224

бачо

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо беше това реване срещу броенето на разписките !

223

Анонимен

преди 2 години

Ако вместо да си беше губил времето като адвокат и да го изключват за неплатени вноски към САК, беше отишъл да изкара един стаж в младежкото ДПС и щеше да се е научил на партийно строителство и ред!

222

Анонимен

преди 2 години

радев използва ДБ ИБГНИ и слави и ги изхвърли като *** кърпичка. уж имат акъл а ги надхитри един руски фигурант

221

НЕ ГИ ВИЖДАМ

преди 2 години

ЕВАЛА НА КИРЧО И КОКОРЧО, ИЗЧЕГЪРТАХА ДБ, БСП, ИТН И ИЗПАРИ СЕ...! ГЕРБ СИ ОСТАНА, ДАЖЕ ЩЕ РАСТЕ? НА ДПС ИЗБИРАТЕЛИТЕ В ТУРЦИЯ ОТ ПРЕДИ 30 ГОД НАМАЛЯВАТ И ДЕЦАТА ИМ НЕ СА РАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ. СЛЕД ПППП КОЙ ЩЕ ВЪСКРЪСНЕ ОТ ТИЯ УМРЕЛИТЕ? ДАНО ПППП НЕ ИСКАРАТ 4 ГОДИНИ ДА ИМАТ ШАНС ДОКАТО ОЩЕ МЪРДАТ!

220

Анонимен

преди 2 години

Цял ден ви повтарям, че десните ще се оженят за столетницата,по заповед на козяк, ами четете ме бе! Затова бягат ристю и Атанасов от тоя срам..

219

Анонимен

преди 2 години

Протестният вот се капсулира и започна преливане на гласове вътре в самия него. Повече от това протестите не могат да постигнат- обаче то е недостатъчно за стабилно мнозинство. Няма печеливши- само губещи.

218

Анонимен

преди 2 години

Щом Ристьо се отказва от ДБ, това значи, че ДБ стават патерица на БСП. Просто Ицо е много мазен и гледа да запази името си.

217

Край

преди 2 години

Скачени съдево - Пеевски отслабна тоя се поду.

216

СБОГОМ.....

преди 2 години

помня как се ежеше в предния парламент, и оня *** хаджи Генчо ,и Мая чевръстата, комисии, съдебни реформи ,дпс, ...дрън,дрън....Пеевски те БИ ДВОЙНО....представяш ли си..??? Язък за плицкането в Росенец.....язък за висенето на площада, язък за колениченето пред радев.....кирчо и асенчо-първи, радев - почти е спечелил , а вие изгърмяхте като......пиратки.....много шум....за чужд кеф.....

215

Obi-wan kenobi

преди 2 години

Тези оставки не са важни.Важно е Корни да не я хвърли за да занули веднъж завинаги 130 годишната ***.

214

прокопиев

преди 2 години

смени пешките , тези се изтъркаха , сега е ред на макс и мориц......

213

Анонимен

преди 2 години

Ристьо - прелъстен и изоставен! Да се ненадяваш на зеления чорап, той стриктно следваше наставленията на кака Херо.

212

Анонимен

преди 2 години

Много хитро Ристьо се изплъзна днес. Сега ДБ може спокойно да се коалира с БСП. За правотелство. Понеже той каза, че докато е прецедател на ДБ те няма да влязат в коалиция с БСП. Сега пак ще е чист, както след като беше вицепремиер на ГЕРБ..

211

румен рашков

преди 2 години

машинките ти изядоха главата......останаха в склада.....че и Мая изгоря.....като Жана Дарк.....на кладата .....сега ви предлагам да основете партия на политическите некадърници.....

210

христоооо,

преди 2 години

досега лапаше от Америка ,Прокопиев и от Дубай , проглуши ни ушите с тъпата си съдебна реформа, знаеше само да викаш оставка Гешев и Пеевски е звяр.....пък отече в канала......как бе тоз народ не те оцени какъв си гений ? Как не разбра ,че ти си спасителя на нашето бъдеще ? Живя една година на площада , прегракна от слова,....и накрая ...шут.....ех съдба , съдба......оказа се ...политически...***....

209

Анонимен

преди 2 години

Що така бе Ристе, нали миналата годин искахте Боковата глава! Але кво стана ти остана без глава.Ама ти май никогаш не си имал нещо на раменете!

208

Муахаха

преди 2 години

Но Кире е толкова впечатлен от Ристе, че ще го покани за правосъден министър! Смешковци!

207

Анонимен

преди 2 години

Ако всички лидери на партии правеха като него, щяха да се лансират нови лидери всеки месец. Хората няма да могат да ги запомнят даже по физиономия.

206

Хачо

преди 2 години

Христо е издънка на стар комунистически род, така че не е петимен да бъде Председател на партия от протестта !?

205

Joko

преди 2 години

Не ми стана ясно какво целите с подкрепата на правителство от хАрвард ! Тези хашлацине се интересуват от ничие друго мнение.... Ще се повтори историята с УчинДолецот ...