131

До156

преди 2 години

Абе като гледам хич не сме защитени,кофти комбинацията вирус +деградирало здравеопазване е на път да ни разкаже играта!

130

до 148

преди 2 години

По-интересно е защо никой не говори за Канада, освен покрай сапунката с министъра. В Канада 85% от хората са напълни ваксинирани. През октомври такива като 148 получиха сигнал от Кораба-майка, събраха си багажа и си тръгнаха за Източна Европа, та сигурно процента се вдигна на 90..В 15 милионно Онтарио има по 400-500 случая на ден, които почти не стигат до болница и по 4-5 починали. Сертификат се изисква само за ресторант , театър или друго голямо събитие на закрито.

129

Джо Генлаб

преди 2 години

Истината е, че се знае, че е биологично оръжие срещу генетичната хаплогрупа R1b, бели западноевропейци, затова търсят някаква ваксина или лекарство за да с справят със ситуацията. Ние бантустанците сме 85% от друга хаплогрупа и сме защитени по рождение. Дерзайте да ме оборите. Има интернет...

128

Анонимен

преди 2 години

То не бяха 93,94,95 % ефективност на ваксините,то не беше стаден имунитет при ваксинирани 60,70,80% от населението,то не бяха 2,3,4,5...205 доза,то не бяха вълни на неваксинирани и полуваксинирани,сега какво да очакваме след случващото се в Европа?

127

Бигот

преди 2 години

Айде за бустерче , ама тоя път преди да ви го бият, ще коленичите и ще целунете знамето с дъгата

126

Веско Дремджиев

преди 2 години

Не мога да кажа защо така се получи, но трябва да се ваксинирате.

125

S

преди 2 години

Дупчете ги та да им дойде акъла! Там пръскат ли ги като ***! Бог с нас и бъдете здрави!

124

Анонимен

преди 2 години

Защото ваксините работят

123

В.

преди 2 години

Брей каква идилична картинка. Кьолн - западнал град с основно цветнокожо население. *** по улиците и площадите. Баровете са имали хубави дни през 70-те. Париж - западащ град с цветнокожо население, Амстердам - западащ град с отдавна променен етнически състав. При това там никой не работи. Откъде вземат пари да пълнят кафенета и барове. Явно комунизма там е победил. Всяко година по трилион евро без покритие се пускат на връзкарите.

122

хммм

преди 2 години

Европа е най-ваксинирания континент в света с най-много заразени и смъртни случаи на глава на населението. Да и смъртни случаи. Колкото и да им се иска на боцнатите да не се случва е факт, болниците са препълнени с ваксинирани хора, уж алергични към ваксината или изтървали срока за поредното боцкане, какво ли не се пише в картоните. Факта е че ваксината причинява тежки последици при много от хората, всички го разбраха само на прекарани те не им се иска да е така.

121

Анонимен

преди 2 години

Те там боледуват от ковид ама вече умират от придружаващото заболяване щото са ваксинирани я със спин я с рак и тн.

120

Анонимен

преди 2 години

Е що бе, нали се върнаха към нормалното? О да забравих, Гейбреюс каза, че никога няма да се върнем към нормалното... ами.. свиквайте

119

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирана Европа си св//ирка - смъртността им от covid е 10-20 пъти по-ниска от българската, независимо колко хора се заразяват! Ваксината ги пази от тежко боледуване и смърт! Кво не е ясно!

118

Анонимен

преди 2 години

Един от ефектите е дехидратация на мозъка и смаляване на главата.Индивида става безхарактерен и послушен .

117

славянин

преди 2 години

Чест е за всеки истински комунист да се разболее и да почине от китайският червен ковид19 !!!

116

До 128

преди 2 години

За антителата - познавам една като теб къде изключително много се завиване и нямаше антитела и толкова беше убедена, че даже отиде лично на личния лекар да и разпише някакъв болничен, при което се навия на опашка с ковидясали и познай - след 5 дни се тръшна и се поизмъчи десетина дена. Така че внимавай, ти си знаеш!

115

анунакин

преди 2 години

На нас ни трябват биироботи. Идем за реколтата

114

До 128

преди 2 години

Не знам какъв ти е случая, но мога дс ти кажа как се заразиха повечето ми познати и роднини - от майка, дете, жена, от пътуване във влак, от ходене на гости. Другото е, че хората които не са дебели и са под 30 годишни го карат толкова леко, че не разбират кога са го карали.

113

Анонимен

преди 2 години

До Мангърова зима, в такъв случай призовавам да не се ваксинират че има много кофтиматрял за чистене. Не се ваксинирайте бе! Да не сте посмяли, Бил Гейц иска да ви чипира, абе не се ваксинирай Слава Путину, Слава Сталину, Слава Тръмпу!

112

Анонимен

преди 2 години

Е няма така опаковани рекари и сестри. Нама. Откъде вадите стия снимки, не знам. Даже си носят маските юрболяшкятя под брадите. Те ли не знаят?