133

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден в България се ваксинират по 10000-12000. Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно

132

Анонимен

преди 2 години

Ама другите ваксини първо не са иРНК ГМО терапии и второ са одобрени по нормалния начин, а не под условие.

131

гост

преди 2 години

КАЦАРОВ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ . ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР ГОВОРЕШЕ ДРУГО , ПРЕДИ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР . ТОВА Е ДОКАЗАНО ОТ НЕГОВИ РАЗСЪЖДЕНИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕКРАН . ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ ЛИЧНОСТА . ЗАЩО ЛИ СЕ ПЪНИ КАТО СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ Е КРАЙ НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО .

130

aaa

преди 2 години

Браво, страхотна работа на МЗ. България е на 2-ро място в света по смъртност от Ковид на 1 милион души. Пред нас са само Перу, но ако се даде достатъчно време на този министър, мисля че и за първото място ще се пребори. Като не може да се класираме добре на футбол и тоав все е начин да чуят хората по света за България.

129

Анонимен

преди 2 години

"Вече няма да се иска писмено съгласие за поставяне на ваксина"........... Стъпка по стъпка, целенасочено си вървят към изпълнението на поетия ангажимент - да ни поставят в режим на ЗАДЪЖИТЕЛНА и ПЕРИОДИЧНА ВАКСИНАЦИЯ. Но ни ги съобщават и въвеждат "на час по лъжичка", за да сведат до минимум разкриването на общата картинка. Това, че вече няма да се иска съгласието ни да ни бодат, е просто поредната стъпка, която ще "поемем", без са се усетим даже, и ще се върви към следващата.

128

Анонимен

преди 2 години

Германец, тази задължителна ваксинация, ТИ няма да я видиш. И никои няма да плаче за теб. Прах в урната.

127

Шаши

преди 2 години

Едно врабче ми разказваше скоро, че имало клонинги на Анджелина Джоли от ранните години. Един даже бил с нещо като крилца. За домашно ползване, нали се сещате. Та може и Кунчев да се появи така. Има само малък проблем, само приличат.Стават само за секс.

126

FF

преди 2 години

Абе верно къде е Кунчев ? Де отиде тоя ментор на медицинътъ?

125

Стига сте питали

преди 2 години

за Кунчев. Оставете го човека да почива в мир.

124

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че вече нито Конституцията може да ги спре, нито законите...

123

Шаши

преди 2 години

Вулканизираните, почнаха да измират на цели блокове и ще натиснат другите за ваксиниране. Така ще замаскират от какво се мре.

122

До 127

преди 2 години

"правят си законодателна рамка за задължителна ваксинация. Нямам представа обаче до къде ще и им стигне наглостта. Предстои да разберем." ___________ Ако чакаме, докато разберем, ще бъде много късно. Все още имама шанс да оцелеем, но само ако не чакаме.

121

Шаши

преди 2 години

Да го разбираме така. Чукат ти на вратата или влизат с таран. Докато още си сънен те изхвърлят навън, където чакат мед. сестри. Твоят подпис не им трябва вече. Обратния път си го минаваш сам. Може и да не стигнеш до вратата.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Още един начин, да се подлъжем и да се боднем. Обаче и този път няма да им мине номерът."-----------Човече, правят си законодателна рамка за задължителна ваксинация. Нямам представа обаче до къде ще и им стигне наглостта. Предстои да разберем.

119

Добрата новина

преди 2 години

Учените са засекли метеорит с размерите на остров Ибиса, движещ се по траектория, която ще пресече земната орбита. Скоро цялото човечество, включително фармамафията, Бил Гейтс и дружинката му, ще бъдат ваксинирани еднократно и пандемията ще приключи завинаги.

118

Анонимен

преди 2 години

До вчера, крясъци, защо се искало писмено съгласие, това било прехвърляне на отговорност ала, бала. Маханаха го, вече отговорността недвусмислено си остава при компанийте(не че и преди не беше така, но както и да е). Сега пък крясъци, що няма. Било дорброзорно, било не знам какво си. Абе вие наистна имате ли някъв мозък в тия кратуни останал?!?

117

Германец

преди 2 години

Няма вече пречки пред задължителната ваксинация. Браво :)

116

???

преди 2 години

Кацаров, като оставим настрана факта, че ти остават само няколко дена да си министър, ти пита ли какво казват експертите от ИАЛ? Щото не министърът, а ИАЛ е институцията която издава разрешителните за лекарствата и другите медицински изделия в България, която пък обосновава решенията си въз основа на решенията на ЕМА. Именно от ИАЛ следва изискването за подписване на декларация за информирано съгласие за използване на ваксина под специално наблюдение.

115

Анонимен

преди 2 години

Трият яко коментари. Никой нормален не би си ваксинирал с тази помия детето

114

Анонимен

преди 2 години

До ЯсноПросто не знаеш как функционира едно общество, но сега ще се научиш. Мъжете се бият като има какво да пазят.