15

Анонимен

преди 2 години

Миков, сипи си една ракия или винце, за теб може и двете и не се обаждай.

14

Студент на тиквата

преди 2 години

До Студент на МиковВсе едно ми описваш пожарникаря Борисов, беше същия в кадемията. Ха-ха-ха

13

Студент на Миков

преди 2 години

Искам да изкажа мнение за асистент Михаил Миков! Беше ми асистент, водеше ми упражненията по Наказателно право (обща и особена част) в ЮФ на СУ. Пълна пародия - отсъстваше постоянно, не даваше обяснения за отсъствията си от часовете, буквално не се упражнявахме, а ни четеше втора лекция от учебника. Или пък си правеше майтапи през повечето време! Добре, че разчитах на себе си и на учебника, иначе този не ни подготви! Пълна нула като асистент!

12

анализатор

преди 2 години

На 63 г.съм.Не съм член на БСП,но следявсичко отблизо.Кои скочиха с/уКорнелия?Старците-разбойници,които бяха отстранени.Тя има грешки,но не в този обем.Историческата логи сочи категорично,че правдата и бъдещето по принцип ВИНАГИ Е НА СТРАНАТА НА МЛАДИТЕ.ТАКА,ЧЕ НЕЗАВИСИМО ОТ КРИТИЧНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТАЗИ ЖЕНА,старците нямат добър изход.Независимо от кратковременната ситуация.А за пловдивския свинар-измамник ,просто не ми се говори.Гробаджиите искат да сринат един противник.Не ив се давайте.

11

Анонимен

преди 2 години

Явиха се три пъти на избори с Нинова и всеки път резултатът им беше надолу. >>>>ТОВА не беше заради Нинова, а заради Радев. Първо извади ИТН и една година заблуждава хората с него, сега с ПП. Не е джентълменски най - малкото.

10

Анонимен

преди 2 години

Пие здраво и пуска лафове, става за председател.

9

Анонимен

преди 2 години

Истината е че в България има множество десни партии и нито една истински лява. Нито една, в това число и БСП. Години на ред се държите като бейове, които ако пуснат нещо на народа, той като куче трябва да маха с опашка и да благодари. Това не социалистическо. Това е капитализъм, скрит зад социални лозунги, които никой никога не изпълнява. Същото важи и за ония проектчета с олигархически привкус. Новите са същите. Искат власт, но за себе си кръга си от банкери и олигарси.

8

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм с Михов, че време и беше на Нинова, но това не трябваше да става под натиск от Радев. Това си е чисто предателство - човека който от обикновена фуражка да те направи президент и ти да се обърнеш срещу него.

7

Анонимен

преди 2 години

Явиха се три пъти на избори с Нинова и всеки път резултатът им беше надолу. Дори и сега има хора в партията им, които я подкрепят. Какъв е изводът - напускайте кораба, защото потъва!

6

Анонимен

преди 2 години

Откъде ми замириса на нафталин ?

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Другарят Миков казва отдавна известни истини. Аз също вярвам,че еврейчетата от Продължаваме Промяната са едни поредни капиталистчета,които ще скъсат с наивниците,гласували за тях точно след около месец и половина. Порочната практика на шкеназкият евреин Симеон Сакскобургготски трябва да спре. Имам предвид "изникването" на персонажи от еврейските среди в чужбина,които изведнъж нахълтват с еврейски дипломи в джобът си. В България имаме капацитет за собствени кадри-Ж.Живкова и Т.Иванов Славков.

4

Тоя сега ще ги

преди 2 години

засили БСП то да правят коалиция с Възраждане.

3

Анонимен

преди 2 години

Как така "обезличена идейно", нали са партията на Русофилите в България. Човек като гласува за тях, тайничко си се надява да станем 16-та съюзна република на СССР. Идейно обезличени не са, но идеята им е труднопродаваема.

2

смях

преди 2 години

отдавна не бяхме казвали : "Наздраве Мишо".

1

Абе Миков

преди 2 години

вземи си измий зъбите бе.