590

Анонимен

преди 2 години

Чорапът прецака всички и всичко в България. Факт... На 55 години съм, но такова "чудо" не съм виждал през този век.

589

Анонимен

преди 2 години

Тя и първия път хвърли оставка, ама после си я оттегли, и тая е лъжлива като Киро, лъжата я няма за нищо.

588

Анонимен

преди 2 години

То няма хора за една лява партия,а те две леви партии БСП и ГЕРБ.

587

Ани

преди 2 години

Всеки ден, добри новини ;-) Все пак, Нинова превърна НС в място за махленски кавги. Тя в едно с Мая Бившата и Слави работеха активно за разрушаване на държавността в България.

586

Анонимен

преди 2 години

Лъжни вести.

585

АНОНИМ

преди 2 години

Само комунист може да бъде толкова нагъл1ПП били отнели 10-15%отБСП ЛЪЖА!Ами просто обраха от гласовете на ГЕРБ,ДБ и ИТН-на ДПС не може да вземеш и 1 глас!Тази жена е безочлива!

584

Радев

преди 2 години

Достоен българин- не *** ,не мижитурка!

583

....

преди 2 години

За Нинова изобщо нямате право да давате отрицателни коментари , но се вижте българите колко заспал народ сте , в тези трудни времена за България, не излязохте да гласувате за да има промяна. Слави е прав ,че няма такава държава . 500 години сте били под робство и отново даказвате, колко заспал и крадрив народ сте ,начело с крадривата хиена и дпс.

582

Анонимен

преди 2 години

Чорапа нещо го раздава като Литълфингъра от "Игра на тронове" - сее хаос, че да докопа абсолютната власт, щото е твърде незначителен, че да стане легитимно. Забива ножове в гърба, защото не може да се изправи с очи в очи с несъгласните с болните му амбиции. Е, на Литълфингъра му резнаха гръц муля, баш когато най-малко очакваше.

581

Бай Иван

преди 2 години

Българи,гласувайте в неделя за да не си говорим после защо Турци са ни избрали президента

580

полковник Колев

преди 2 години

БСП наред със всички останали "партии" още ли не се убедиха че са напълно ненужни и излишни в БГ Това ли е демокрация? - политически хаос и борба за кокала и за власт....За народа и държавата не ги е еня изобщо!....

579

Анонимен

преди 2 години

Ха .и който и да е на нейното място ще е същото ,защото на лите българи си стояха в къщи на топло а дпс излязоха да гласуват и тук и в Турция ,където нямаше наблюдатели и си правеха кво то си искат

578

Анонимен

преди 2 години

Радев американски или руски шпионин е? Или е двоен агент като Лукавов? Някой знае ли, да не си остана само с подозрения?

577

Анонимен

преди 2 години

Ми тя издигна Радев, сега да му сърба попарата. Тоя, дето си назначи любовницата на 2 заплати, а после тя се размотаваше за роклички с НСО в насрещното... Това ни е управлението. Вие можете ли да разчитате на такъв?Тоя, дето изкара електората на БКП-то на Шипка и сега няма кой да гласува за БСП-то, щото изммряха от КОВИД! И сега пак оцелелите ще гладуват за него???

576

За да и повярваш,

преди 2 години

трябва да входира оставка,сдаде всякакви регалии-ключове,печати или каквото там държи и да си бие камшика до Станфорд,Калифорния,където спокойно да си харчи милионите при Рафаил.Но това няма да стане,всичко е кьорфишек и прах в очите.Абе тя искала,но редовите комунисти със сълзи на очи я молят да остане,"на кого ни оставяш любима другарко Нинова,на ренегата Радев,еничарчетата му от ПП,Кутевци,Добревци,Лечевки...Имай милост към нас,остани на поста".

575

Анонимен

преди 2 години

чорапа диктатор - той е избрания!

574

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен...вдигна юмруче и бързо, бързо се прибра в Президентството. Защо тоя не защити децата, които бяха бити и пребити на протестите?

573

Анонимен

преди 2 години

Единствената причина да й искат оставката е, че не иска да ставаме Президентска република и го казвала. Следващият лидер на БСП ще е за Президентска република!

572

що така бе Корни?

преди 2 години

"Въвеждането на три мандата ограничения за народни представители лиши някои другари от възможността да бъдат доживотни депутати и създаде ядро от вътрешна опозиция." / Нинова нещо се е объркала! Как така само три мандата? Ето ГРОБарите въвеждат нещо по напредничаво - осигуряват МИНИМУМ пет мандата на мафиоз в Народното събрание! Така трябва да се грижим за "ценните кадри"

571

Анонимен

преди 2 години

Съветската безродна партия е в криза, музика за моите уши.