248

ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ

преди 2 години

ОТКЪДЕТО МИНАТ ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ С ОЛИГАРСИ ТРЕВА НЕ НИКНЕ И СЛЕД ТЯХ Е ПОГРОМ, А ТЕЗИ НАХИЛЕНИТЕ ГИ РАЗКАРВАТ КАТО МАЙМУНИ С АВТОБУСА ТОВА Е УСМИХНАТОТО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА, А ЗАД НЕГО СЕ ВИЖДАТ ОГРОМНИТЕ ЦЕНИ НА ХРАНИ, УСЛУГИ И ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ- ЕТО ТОВА НИ НОСЯТ КРАСИВИТЕ И УМНИТЕ НА МУТРИТЕ.

247

Ха ха!

преди 2 години

Не бе - 'инфлацията' е само 2 %! Това че всичко е поскъпнало два пъти е някакъв рядък природен феномен - който няма отражение на инфлацията....

246

Анонимен

преди 2 години

САМО КАТО ПРИМЕР ЗА СОЦ. КРАВЕ МАСЛО - 0,63лв ЗА 125гр (КРАЙНА)ЗА 35 ГОДИНИ ОПТИМИСТИЧНА СВЕТОВНА ИНФЛАЦИЯ (ТОЕСТ НА МИНИМУМА) 2,5% ДАВА ЦЕНА СЕГА 1,50лв. А СЕГАШНАТА ЦЕНА 2,03лв ЗА 125тр (ПРИ ТОВА БОРСОВА, А НЕ КРАЙНА) ДАВА ИНФЛАЦИЯ ЗА СЪЩИЯТ ПЕРИОД 3,34%. ПРИ ТОВА КАЧЕСТВОТО НА СОЦ.МАСЛОТО >> ДОРИ И ОТ ВНОСНОТО ГЕРМАНСКО.

245

гогич

преди 2 години

Кви глупости пишете, бре! В Австрия 100гр кашкавал са около 1.5 евро (15 евро килото), в БГ е 15 лева макс (8 евро) - стига сте плашили хората и сравнявате ябълки с круши.

244

1

преди 2 години

До бахи направо ликвидация на държавата, канадчето само ликвидации прай

243

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Всичко наше родно бе унищожено ,пазарте ни бяха отнети -- останахме на ЕС помощи ,които са и средство да ни държат послушни ,а чрез големите вериги които работят със чужда продукция прибират всички свободни пари от населението и ги връщат отново във ЕС --това е затворен цикъл който ще ни унищожи като държава ! От него не знам как се излиза защото благодарение на предатели сме без икономика на европейска милостиня а управляващите са резиденти или гаулайтери или генерал-губернатори ! Анадън му

242

1

преди 2 години

До Радевстига лъга ве парашутист неден

241

1

преди 2 години

До Анонименхахахахаха, глуууупиииии. Да си внимавал за кого гласувашшшшш!

240

Бай Тошко

преди 2 години

Къде го Парцунчо от УниКредите да се изпърди по телевизиите, че криза нямало било! Отиваш при шефа си и му казваш да ти увелич заплатата и той ти я увеличава. Толкова било лесно!

239

Анонимен

преди 2 години

Очаквам рязко понижение на цените до отрицателни стойности под мъдрото ръководство на президента Радев и неговите момчета чудо Кирчо и Кокорчо.

238

Пипи пердето

преди 2 години

Купувам само немски храни и техника , другото не струва изобщо!

237

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Направете си ТКЗС-та ...за да има от къде да си краднете млеко , сирене и зеленчуци....щото от частното -- НЕМА КАК , там ШЕ ВИ СЧУПАТ РЪЧИЧКИТЕ , АКО КРАДНЕТЕ!ПРОБВАЙ ТЕ , АКО НЕ ВЕРВАТЕ...

236

Нищо ви нема ,бе...

преди 2 години

СВИКВАЙТЕ С "ПРОМЯНАТА" И МИСЛЕТЕ САМО НА "ГЛАДНО СЪРЦЕ"---ЗАЩОТО ,ТОГАВА СЕ МИСЛИ --НАЙ ДОБРЕ...ХА,ХА,ХАААА....

235

Анонимен

преди 2 години

Отдавна си купувам немско масло и вносни кашкавали. Не ме интересува цените на нашите "качествени" стоки. Добре че сме с ЕС, та да има по евтини и качествени стоки. Ако сме отвън кашкавала ще удари 30 лв на родните производители.Едно качествено масло не могат да направят вече 30г, все на гранясало мирише...

234

Радев

преди 2 години

Потрайте още десетина дни да съставим правителство и Кирето и ококорения ще направят маслото и кашкавала безплатни.

233

Кармен Златарева

преди 2 години

В България която де факто е аграрна страна, храната общо ( без вноса) би трябвало да е на достъпни цени, но нещо....не ми излизат сметките. Селско стопанство и лека промишленост - това би трябвало да бъде стратегията на тази малка страна.

232

Анонимен

преди 2 години

маслото и кашкавала, където се продават по-родните магазини са еднакви с масло и кашкавал, но само по име. Така е с почти всички млечни, местни, зеленчуци и дори хляб.Няма как да си куппиш хляб и той да не мухляса за няколко дни. Почти всичките продукти са ваксинирани. "Нямат разваляне"

231

бах

преди 2 години

Нали искахте промяна , кво ревете ? А Кирчо и другия като я продължат промяната още няколко зимни месеца ще виете на умряло !

230

Анонимен

преди 2 години

До Ани то за вас е евтино питай нас които живейем в Турция дали е евтино

229

Анонимен

преди 2 години

Лакомията на българските "бизнесмени" е безгранична ...