10

Анонимен

преди 2 години

Гласувате с мнозинство за кандидат "Х". СИК носи документите в РИК. Те, ако симпатизират на кандидат "У" казват "Не, не ни харесва. Ще пратим на ЦИК друг списък/протокол с други гласове, не този от СИК от избора." ЦИК, ако са с мнозинство от подкрепящата "У" партия, решават: ОК, що пък не да не го признаем този алтернативен списък/протокол. Нали идва от РИК. А и новият закон позволява подмяна. После, парламентът ни казва " Признаваме тези, алтернативните изборни резултати." ... Умопомрачително!

9

Анонимен

преди 2 години

Да бе, тия едрият на 75 г, другият на 79 г. и се напъват ли напъват. Пенсионната възраст е 65 г. те с какво са по различни от другите хора и не си седят едни кротки пенсионери.

8

Натовеца

преди 2 години

Нереална пропаганда ,готви да заедно с Путин ще ви изненадат всички изотзадзе докато спите !Под всякаква критика!

7

Анонимен

преди 2 години

Бог да го благослови!По-доброто решение за света беше.Сатанистите,които фалшифицираха изборите ще съсипят живота ни,а сега защо пак ги е страх от него.

6

Анонимен

преди 2 години

Будаляги. Ако искат честни и почтени избори, да си купят изборни машини.

5

Не е ясно

преди 2 години

Защо Тръмп си мисли, че партията, която представляваше, ще го издигне за кандидат, при положение, че изгуби последните избори?

4

Зaпознат

преди 2 години

Преврата го направи Байдън на миналите избори, ако беше спечели Тръмп Пландмията щеше вече да е неприятен спомен само

3

Анонимен

преди 2 години

Коректно е да кажете, че е контрапреврат.

2

Анонимен

преди 2 години

Що за конспиративна теория е това?

1

Коч

преди 2 години

Цял свят видя че изборите бяха откраднати така наречените гласове по пощата. В крайна сметка веднъж пусната бюлетина после няма одит така че колкото успеят да набута толкова. Вечерта тръм водеше, на сутринта губи драстично. Абсолютен цирк, няма нужда да ми пишете тука цял роман и да се мазните на спящия Джо. Това ми било демокрация, затворени прозорци с кутии от пица да не може да се гледа вътре какво става, и на други места изгониха всички останаха двама души да оправя бюлетините- от камерите.