48

Анонимен

преди 2 години

Топалов като гледам с един крак си в канала ,кво толкова има даде коментира подобни като теб,шофьора е крал с голяма скорост ,и спирачка е не натиснал ...

47

питане !

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА.. Защо Тв-СЕВДА не отрази , ''визитата'' на Борисов , когато го привикаха в САЩ , и какъв бе резултатт от тази визита , ами се ПОКРИ , т. е. , то се вижда сега , Радев е Президент , а Борисов ,... какъв е , и къде е ?

46

така е

преди 2 години

До Анонимен 49 Баш комунягата бай боце тиквун лично заложи тая и още много бомби със закъснител,за България и целия бг народ.

45

Анонимен

преди 2 години

ДС ТЕРОРИСТИТЕ НАСАЖДАТ ОМРАЗА КЪМ МАКЕДОНИЯ ПО ЗАПОВЕД НА МОСКВА. ТОПАЛОВ Е ПОРЕДНИЯТ КОЙТО ГО ДОКАЗВА...

44

Анонимен

преди 2 години

Този е много вреден за България.

43

здравей ястребовски

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА Ние не сме брадясали като бай боце тиквун и сие,нито сме немити като тая,дето катастрофира без *** в колата на НСО,къпем си се,бръснем се , и няма как да ни бръснат на сухо.

42

до 26

преди 2 години

КОЙ СЕЕ ОМРАЗА КЪМ МАКЕДОНИЯ? Да кажеш на глас истината не е омраза. Да кажеш на глас, че ни горяха и продължават да ни горят знамената, че ни рушат паметниците, че ни псуват по техните медии е УСТАНОВЯВАНЕТО НА ЕДИН ФАКТ. Отиди ти ако имаш смелост и направи няколко интервюта по улиците. Преди това си запази място в реаниацията на Пирогов. Такива интервюта вече има много. Такова интервю заедно с филм към него направи преди 2 години Милена Милотинова. И какво? Нещо да се е роменило? Нищо.

41

Анонимен

преди 2 години

До брей ,бре !?ФАКУЛТЕТА , ИЗВЕСТЕН КАТО МАЛКАТА МОСКВА ХАХАХА

40

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Путин обича на използва българите за пушечно месо, но се лъже. България руска не е била и ням да бъде.

39

Анонимен

преди 2 години

Хора в Македония живеят същите хора като вас,нормални.И там има хора като този Топалов, които са работили за ДС.Но мнозинството е като нас нормално и не ни мразят.Да и там има телевизии като СКАТ,Алфа и подобни платени,но мнозинството от хората не са глупави и са наясно,че медиите ги манипулират.Как вчера,нито един не им направи проблем на Българските медии там.Как на нормалните хора,които са ходили в Македония никой нищо лошо не им направил.

38

брей ,бре !?

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА.. Е да де , бъдеще във Факултето и Столипиново , не виждам с кой друг .Вижте уредете нещо за Баце , за поданство при Ердоган , който много е обичан от САЩ !

37

Анонимен

преди 2 години

НЕ СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ АВТОБУСА Е ЗАПАЛЕН ОТ БГ КОМУНИСТИ ПО ЗАПОВЕД НА МОСКВА.

36

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До даааГЕРБ и Републиканци за България никой не ги бръсне, вярно е. Но вас ще ви бръснат на сухо, гаранция. Както ви бръснаха през 1990 година.

35

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно автобуса е взривен от руските служби и техните български агенти за да се предизвика конфликт на Балканите и срив на отношенията с Македония... този топалов само налива масло в огъня и потвърждава

34

ЦЕНЗУРА, РЕПРЕСИИ

преди 2 години

ПРОМЯНАТА Е В ХОД........ ЧЕНГЕТАТА НА ДС /БКП ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА РАДЕВ........... ТРИБУНАЛА В ХАГА....ЩЕ БЪДЕ БЕЗКОМПРОМИСЕН...!!

33

Анонимен

преди 2 години

Радев не ремонтира въпросният участък 5 години и тива е резултата.

32

дааа

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА то затова и него и шчембе въй въй въй вода-с тУрбичкътъ биллллла ги свалиха на полуразрушеното резервно военно летище...И оттогава никой не ги бръсне за хора,даже и бай дън.

31

нали !

преди 2 години

До Кънчо Мисирков... е нали Баце му е ученик , защо се сРъдите !?

30

Алекс

преди 2 години

Точно днес не е подходящия момент да си изясняваме отношенията с Македония.

29

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До Фактите !Другарю, глупостта ви не ми пречи. Вашето време свърши. За ГЕРБ не се грижи, тази партия има бъдеще.