36

Обединена България

преди 2 години

България е обединена срещу фарма-мафията и набезите на ОИ (Османска Империя)

35

България е фактор

преди 2 години

Русия, САЩ, ЕС, Турция, Гърция и Сърбия се опитват да ни изкарат като малка и слаба държава, но това е от страх. Знайте го. А точно сега, както ударихме Османската Империя а.к.а. Турция и вакси-мафията през ръцете, се оглеждат като пилета в тръстика. ДРЪЖ ЗДРАВО БЪЛГАРИНО!!!!!! СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

34

Млад и богат тарикат

преди 2 години

Може, може. С партньор като Стара Велика България, ЕС има цялата сила на Балканите. Ако тръгне да вкарва шушумигитe Македония и Сърбия, само ще си вкара автогол. ЕС е слаб. По-добре да подкрепи България в борбата и с Корупцията. Ако искат. На нас не ни е много зор.

33

пълни глупости

преди 2 години

всички размирици в европа и света идват от руснаците и от путин, насочете усилията за детрониране на диктатора и ще се наредят нещата от само себе си това е, обаче на много им е ок това положение, отчитат дейност и сустрадателност, иначе какво ще правят

32

ИСТОРИЯТА

преди 2 години

Гювеча на Балканите го бъркаха за руснаците по рецептата "разедини за да кипне", ама не очакваха че блюдото ще им се сервира на тях защото по това време Русия нямаше апетит и пари да го плати.

31

Анонимен

преди 2 години

Писна минот СЛАБИТЕ ми сънародници. Жалки и болнави ЖЕНИ!!!

30

Закво

преди 2 години

са ви фабрики и заводи, те са на капиталистите.Вий нали сте комунисти и русофили, айде на работа без пари за светлото бъдеще

29

Анонимен

преди 2 години

За да станем член на ЕС затвориха атомните централи, връщаха земи в РЕАЛНИ ГРАНИЦИ, истинските собственици не се доредиха до фабриките си, но "наши" хора приватизираха за жълти стотинки заводи, летища и всичко по-скъпо. Сега искат да се откажем и от историята си заради Македония!

28

При

преди 2 години

Хан Кубрат къщите не са имали врати

27

То

преди 2 години

И Разия е за никъде, поне според официалните им данни за средна заплата и пенсия,, по зле от губернията ,однозначно

26

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Очаквайте нов военен конфликт на Балканите !Каквото кажат САЩ ние изпълняваме

25

Мордекай Шорош

преди 2 години

Без Русия сме за никъде.

24

Атаман Сирко

преди 2 години

Няма мир под сянката на алахата!

23

bai stawri

преди 2 години

Банкянския е развивал ко рупция и на калотино,,, иам доказателсва,, затвора не му мърда, радев ще го доунищоги до месец два с дрона

22

bai stawri

преди 2 години

a BAnqksnkiq ?... P.S bai stawri 4aka s netyrpenie skoroshniq now gost na .. sorbonata!!

21

SS

преди 2 години

Скоро ,ще настъпи хаос ! И край на ЕС ! След него нов Народен съд !

20

След

преди 2 години

оромната полза за Запада от членството на ***, едва ли много ще страдат за Македония, Косово и Босна

19

анонимен

преди 2 години

Излиза днес сутринта по телевизията един Елен Лопатар(Свиленски) къде Румен Радев му такова жената и дава насоки.Че кой си ти ве рогоносец?

18

Анонимен

преди 2 години

ЕС ще заприличат на астронавтите на Елон Мъск от SpaceX - ще се давят в собствените си изпpaжнeния. Какво става с град като Берлин, или Лондон когато спре тока и канализацията не работи! Французите и белгийците поне имат АЕЦове, но другите ще си дишат фeкалиитe.

17

МНЕНИЕ

преди 2 години

ЕС не трябва да си слага таралеж в гащите - Босна и Херцеговина се повтаря два Пъти .След 1 година ще започнат да бият кой е написал Българската Азбука .И ще започнат да внасят Ислям .