94

Анонимен

преди 2 години

Шофьорът кара автобуса, така че на първо място е негова отговорността. Ако пътя е бил в лошо състояние как са минали останалите три автобуса и другите превозни средства? Това не е мъгла с масови катастрофи. Някои просят България да плаща за чужди неволи-нелицензиран за международни превози автобус минава няколко граници, например?

93

Албанското маке

преди 2 години

Шофери е виновно да се благодарим, че не е въвлякал рдуги истински българи в некомпетентното си шофиране БАН за меке в ЕС! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧО!!!

92

Анонимен

преди 2 години

Зад всяка злополука е виновна човешка грешка.За съжаление в живота рядка се срещат шерлокхолмовци и вината се прехвърля от болната на здравата глава.

91

До 92

преди 2 години

Става дума за двойния аршин на медии, социолози, коментатори, протестъри и подгонени от правосъдието червени олигарси. Направо клатеха държавата заради Своге. Кажи, всезнайко, защо не клатят държавата сега. Защо Елена Йончева не мери дебелината на асфалта и не плюе в Европарламента, за да демонстрира принципния си подход???

90

До Светозар

преди 2 години

Слагам ти два минусасамо заради името! Такива в училище ги гаврех за забавление и още го правя, но вече нямам време фирмата жената децата, тормозя подчинените в моята фирма, защото аз съм собственик шеф и господ бог разбра ли бе царул?!!!!!!

89

Анонимен

преди 2 години

ГНЪЗНИТЕ РАДЕВЧЕТА ВЕДНАГА ПРЕГЪРНАХА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ за качеството на пътя и разположението на мантинелата и какво ли още не, без да си дават сметка, че комитова всъщност похарчи парите за ремонти като купи за дъщера си депутатско място

88

Анонимен

преди 2 години

Бас ловя че до седмица тази мантинела няма да бъде там, ще има ограничение 90 км, поне 3 нови указателни знака и нова маркировка по цялата магистрала

87

тъпанари

преди 2 години

До Ха ха ха: И какво и е на магистралата, 'експерте'?

86

Ха ха ха

преди 2 години

Няма такава магистрала в света. Пак се осрахме

85

Факт

преди 2 години

Автобуса не е излетял от пътя, не се е преобръщал, не е смачкан от удар - цял е. Даже онзи, който падна в 50 метровата пропаст не се взриви. Трябва малко акъл, ама го нема.

84

Анонимен

преди 2 години

Милиони автомобили са минали през този участък без да се стигне до инцидент. Само минути преди катастрофата са минали на същото място и при същите условия три други автобуса на същата фирма без да имат проблеми. И изведнъж точно за този автобус пътят става проблем, а шофьорът е безгрешен. Стига бе ... Има някакъв гаден нихилизъм сред родната ***.

83

До Пян_Гъ

преди 2 години

И кво стана, Боко подаде ли си оставката - ако не е, за какви "два аршина" говориш?

82

Светозар

преди 2 години

Съжалявам за загиналите, обаче защо някой непременно трябва да носи съдебна отговорност ? Ако, да речем е спукване на гума или скъсан кормилен болт, кого да съдим ? По тази логика за всеки убит от мълния, някой трябва да носи съдебна отговорност. Ако шофьора е заспал, тогава има ясен виновник. Обаче ако е непредвиден и непредотвратим инцидент, кой да съдим ?

81

Ох

преди 2 години

Прекрасно място за застрахователни измами

80

хахо

преди 2 години

Има някакъв особен мазохизъм при нас, българите. Непрекъснато се обвиняваме за каквото трябва, а най-вече за каквото не трябва.Пътят бил такъв, маркировката онакава, имало завой, имало наклон, било влажно и прочее...Ами да, път е и като всеки такъв си има своите особености. Шофьорите трябва да се съобразяват както с него (по такъв път е карано 30 км. от София, т.е няма промяна в качеството му), така и с времето, със особеностите на МПС и със своите умения.Може да е разсейване, може заболяване, може технически проблем, но не са причина изброените в клипа становища.

79

Пян_Гъ

преди 2 години

Когато стана ПТП-то край Своге, магистралата била виновна, не шофьора, въпреки че ежедневно по нея преминават безпроблемно хиляди МПС-та. "Бойко е виновен", "Ууу, долу", "Вън Герб!", "Съд!" Не съм на мнение да се търси под вола теле - нито тогава, нито сега. Интересно обаче дали ще бъде ли приложен същият критерии? Т.е. "Радев е виновен", "Ууу, долу", "Вън ПП", "Съд!" Засега не се вижда нищо такова. Пита се ЗАЩО ИМА ДВА АРШИНА???

78

Жалко за Бате!

преди 2 години

Всеки иска власт ама като дойде такъв момент бягат и се крият като плъхове

77

Анонимен

преди 2 години

комитова с парите за ремонти на пътната мрежа у нас си закупи за дъщеря си депутатско място при ПОЧТЕНИТЕ

76

Анонимен

преди 2 години

Някой ще заведе дело, участъка, отклонението, мантинелата в дясно, знаците, маркировката, всичко е безумно.

75

пинко

преди 2 години

Б.Б той да поеме вината!