21

Анонимен

преди 2 години

Шапки долу пред всички ваксъри пожертвали живота си в името на проучването и мисията!!Който падне в бой за експеримент,той НЕ умира!!

20

22

преди 2 години

"дори ремдесивирът и кръвната плазма в някои случаи не сработват". Тази т.нар. "лекарка" що не вземе да се гръмне, вместо да говори лъжи. Кръвната плазма според много проучвания, които могат да се намерят в специализираните медицински издания, дава до МИНУС 93% резултат "Early treatment mortality results". Не плюс, а минус!. Това означава, че пациентите, "лекувани" с кръвна плазма, почти сигурно ще починат, за разлика от контролната плацебо-група. С ремдесивира е същото. Цени? $5000, $3120 . . .

19

АнонимеН

преди 2 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛА И ГЛУПАВА ДОКТОРКА Е ТАЗИ СНЕЖИНА МИХАЙЛОВА! ВЕЧЕ ИМА ЛЕКАРСТВА СРЕЩУ КОВИД И ТЕ СА ЕФИКАСНИ! ТОВА ДЕТО ГО ПИ ТРЪМП Е ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ КОВИД, А НЕ ВАКСИНА!!! ДОРИ ЕДИН ПРОПОЛИС С НЕЩО ДРУГО КАТО ЦИТРОСЕПТ ПАК Е ЕФИКАСНО ЛЕКАРСТВО!!! ВАКСЪРСКАТА ПРОПАГАНДА Е ОТВРАТИТЕЛНА!

18

(-_-)

преди 2 години

След поредната доза от ваксината, някой хора започнаха да се оплакват, че на челото им е започнал да се оформя някакъв баркод, който свети на uv лампа..

17

Пак същото

преди 2 години

Сега викат може да няма ефект, пък после пийте ги...

16

АнонимеН

преди 2 години

САМО МАЛО УМЕН МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ ЛЕКАРСТВАТА СРЕЩУ КОВИД НЕ СА РЕШЕНИЕТО!!!! ЛИЧНО УГУР ШАХИН ОТ БИОНТЕХ ОБЯВИ, ЧЕ ВАКСИНАТА Е СЛАБО РЕШЕНИЕ ПРИ ТОЛКОВА МУТИРАЩ ВИРУС И , ЧЕ САМО ДО 40% ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ ПОЛУЧАВАТ НЯКАКВА ЗАЩИТА! ТАКАВА МОЩНА ВАКСЪРСКА ПРОПАГАНДА , ЧЕ ЕЕ ГРОЗНО И ГНУСНО ВЕЧЕ!

15

Анонимен

преди 2 години

Никои не те кара да ги пиеш взимаи хероин тои е панацея ти остави хората сами да вземат решение да ли са полезни или вредни не желаеме твоето мнение.

14

Demonaz

преди 2 години

Никой вече не го интересува темата. Нито лекарства ,нито ваксини. Живота на хората им мина в тези глупости. Спрете се медицински комунисти. Как е бодат ли се по ел салвадор или сомалия?

13

Анонимен

преди 2 години

Без бодеж няма да умреш.

12

Анонимен

преди 2 години

Панацея може да бъде само естествения имунитет. Всичко друго е абонаментен договор към дилърите на медикаменти.

11

Анонимен

преди 2 години

Вируса и ваксините ги създадоха с една цел - да се намали населението в света!

10

Сахо

преди 2 години

Както ваксините са безвредни и работят, така и тези лекарства ще са. Стига с тези антиваксърски настроения, ваксинирайте се или си стойте в къщи и чакайте да премине. Аман от ***!

9

Анонимен

преди 2 години

"Все още няма настъпване на грипна епидемия"------------- бре тоя ковид, как изтрепа всички грипове и настинки... Да не се окаже че е полезен в крайна сметка?!

8

АНОНИМЕН

преди 2 години

Много скоро всички ще разберем, че така наречената пандемия, ще е последното нещо, което ще ни интересува.

7

Анонимен

преди 2 години

То вече все по-ясно се вижда, че и ваксините с/у Ковид НЕ СА панацея. Положението бавно се нормализира... Бавно - главно защото истерията на разни политици от по-голям или по-малък калибър заглъхва бааааввнооооо.......

6

Анонимен

преди 2 години

Много са скъпи пък и са ефективни в първата фаза, на размножаване на вируса. За депутати и министри ще е .

5

Анонимен

преди 2 години

Щом е свързано с ковид, значи автоматично влиза в черния ми списък.

4

Анонимен

преди 2 години

Защо панацея?! Достатъчно е да са срещу ковид!!!Знаете ли изобщо какво значи "панацея"??!!

3

Анонимен

преди 2 години

Надявах се, че поне за две седмици, докато се провеждат избори, ще се говори за политики и развитие... Но не. Пак агитация за експерименталните...

2

Нека позная!

преди 2 години

"Ефектът от въвеждането на зеления сертификат ще се види по-нататък във времето..." Сигурно някъде около 2040-2050г., нали?