33

Не мога да разбера

преди 2 години

тея хора защо се бутат у София като искат чист въздух. Не може и душата в рая и тая работа в оная. Ходи на село - там има чист въздух колкото искаш.

32

Анонимен

преди 2 години

Така ще е докато София се управлява от бивши хора-една никаквица, учителка по руски от провинцията. Изчегъртване трябва, ИЗЧЕГЪРТВАНЕ!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Да то само в София е така...всеки голям град е същото. Питай те ги в Лондон, Ню Йорк, Берлин, а пък за Пекин да не говорим. То затова е голям град, щото се строи, отоплява, замърсява, тоест развива се.....спрели развитието, ще спре да бъде голям.

30

Анонимен

преди 2 години

по 700 на месец значи...ама не бе, спасявайте ни от Ковид моля ви се, измислете още 2, 3 сертификата , жълти кафеви , локдауни, мерки няма проблем, ама нека си мрем от *** на Европа как даже ви позволиха да публикувате такава статия, или тя защото да сте "състейнъбъл "

29

Мда

преди 2 години

Че това е 1/3 от всички смъртни случаи от Ковид до момента...За починали от сърдечно-съдови, онкологични и други "водещи" заболявания няма и да питам...Питам, що не ни надуват главата и с тези данни всеки ден, на всяка новинарска емисия, м...?!

28

Искрен

преди 2 години

Не бе, те умират от ковид...как от мръсен въздух :D :D

27

Най-обичам

преди 2 години

да ме таксуват че дишам въздух! Милиларди направиха хората с тая далавера!

26

Анонимен

преди 2 години

Тез що не идат в Белгия или Германия да им реват че въздуха им е в ПЪТИ по мръсен от българския ? Или там няма проблем с евтиния ток от въглищни централи ? Не нами такими пунтами. СЗО да си гледа работата.

25

Тошко

преди 2 години

Уффф успокоих се ,че умирали хора и от друго не само от коронавирус,че както е тръгнало само от коронавирус се умира.

24

Анонимен

преди 2 години

Глупости, това са данни поне отпреди 7 години. Като гледам подредбата на градовете това беше факт преди толкова.

23

Точно така!

преди 2 години

8500 от мръсния въздух. Любопитно ми е колко са смъртните случай от COVID, защото вярвам, че са по-малко! Последващия въпрос е - Вие нормални ли сте?

22

В.Узунов

преди 2 години

Вобще не ме бърка кой кво диша. Нали имат маски. Аз за какво съм събирал цяло лято гуми и печката червена я правя с тях.

21

Подвързия

преди 2 години

Фъндъкова нямало да обжалва някакво дело за мръсния въздух. Вчера от Спаси Сф ликуваха, че ше живеем с по-чист въздух. Махнахме ГЕРБ и нещата вече се подобряват.

20

Анонимен

преди 2 години

Най-мръсен е през студените месеци, когато се горя всякакви отпадъци, обаче винаги собствениците на автомобили плащат цената..

19

Анонимен

преди 2 години

А КОВИД ЛИ ГИ БРАЯТ

18

Анонимен

преди 2 години

Искам да знам с подробности, как точно стигнаха до това число. Научно изследване, нещо....

17

Аз

преди 2 години

Голема работа, нали си бръмчим с Москвето, кат не им аресва да не дишат.

16

Анонимен

преди 2 години

Поредната доза лъжи и манипулации - как ги изчислиха тези 8500 умиращи в България и 400 000 в Европа? Как ги изчислиха тези 29,5% от БВП?

15

Пфайзер

преди 2 години

Не е вярно това е дезинформация истината е че умират от Ковид 19 . Ето защо за да сте здрави и бодри бодете се редовно и често само с нашите продукти . Само с Пфайзер животът ви ще бъде по-добър и жизнен.

14

Анонимен

преди 2 години

Ама Фандупкова се е спотаяла и си трае. Даже я осъдиха и нищо, вместо да предприеме мерки, тя обжалва присъдата. Колкото и високо да е замърсяването, никога стойностите не са достатъчни за безплатен транспорт. Герберасти, сър!