100

От с.Герман

преди 2 години

"про-стит-утка по избор" е забранен израз тук въпреки че имаше и статия в днес за Австрия за това. Идва 1984?

99

Анонимен

преди 2 години

До От с.Герман "томбулка" Това някаква специална булка ли е? Иначе, ти отдавна си аут от темата и си тук само да си показваш сеУЕнията. За нещастие, тя далеч не е толкова забавна. Познавам наистина забавни шопи. Ти не си от тях. Просто поредния с комплекси за избиване. У лево.

98

Анонимен

преди 2 години

Плюя на всички държави ,които ограничават правата на хората с тъпия им вирус! Плюя и на целия европейски съюз!

97

Анонимен

преди 2 години

До От с.Герман "Но за нас, а не за вас ковидзомбитата." Странно, аз постоянно установаявам, че антиваксърчетата не знаете почти нищо за ваксините, процесите, които са довели до създаването им, законовата рамка и регламента около тях. ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС, ние сме си написали домашното (затова и сме ваксинирани де), тъй че знаеш какво да направиш с твърденията си :)))))

96

Анонимен

преди 2 години

До 140 "че 20те евро за ваксина" Надявай се да са 20 евро. Все пак от това ще зависи животът ти. Могат да ти вземат колкото си поискат. И ти ще платиш. За да не си антиваксър и да можеш да работиш.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139 "Даже не си схванал, че става въпрос за октомври-ноември...." Значи, освен че си неграмотен и нагъл, не можеш да носиш отговорност за грешките си ли? >>>>>>> "Дори ПЪРВИ затворихме училищата миналата година." У лево, антиваксърче.

94

Анонимен

преди 2 години

До Германец. Другаря от с. Герман е загрижен, че 20те евро за ваксина ще те бутнат. Успокой го, моля те. Обясни му, че с 20 евро в Германия не можеш да си купиш две халби на Октобърфеста, да се успокои. П.С. Умирам от смях. Честно. Трябваше отдавна да съм си легнал, обаче е твърде абсурдно и забавно ...

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 "Защото фактите не подкрепят погрешното ти заключение ли? Случва се. Не се притеснявай толкова." 04.03. 2020 Италия затваря всички училища и университети зарди Ковид. 18.03: България влиза в локдаун със затварянето на училища.

92

Анонимен

преди 2 години

До 133 Защо? Защото фактите не подкрепят погрешното ти заключение ли? Случва се. Не се притеснявай толкова. Другия път може и да мислиш по-обективно.

91

Анонимен

преди 2 години

125 Не, не копираше, а чакаше нареждания от Меркел, както всъщност правеха и другите европейски страни. Тук затвори училищата преди всички други и въпреки нарежданията на Меркел, защото видя, че е правилно. Иначе не се разминаваха вълните.

90

Анонимен

преди 2 години

До От с.Герман "Разбира се че вие бяхте тия които ни убеждавахте че са безплатни. И ние ви казвахме че не са. На съселянина от с.Герман просто му кажах че ще си ги плаща от джоба си, а не ние да ви ги плащаме чрез данъците си" "Вие", "ние". Финансирането на закупуването на ваксините е ясно от самото начало, тъй че си неадекватен с тия приказки. Фантазиите ти на кого си "отворил очите" са ... фантазии. В момента вие не плащате нищо друго освен вашите ваксини, които избирате да не използвате.

89

Анонимен

преди 2 години

До 123 "не става ясно откъде имате тази "инфомрация"." Абе то не стана ясно и от къде бяха и всички останали "предположения" на конспираторите, които едно по едно се сбъднаха до сега... А такива като теб все се крепяха на вярата, че всичко са само "предположения", ама то не става вечно да си заравяш главата в пясъка.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 "Дори първи затворихме училищата миналата година. Мерките ни бяха доста смислени всъщност." Всъщност, Борисов през цялото време копираше действията на някои западни държави и по-конкретно Германия и тъй като там и у нас вълните се разминаваха леко, се получаваха някои неточни решения, но като изключим това, както казах, българите НИЩО НЕ СПАЗВАХА, включително и по време на голямото "къртене на пейки" и КППта.

87

Германец

преди 2 години

"а в бъдеще всеки набоден ще си плаща бустерите от собствения си джоб" -- С риск да те разочаровам, ще приема и тази прогноза с особено мнение. Няма как иначе, след многобройните такива, които предричаха *** ми. Може да пробваш с нещо дифузно, като автоимунно заболяване след 10 години :)

86

От с.Герман

преди 2 години

До 113- Това че не съм "безплатни" в кавички ли те притеснява? Разбира се че вие бяхте тия които ни убеждавахте че са безплатни. И ние ви казвахме че не са. На съселянина от с.Герман просто му кажах че ще си ги плаща от джоба си, а не ние да ви ги плащаме чрез данъците си. За него не знам, но ти със сигурност си надлежно ваксан и ти личи явно.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 "Равните условия бяха миналата година преди ваксините и пак бяхме първи по смъртност." Не позна. Миналата година докато в Западна Европа се изработваха и СПАЗВАХА мерки, вие бяхте като отвързани (дори за периодите когато формално имаше мерки). Мислите си, че можете да се лъжете, но не ставааааа.

84

Анонимен

преди 2 години

До 113 "нямало да бъде безплатно за в бъдеще.." Ти наистина ли не схвана за какво говори? Сега ваксините се плащат от данъците ни, т.е. и сега не са безплатни, а в бъдеще всеки набоден ще си плаща бустерите от собствения си джоб ако иска да не бъде антиваксър.

83

Анонимен

преди 2 години

Плюя на Австрия и целия европейски съюз!

82

Анонимен

преди 2 години

До От с.Герман Колкото пъти да го прочета извода ще бъде един и същ. А за това, че вие сте ни отворили очите, не знам дали това е по-нагло, или по-смешно. Май ти си загубил ориентация, защото обясняваше как нещо нямало да бъде безплатно за в бъдеще, а сега обясняваш как си знаел, че и сега не е безплатно. Горките, от страх от това да не излезе на бял свят колко сте неумни, вече започнахте да заплитате яко.

81

От с.Герман

преди 2 години

До 107 - Къде видя че го плаша? Я прочети пак. Просто му предрекох светлото бъдеще.А че не са и сега безплатни иглите, за това ние ви отворихме очите. Ама май от ваксата губиш ориентация.