37

Анонимен

преди 2 години

А кога ще има и правило 5G? Xaxaxxa!

36

Анонимен

преди 2 години

Обяснете ми какво е ''свободен от болести''? Да не би мустакатия нацист да се е преродил в някой държавен чиновник???Значи ли ,че инвалид с диабед не може да ползва транспорта!?!?!

35

Шопа

преди 2 години

Тоя вирос излезна по-гявол от сите шваби заедно.

34

M.I.C.

преди 2 години

Министърът да се радва, че все още има неваксинирани, че да има кой да е виновен. Ако бяха над 90% ваксинирани щеше да стане страшно, а и ясно, че медикамените минаващи за ваксина май не са много ефективни.При немците май тепърва започва 4-тата вълна с пуълна сила, а и тях гидаваха за пример, че ваксините много работели. Сега ще видим....

33

Дам

преди 2 години

Напи се връщаха към нормалното,а ние не щем да се дупчим и разни о.трепки ни обиждат по студията на мисирките:)

32

Губелс

преди 2 години

Немците пак служат за отрицателен пример на цял свят. Показаха ни нагледно, как не трябва да се прави.

31

Болгар

преди 2 години

Ние сме с най-здравите гени, защото който е минал през нас все ни е облагородявал генофона. А ако имахме и здравеопазване... ей, ... мечти.

30

Анонимен

преди 2 години

До кога неофашизъм, до кога ?????

29

Анонимен

преди 2 години

Това беше номера на китайката. Пуснаха ги ваксаните навсякъде без тест и те изпозаразиха всичко. Сега болниците се пукат по шевовете. Ако беше при нас... не ми се мисли. Добре че нашите са а6дали и не се ваксинираха...

28

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

До Има си крушка опашка Просто отбелязвам тази фикция в тройката еднакви букви. А това дори не е фикция. Това е пропаганден прийом.

27

Ваксо Макс

преди 2 години

По принцип не злорадствам, но този път ще направя изключение.

26

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече набодени,толкова повече заразени!Кое не е ясно?Отделно непрекъснато ръсене от самолети с неизяснен произход,след които има вълна от заразени.И всичко това в Западния свят и Русия,където са най-много ваксинираните.В по-бедните и неваксинирани държави почти няма ковит!

25

Случаен минувач

преди 2 години

Българите не спазват правила, защото много дълго време са им задавани правила, толкова глупави, че и задаващият е знаел тяхната безмисленост. Сега виждам че и немците ги почват... Ще поразят германците, ей!

24

Анонимен

преди 2 години

Най-много болни има в Австрия и Бавария, защото от инцест са със слби гени. Затова вкараха брадатите да им подобрят генофона.

23

Анонимен

преди 2 години

В една статия от вчера или миналия ден Витанов обяснява, че през ноември 2021 има 27% повече смъртни случаи в Бг отколкото през ноември 2020. Ами елементарно. През 2020 ваксинираните в Бг са 0%, а през 2021 около 27% т.е. при 0% боцнати имаме Х починали, а при 27% имаме 1,27Х починали... Дали има зависимост между броя починали и процента ваксинирани оставям на вас да прецените, но фактите са такива.Ваксърите вярват на Витанов,така че ако нещо от горе написаното не е вярно да се обърнат към него!

22

Анонимен

преди 2 години

То германци там няма. Има тъмнокожи, дето се мислят за германци. Те по природа не са надарени умствено. Ще се набодат толкова пъти, колкото им заповядат.

21

Анонимен

преди 2 години

Да ви имам аз преводачите...,, свободен от болести"?! Думата,, genesen" означава,, оздравял", пък дали някой е,, свободен от болести", си е друг въпрос!

20

Анонимен

преди 2 години

Хаха, ние минахаме към 5G, тия още 3G. Имат много да учат от нас!

19

Анонимен

преди 2 години

Жените можеха да се спасят, ако бяха върани за печката по стар обичай в Бавария, но сега бият рекордите там по заразяване.

18

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече вапцани, толкова повече зарзени. Някой нещо да не е разбрал? Някой потен математик да го обясни на прocтолюдието по тиливизурити.