173

само да вметна

преди 2 години

Не си коректна другарко Нинова! Така както уж подаде "оставка" тогава,па после си я прибра!-:) Антон Кутев като редови член на БСП ти поиска оставката! А ти умишлено разтръби,че лично Служебното правителство ти я искало! Както видя,Радев беше подкрепен от всякакви хора!Вие от БСП,както и ГЕРБ,не разбрахте нещо простичко и елементарно! Българина пожела нови лица и политици! Вашето време просто изтече!И ГЕР се топи! И ДПС не можа да помогне на ГЕРБ!-:))И още ще се топите за в бъдеще!!-:))

172

неангажиращо мнение

преди 2 години

Нинова продължава да работи против Радев, а после на "кривата ракета, космоса й пречи". Въпреки това Радев ще бъде преизбран. Големият проблем обаче е че между хората за Радев и против Радев ще продължи омразата, дори и ако бъде избран Герджиков.Културата на взаимоотношенията ни не е европейска.

171

Зозо

преди 2 години

Корни да си го каже направо - Рундю е мерзавец. Сигурно е призовала последователите си в неделя да не излязат да гласуват...

170

Анонимен

преди 2 години

Позитанковците са вече история. И с дявола ще се коалират заради мазния кокал. Заминават си бавно, но сигурно заедно с електората си-самозванци, които били строили държавата. При първи протести ще бъдат пометени завинаги. Не са забравени лукановци, виденовци, станишковци, орешковци, радевци и мизерията, до която са ни докарвали.

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Корни ,ако сега изиграеш контра и не съставите с ПП Коалиционно правителство" - ... - Ако го направи, това ще бъде едно далновидно решение, за спасяване на България! Тогава ще може да се преосмисли отношението към тази партия!

168

анонимен

преди 2 години

Нинова , не ги удари а ги смаза!

167

Анонимен

преди 2 години

Фигурантът е пoдлец и предател. Това се знаеше отдавна. Хубавото е, че в понеделник ще изхвърчи от Дондуков 2.

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 179 Което само по себе си не е много, да бъдем честни. Партията на агентите и убииците она българи по времето на червената окупация.

165

Анонимен

преди 2 години

СПОКО! СЛЕД 3 МЕС. ВСИЧКИТЕ ЩЕ ПОДАДАТ ОСТАВКИ - И КИРО, И РАДЕВ..

164

РАДЕВ Е НЕВИНЕН!

преди 2 години

Не, дрОгарко Нинова, Радев е невинен. Какво да прави човека, като кремълския му сценарий е такъв, все някой ще пострада, важното е, че България е на път да скъса с ЕС, с НАТО и с демокрацията, а истинският стремеж е Евразия. Само че, голямата хапка "Евразия" ще му преседне на Радев, защото Брюксел и Белият дом не мислят като него. Напротив, с действията си Радев си е осигурил такова бъдеще /вън от политиката/, че повече никога няма да може да се меси в работата на БСП... избирател

163

Анонимен

преди 2 години

Най-свестният политик от БСП от 1989 г. насам е Корнелия Нинова.

162

Анонимен

преди 2 години

И какво излезе ПП е проект на другарите от вътрешната опозиция в БСП щото знаят че БСП е може повече да спечели избори. ПП е алтернативното БСП на другарите от ДС

161

истина е

преди 2 години

Много гнусна жена !! За нея парите и властта са идея ---ФИКС !!

160

Поредния

преди 2 години

Не знам но добре че я разкараха , явно и тя съжалява като гледам що глупости наговори - след нея и потоп нали

159

Кривондел

преди 2 години

Късно се усети. Въпросът е кога ще се усетят и българите.

158

Гроби Таласомо

преди 2 години

Смърт на ПП! Смърт на Мунджо Узунов! Умрете всички вие, които ги подкрепяте! Семействата ви да се затрият, спомен от вас да не остане на Земята!

157

Шлагери от БСП

преди 2 години

"Не дълбай с длетото тънко моето сърце! Остави таз рана,нек да зарасте..."

156

Анонимен

преди 2 години

комунягuтe да не и фават на тази да преговаря за правителство, ще провали всичко и Боко ще направи тройна коалиция

155

Анонимен

преди 2 години

КОАЛИЦИЯ КИЧ - КОМУНИSТИ ИЦМАМНИЦИ ЧАЛГАРИ ЩЕ СЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ САМО И САМО ВОЖДА ИМ РУМЕН РАДЕВ РЯДКОТО ЩАСТИЕ ДА ВЗЕМЕ ВТОРИ МАНДАЯТ. ПРЕЗ ТРУПОВЕ МИНАВАТ - СЪСИПАХА БСП. СЕГА НИНОВА МОЖЕ ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ РАДЕВ СЪЩО КАКТО ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ БУРУДЖИЕВА, ЧЕ ОТ ДУМИТЕ И В МЕДИИТЕ ПОЛУЧАВАЛА НЕРВНИ СРИВОВЕ И МРАВУЧКАНИЯ. В МОМЕНТА НИНОВА ЩЕ ПОЛУЧИ ГЪРЧ ОТ РАДЕВ. ТОЙ Я СЪСИПА. АМА НЕКА И! КАТО И КАЗВАХА ХОРАТА, ЧЕ РАДЕВ КРАДЕ ПАРТИЯТА И ТЯ СЕ ПРАВЕШЕ НА ВЛЮБЕНА В РАДЕВ. ПОДМОКРЯШЕ СЕ ПРЕД НЕГО.

154

Анонимен

преди 2 години

ужас, Герб чака ДПС и БСП да ги спасяват.....срам