Рашков, оставка! Съд и затвор! Ти си позор!

3

Бонго Бонго

преди 2 години

Янев аз, не чух аз. Рано е още за поуки, няма резултати от разследването, ако се окаже, че е АТЕНТАТ!!!???? КАКВИ ПОУКИ, ЧЕ НЯКОЙ Е ПОРЪЧАЛ АТЕНТАТ ЛИ???Защо бързате за изводи???? И насочвате обществото към грешна посока.Рааано сутринта излязоха пишман експерти в тв студия.Кога свариха да идат до там и се върнат и кажат, че ПЪТЯ Е ЗЛЕ НА БОЙКО, ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА СТАНИШЕВ, А ВЪОБЩЕ ПЪТЯ Е ДОБЪР!!!! РАДИО МЪЛЧАНИЕ ТРЯБВА ДО СТАНОВИЩЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА!!!! ЪДЪРСТЕНМУ

2

Анонимен

преди 2 години

32г. поуки. Докато чакаш органите да си свършат работата, ето аз ще ти кажа какво да направиш. Като се стъмни, най-добре да има и мъгла, слез от Тракия и карай до Нови хан(трябва винетка да си купиш) и 80% от поуките може да си ги извлечеш сам. Това важи за абслолютно всеки властимащ.

1

Крал Трол I

преди 2 години

Сега става ясно че: автобусът не е автобус, магистралата не е магистрала... А то просто държавите ни не са държави. Тежки и бавни администрации, иначе успешна отчетност, но никакви реални резултати.