42

Анонимен

преди 2 години

Ако герб имаха поне малко акъл щяха да гласуват за Луна, та поне имат някакъв шанс на балотажа.

41

Анонимен

преди 2 години

Не само провала на Мая. Погледни резултатите на протестните партии. Те се сгромолясаха от всякъде. Първо Мая, ами Слави - пълен провал, ами ДБ - двойно по-нисък вот. ТРАГЕДИЯ СА ОТВСЕКЪДЕ. Кирил лъже и маже, погазва Конституция, Радеф също. Ще има да се оцъклите с новите цени на ток и всичко останало.

40

Анонимен

преди 2 години

Не махнат ли Корнела, никога няма да се оправят.

39

До 38

преди 2 години

Това което имаме като модел на управление и цялата корупция е именно благодарение на ДПС, те показаха как се прави с обръчи от фирми, ДПС не са излизали реално от икономическата власт, в тях няма нищо либерално, както и ДА България, а относно добрия живот в Южна България, избирателите на ДПС са повече емигранти и мизерщващи (иначе много работни хора), точно защото парите в регионите се контролират от тях

38

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВчера или оня ден, имаше статия, в която Слави каза, че ще обясни след изборите защо не е съставил правителство и каза "ще разберете" , но явно не му пускат изказването, обяснението, имам позитивно отношение към Слави, пожелавам му успех!

37

АНЖНИМЕН

преди 2 години

ВСИЧКО Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА ЗИ КОЯТО Е ВИНОВЕН ТОШКО АФРИКАНСКИ И КОМПАНИЯ ! СЕРИОЗНО ЛИ ДЕ НАДЯВАТЕ КИРЧОИ КОКОРЧО ДА ОПРАВЯТ БАТАКА В КОЙТО ЗАТЪВАМЕ БЕ ХОРА ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ПОВРЕДЕНИ !!!!АААААООООХ?

36

Анонимен

преди 2 години

Видя се .Всичко е наредено.3 месеца без един митинг с хора по площади 30 човека се печели.Българите трябва да събудят и да направят Революция.Това е спасението иначе след 10 г.около 4 милиона И не е варянта да бягаш а да носиш Левски в себе си и да се бориш тука да успееш

35

Н1

преди 2 години

Първата добра новина от тия избори е изкъшкването на Мая и двамата новоизлюпени политици.На Х. Генчо му казаха директно, че няма да влезе в парламента, той с присъщото си самочувствие каза, че било фейк на ГЕРБ. Втората добра новина е ново правителство начело с Кире, разбира се.Ако стане, пожелавам им да управляват 10 г. и да станат статукво, да строят пътища, да са в мир с профсъюзите и църквата. 7/8 за тоя политически период ако не политически фактор се превърнаха в политическа костилка.

34

Пу

преди 2 години

Ако не бяха фанали ония 400 машини Радев още на първи тур щеше да стане президент и ПП да си направят правителство, а сега пак ще ни мъчат да гласуваме и правителството ще е някаква измъчена коалицийка. Тоя Боко що не си трае!

33

456

преди 2 години

"Основните нарушения не са само на комисиите, но и на избирателите, които са отказвали да се подписват в избирателния списък. Съответно са гласували или са късали разписките и са ги прибирали в джоба. Поради тази причина има разминавания между потвърдени гласове от машинно гласуване и брой подписи от избирателния списък в определен брой секции" -Хайде пак избирателите виновни! Ама много е лесно,А? Така им изнася като ги няма много от бележките! Важното е,че има флашкииии...

32

Анонимен

преди 2 години

Социологическите агенции са рецидив на Пеевски, както винаги лъгаха хората, дано сега да се създадат нови социологически агенции

31

aaa

преди 2 години

Как ще е в криза БСП!? Нинова снощи каза, че резултата е добър и те са единственият шанс за съставяне на правителство. А Слави като се има предвид, че тотално се провали сегашните му 10% са наистина много добро представяне.

30

До 34

преди 2 години

Ти си функционално неграмотен или лъжеш, никога не са кавали 100% обработени бюлетини, има 100% паралелно преброяване, което е друго

29

Анонимен

преди 2 години

Защо да е в криза, Б отбора излиза на първа линия!

28

Анонимен

преди 2 години

герп са в канала ясно е, ама и бсп са доста жални, наритани в ъгъла с празни ръце, лежат на мнооого стари лаври и доста некадърно управление. И те май скоро ще отидат в историята, където йм е мястото с последния пенсионер. Видя се, че не могат и не искат да бъдат модерни, разбрани, да залагат на млади хора и тн. Жалко, но сами се прецакаха, за 2 год и протестите не можаха да яхнат, просто хората не ги приемат, виждат ги като хрантутници на статуквото.

27

Анонимен

преди 2 години

До PrimaНе мисля, че ДПС са лоша партия , напротив, стабилна,умерена партия са, даже не мога да разбера какво делят с ДБ - едните са либерали и другите са либерали, само че ДПС е европейска партия, което пък е още по-добре за България, управляваха южна България, затова е по-добре тази част от страната, а северна България е много зле.

26

Ганьо

преди 2 години

Бойка винаги втора

25

и те така

преди 2 години

избрахте си два костюма и отново фигуранта да ви управляват , след месец два ше берете плодовете от решението си .

24

Анонимен

преди 2 години

Хубаво ни изработиха. Радев не си поплюва. В 10 вечерта вече обявиха 100% обработени бюлетини. Това никога не е било.

23

до 26

преди 2 години

Каква умерена партия,те са живи комунисти-сталинисти. Те са БКП,само името е сменено на БСП. Нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили.