32

питам се

преди 2 години

Каква е разликата между мая общата и Еленка офшорката .

31

Анонимен

преди 2 години

Някой по-долу го беше написал не е моментът сега. Преди не беше моментът защото трябваше да са опозиция, после не беше моментът защото трябваше стабилност и сега не е моментът защото е време за управление. Все не улучвате момента, кога да й поискате оставка. От друга страна Радев с неговите хора Кирчо и Кокорчо, добре върна услугата на партията, която го е издигнала, като преля гласове от едното място на друго. И Мая така се усети пообрана и Спонджбоб. Ама последния поне не е ляв официално.

30

Беновска пипа

преди 2 години

Тежки времена за БСП. Те извадиха от нищото Радев, а той сега ги заряза и отиде при Прокопиев. От ревност може да провалят съставяне на правителство.

29

До 30

преди 2 години

То и тука някои приличат на вампири,без да са ходили в Брюксел.Визирам едно бясно псе от Банкя,което вече е вампирясало.

28

Майора

преди 2 години

А ти кога ще си подадеш оставката заради ошфорни фирми и когс ще спреш да гласуваш стещу България в ЕП?

27

Вихрен

преди 2 години

На 37 съм и бях свидетел на късните години на своите родители и на техните родители. Това бяха години на лишения, страх и разруха. През всичкото това време тази така наречена лява партия беше в парламента. Няма човек на моето поколение който да не презира тази група от мерзавци ограбили живота на родителите ми. Тази позорна шайка има място само в миналото, бъдещето оставете на нас, тъжните свидетели на това предателство. Сбогом бсп, спогом бооклуци!

26

Анонимен

преди 2 години

Виж,Ленче,лесно ще свалите Нинова,ама кого ще сложите на нейно място?Нали трябва да е човек с харизма и доверие,а не кой да е.Освен това причина за резултата е ниската активност и страха на по-възрастното поколение от машините и от ковида.Така че,не бързай да очерняш Нинова и не се карайте,защото така наливате вода в мелницата на ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 2 години

Нинова се заобиколи или се довери на чисто лyди хора, включително Радев, и това й стопи партията. Елена Йончева работеше за нея до момента, в който не се уреди с място в евро парламента. Тези хора си гледат само собствения интерес и нищо друго.

24

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НЕКА ОСТАНЕ. САМО ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ ОТ ИМПЕКСА

23

Анонимен

преди 2 години

Изцъкленото с кредит от КТБ се обади

22

Емануел

преди 2 години

Корнелка е като Горбачов, тоа съсипа СССР, а тая е на път да направи това с БСП ! Корни , с теб съм !!!

21

Сосидж

преди 2 години

Не мисля, че е виновна Нинова. Естествено това е лично мнение, но аз, като човек на 30 не гласувам за БСП, дори и да бяха най- добрите. Просто тази партия не означава нищо за по- младото поколение и едва ли някога би означавала- просто времената се сменят. Не мисля, че някой мрази БСП, просто им отмина времето. Трябва да се радват на всички избиратели, които имат останали живи- без хейт разбира се.

20

Истината

преди 2 години

Лявото каквото познавахме до сега под формата на БСП си отива и демографски и идеологически. Бъдещето на лявото е в нова формация с млади лица. И това ще го бъде и то доста скоро.

19

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КАТО Я ПОЗНАВАМ ОТ МАЛКА ЩЕ ИМА ДА ЧАКАТЕ

18

Варненец

преди 2 години

МилиЙончева.

17

Анонимен

преди 2 години

Тва са руското Чукачабра ли е ?

16

Анонимен

преди 2 години

НЕ ВИ Е ВИНОВНА НИНОВ ЕЛЕКТОРАТА ВИ ИЗМРЯ

15

Възмутен

преди 2 години

МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ Е ВИНОВНО, НИНОВА НЯМА ВИНА . Не разбрахте ли ,че възрастните хора не се справят с тези машини. Спрете да вините този който няма вина . ВЪРНЕТЕ ГЛАСУВАНЕТО С БЮЛЕТИНАТА, ще ги видя тогава, ти нови клоуни колко ще спечелят.

14

Левичар Пияч

преди 2 години

Още един глас да върнете Мишо Подпухналия. Този човек има две силни страни - левите си убеждения и черния си дроб.

13

Чукалов

преди 2 години

И аз призовавам Сидеров да подаде оставка.Ама той се зспънал!Този ме оставя на улицата.Всички атакисти сме яко огладнели.А от атака остана едно голямо кафяво петно в тоалетната.