19

Анонимен

преди 2 години

Събраха се куцо и сакато пп и ИТН да си играят на управление, опитните мишоци българите пак са диви и щастливи

18

Кичо с Москвичо

преди 2 години

Онзи търновски пенкилер Киро Брейка ще ви обясни как не трябва да се гласува и как той много харесва турците и ромите!Срамота, това нито е Велико, нито е Търново!

17

Анонимен

преди 2 години

Със предварително нагласено гласуване през машините е лесно. Флашки, които са програмирани. Това е България, африкански народ.

16

Анонимен

преди 2 години

Столицата на Велика България - Велико Търново избра ДПС и Пеевскинаправо повръщам в/у търновци, пълно падение.

15

Истината

преди 2 години

Машинките" спечелиха"

14

Анонимен

преди 2 години

Битки нямаше, а само СОФТУЕР на машините ...

13

ГЕРБ

преди 2 години

Колкото и да се напъва Петков Кирчо....цялата администрация и най-вече - прокуратура е подчинена на ГЕРБ. Включително и полицията. Бая ще му е трудно! Може и да изгони ГЕРБ от Парламента, но Държавата е ГЕРБ. Ще го видим!

12

До ГЕРБ

преди 2 години

Ние па пълним Деса със семе. Нищо ,че е грозновата.

11

ГЕРБ

преди 2 години

Кирил Петков да си събира грозните деца, грозната жена...с парцалите и в Канада! Не е желан в България от 2,5 милиона души! Ако не се откаже...МАСОВО ПРОТЕСТИ, ТОЗИ ПЪТ АКО ТРЯБВА ЩЕ ИМА И БУНТ! Както се казва - око за око, зъб за зъб! Сам си го пожела!

10

Бай Иван

преди 2 години

Това е напълно нормален резултат. Прекаленото преяждане със власт води до такива резултати. А за наинова ех съжалявам искрено, надявах се още няколко години да е на чело на долните комунисти и тази партия да се затрие тотално. А оня пичага с анти ваксърските възгледи, ако знаех че ще дръпне толкова, и аз щях да гласувам за него.

9

Анонимен

преди 2 години

Това, че един рапър с лекота побеждава уж доказани политици означава, че хората са принизили тези политици до покемони, те нямат никакъв смисъл и полза. Такива като бойко и корни рябва да ги е срам, че се занимават с политика, палячовци.

8

Демократ

преди 2 години

Демокрацията е най-добрата система, но Жан Виденов и пречи да се развива.

7

Анонимен

преди 2 години

Клубът на банкянските любители на филии намазани дебело със cвинска мас ви пожелават весела и приятна зима с 2000$ цена на газ, 3.5 милиарда нов дълг и с умните и успели харвардски момчета. Мери Крисмас и поздрави от Банкя, ние ще седим край камината, ще ядем филии со ногу мас и ще ви ръкопляскаме.

6

До N3

преди 2 години

Набутали сте си го сами, а заедно с това и на милиони невинни българи. Виж кои са в щаба на Радев, кои са му съветници и кой му организира партията и ще ти се изясни кои и къде са комунистическите мутри. 2/3 от обкръжението на Радев са бивши министри и съветници на Жан Виденов или олигарси с комунистическо минало. *** заблуден...

5

ха ха

преди 2 години

Кирил избран с гласовете на чалгарите които преди гласуваха за Слави.

4

Анонимен

преди 2 години

В родния ми град на предните избори ИТН 30%, сега ПП 30% - съвпадение нали, ами не мисля. Освен това изведнъж цяла източна България реши да подкрепи ПП, доста странно наистина. Иначе гражданчета, коалиция с 2-3 партии е най-нестабилното нещо което може да се случи, особено с Гном шеф на МВР, Лодкар правосъден министър и шефа на Еконт на транспорта.

3

Анонимен

преди 2 години

Джипката спука три гуми, изкриви джанта, скъса полуоска и е с пробит радиатор! Най-лошото тепърва предстои - идват Органите на КАТ и ще конфискуват книжката на Шофьора на Джипката!

2

Анонимен

преди 2 години

До акад. Френски Набутахме ви го гражданите на комунистическите мутри, а?

1

Анонимен

преди 2 години

Сега като не могат да крадат, герберастите ще се разбягат като плъшоци на потъващ кораб. Няма вече Бойко, няма вече аз,аз,аз.