66

Анонимен

преди 2 години

Лекарите явно нищо не правят щом има толкова жертви...

65

Анонимен

преди 2 години

личи си че тоя е германофил учил в германия приказва за колкото му плящат от Байонтех германия и използва немската Гьобелсова прппаганда като ни съобщава неподплатени с нищо кухи фрази през 5 минути.Как беше една лъжа повторена 100 пъти става истина

64

Анонимен

преди 2 години

Алоо, българите в чужбина сме ваксинирани. Ако изобщо дойдем за празниците, няма ние да сме причината, че вече 3 месеца се пържите във вируса.

63

Анонимен

преди 2 години

Има и още един сценарий - да увиснат няколко дилъри по мостовете с по един бустер наврян отзад и до няколко месеца ще сме забравили.

62

Некой си...

преди 2 години

Добре де, някой шлосер, стругар, фрезист, заварчик или оператор на шепинг машина няма ли да направи прогноза най-накрая?

61

Анонимен

преди 2 години

"По думите му основен фактор за развитието на вируса са идващите празници и учениците, които се завърнаха в клас"----------Всичките петима ученика, които хванахте с вируса ли?

60

Анонимен

преди 2 години

Правилно са използвали думата "сценариите". Навират ви го пред очите, а вие им вярвате! Жалко!

59

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще започна да трия ваксърскките зомбита у фейса, почнаха много да дразнят с рекламите си и обидите към всички трезвомислещи. Нещо им става в кратуните, като им сложите елексирите на Бил Бил. Сегрегация по естествен път се получава. Не искаш да ги виждаш вече. Напрягащи, досадни и злобни ковидроботи.

58

Бен Ган до Незнайко

преди 2 години

Тук си е грипа. Тази година 2 пъти бях болен от грип, миналата 3. Отделно, това, че преди ходехме всяка седмица на заведение (без кафета и сладкарничките) а сега сме ходили общо взето 2 пъти за година. Маските и дистанцията влияят еднакво на Ковит и Грип.

57

Анонимен

преди 2 години

От Витановата уста, както му е снесено от СЗО, така да остане - да няма локдаун или задължителна ваксинация. Ние, българите, сме хитри и ще намерим начин да се оправим с отровите и техните ваксинатори.

56

Незнайко

преди 2 години

Абе аз да питам, къде изчезна грипа последните две години?

55

Къде му е Снимката?

преди 2 години

Снимката да турят на тоя хубавец козел Витанов. Да каже какво е направил на мечка отзад искаше да дърпа опашака на мечката може и други неща да си иска да прави.

54

Seaman

преди 2 години

*** народ, слаба държава..

53

неваксиниран

преди 2 години

Само да пазят Мутафа и Ботокса, че ако някой глътне тръбата, съвсем ще се разсъхне работата...

52

Амиии

преди 2 години

В Австрия - локдаун, в Гърция - почти. Това са страни 65% ваксани! В Неваксана Индия - по- малко от Сащ е разпространението, смъртността - също! Нещо " науката ваксинация против ковид" яко намирисва!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Четвъртият вариант е народа ваксинира властта със сопи, павета, а за екзотика може да добави семки и бонбонки, свински уши, ковчези и тук там някоя бесилка на улична лампа. Да наречем 4тия вариант арт пърформънс! На артистичност го избива народа нещо в последно време, Витанката това защо не го отчете?

50

Анонимен

преди 2 години

Има и четвърти сценарий,непредвиден от него.Но може и да се случи.Той самия да изпревари"вълната"и до Нова година да гушни букета.Големи съболезнования и почит ще получи отцяла България.А после никой няма да забележи отсъствието му.Пжелавам му да е жив и здрав,въпреки съмненията ми.

49

Академик

преди 2 години

Вариантите са 3 - надолу, застой и нагоре! Друг начин не виждам!

48

Бррр

преди 2 години

Искаме Кунчев да се изкаже за перспективите! Настояваме!

47

Анонимен

преди 2 години

Вариантите са Моа копам, Моа и да не копам.