89

Анонимен

преди 2 години

До вечежъумръотсмях На нито една. Не съдете за другите по себе си :)

88

haha

преди 2 години

Абе като гледам изборите в България, Съединени Европейски Щати ми се струва все по-добра идея ... Явно не сме в състояние да се управляваме сами...

87

Анонимен

преди 2 години

Орбан с нищо не е виновен,*** да го осъждат.Той просто по завоалирано начин казва,че когато мъж зачене от мъж,тогава ще признае мъжът заченал за майка.Или пък когато жена зачене от жена ще признае жената за мъж.Досега няма известен такъв случай,въпреки многобройните опити да бъде постигнато.

86

Анонимен

преди 2 години

Ня който не му харесва, да се събира с Путин и Ким чен ун да си правят съюз. ЕС не е канил никой да членува в клуба им.

85

:)

преди 2 години

Че откъде накъде хомосексуализмът ще е неотделим признак на прозападна ориентация? Няма такова нещо. Това са измислени показатели за балъци. Балъците свършиха. Ние просто искаме да сме богати като запада, нищо повече. Ако някой иска да е хомо, транс или би, това си негово лично решение, не обществена кауза.

84

преди 2 години

ЕС - провал след провал. Всичко което пипнат умира в ръцете им. И на всичкото отгоре искат абсолютна власт да се разправят както намерят за добре с моналото, настоящето и бъдещето ни. Няма да стане !

83

Анонимен

преди 2 години

Абе на депутата от партията на Орбан, дето го изловиха на партито на "врагОТ" зараснаха ли му раните от слизането по улуците? Орбан превърза ли го?

82

Джони Кейдж

преди 2 години

Полша и Унгария ще разпаднат ЕС, така както Полша разпадна Източния Блок със Солидарността. Пан Качински иска 800 милиарда репарации от Германия заради бруталната окупация през ВСВ довела до смъртта на 6 милиона полски граждани и сравняването на Варшава със земята.

81

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТипично за Орбан да води бисексуална политика

80

вечежъумръотсмях

преди 2 години

До Анонимен 84 КАжи на колко от точките, които изборих, отговаряш? :))))

79

Анонимен

преди 2 години

Хем ще членуваш в най яката дружинска група, хем ще правиш каквото си искаш. Да ама не. Европейците не са балами. Отивай да си правиш съюз с Путин тогава. Никой не те спира.

78

Джони Кейдж

преди 2 години

ЕС е неоколониален съюз на банда комплексари (Фpанция и Германия) страдащи по отминали времена когато нещо е зависило от тях.

77

Анонимен

преди 2 години

Брака трябва да бъде еднакъв за всички във всички държави на ЕС. Как гей двойка от Нидерландия ще бъде вписване в регистъра на Унгария ако отиде да живее там? Или искаме да точим ЕФ но не не искаме да спазваме европейските закони.

76

Анонимен

преди 2 години

До Вечежъумръотсмях 78 Гербавияттрол не е научил членуването, но се подиграва на българите.

75

Анонимен

преди 2 години

Между свободата на безплатния хомосексуализъм и несвободата на богатството избирам богатството. За теб прайдове по улиците, за мен стая в Уолдорф Астория и маса в Риц. Deal?

74

Анонимен

преди 2 години

Този съюз,все повече заприличва на орел,рак и щука.А на "общата трапеза"са като лисицата и щъркела.Имаше такава басня,как лисицата поканила щъркела на гости пък сервирала почерпката в плоска чиния.Когато пък щъркела я поканил сипал гощавката в тясно и дълбоко гърне.Та поуката от това е,че всеки си гледа интереса.А комшиите,край Босфора по този повод,казват за Съюза,че и там интереса клати феса.Безспорно е истина.

73

Фон дер Лайнен

преди 2 години

Орбан е без маска, моля европейската комисия да спре еврофондовете на Унгария защото Орбан изнася речи без маска. Аз например вече и в леглото спя с маска.

72

Малкото Слънце

преди 2 години

Браво на Орбан ! Да нормалността !

71

юбералес

преди 2 години

Орбане, бъди мъж и напусни ЕС. Не води хомосексуална политика - хем кинтите от Европа, хем популустки речи.

70

Анонимен

преди 2 години

до Костя Копейкин - Българите могат само да си мечтаят да живеят на стандарт както в Белорусия пир Лукашенко.