66

Анонимен

преди 2 години

Нямаше ли един диктатор да ги спре? Колко диктатора ги пуснаха свободно и спазиха свободата на придвижване и правата на човека? Асад, Ердоган спазиха правата на човека, Лукашенко спази пправата на човека. Стигнаха до демократична Европа и демократите и правовите държави ги спряха и нарушиха правата на човека. Молим, някой диктатор да ги спре. Ние само наужким спазваме правата на човека.

65

Анонимен

преди 2 години

Да70 Как се убива такъв бизнес за трильони. Сега е ред на Судан Иран Ливан и подобни да тръгнат и те

64

Анонимен

преди 2 години

Днес по една руска телевизия, руснак, главен редактор на едно рускоезично немско списание(в Германия живеят 5 милиона руснаци, влезли предимно като руски немци) ясно каза 70% от гражданите на Германия не искат мюсюлмански бежанци, предимно заради атентатите, честите намушквания с нож в превозните средства и груповите изнасилвания на малки момиченца от групи "бежанци".Тях Корана ги насърчава.Щом момиче над 12 години не е забрадено(омотано) имат право да го изнасилят и те прилагат Корана!!!

63

пецата

преди 2 години

папата нали им целуваше краката, сега какво стана, защо не е там да спаси бежанците, мама меркел къде е нали те си ги обичаха чакаха с отворени обятия , те дойдоха в германистан и им н..аха жените

62

Анонимен

преди 2 години

Спрете войните де. Ама не ви се иска, нали?

61

Анонимен

преди 2 години

Та въпросът е как са се озовали хиляди талибани чак там пеша ли са прекосили Русия или Украйна

60

Анонимен

преди 2 години

Европейският съюз е парализиран и извън себе си от ярост и безпомощност пред Лукашенко. ЕС не може да приеме бежанци от Беларус, защото това ще се превърне в победа за Лукашенко. ЕС също не може да изгради нова "желязна завеса" на полската граница, но по морални причини, това ще подкопае либералната система и либералните норми в Европа, укрепвайки десните партии в ЕС. ЕС също не може да преговаря с Лукашенко - ЕС не го признава, а признава Тихановская.

59

Saki

преди 2 години

Кво се палите,те тия не искат да стоят в България. Само минават оттук или Беларус ,Румъния и т.н.. Те искат Германия, Франция,Холандия, Австрия . Това е техен проблем,те са богати страни ,със застаряващо население и явно им трябват млади и плодовити хора.

58

Анонимен

преди 2 години

Ти не се притенявай, в България няма да нахлуят, в България е такава мизерия, че по-скоро ще се върнат в страните си, където се води война.

57

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко е стожер на стабилността на Западна Европа. Той им показа това. Заедно с Путин изиграха една комедия и подигравка със Западна Европа. Лукашенко заплаши, че ще спре газа на Европа, а Путин му се скара шеговито и гарантира газа за Европа.

56

Анонимен

преди 2 години

Който защитава нахлуването на азиатци и африканци, трябва да знае, че населението на тези континенти, се увеличава с темпове не познати за планетата Земятоест всяка година с по 200 млн. !А и няма изгледи държавите да достигнат някога европейският стандарт на живот. Ако ЕС приема всички желаещи е свършено с Европа.

55

ЕС е длъжен

преди 2 години

ЕС е длъжен да ги приеме. ЕС са лицемери - приеха закон, с който всеки от воюващи страни има право да дойде и да подаде заявление за убежище, самият ЕС ги покани с медийна кампания, а сега не спазва собсвените си закони. ЕС са лицемери.

54

а в България?

преди 2 години

Българите са по-зле от бежанците - два милиона изнягаха на запад да мият улиците и да слугуват на богатите западняци? Що така, защо е такава мизерия в членката на ЕС и НАТО?

53

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа не е длъжна на никого. Това, че сме хвърлили във въздуха градовете ви, инфраструктурата, че сме избили милиони чрез глад и оръжие, не ви дава право да идвате при нас и да ни искате сметката.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ти защо мислиш, че Лукашенко ще падне от власт?

51

Анонимен

преди 2 години

Що не бягат към другарите Си и Ким?

50

Анонимен

преди 2 години

Вируси,ваксини,бежанци и ***..Welcome 21 век..

49

Европа?

преди 2 години

По голямата част от полуострова е заета от Русия и Белорусия, и там нямат проблеми с мигрантите, въпреки, че Русия е втората страна след САЩ по прием на икономически мигранти. Проблем имат само в ЕС, който е само едно малко северозападно кътче от полуострова на Евразия.

48

Анонимен

преди 2 години

Те искат при дойчо зеле в Германия не в Полша и Беларус. Автора д си ги прибере у тях.

47

ЕС ги покани

преди 2 години

ЕС ги покани, Меркел си правеше селфита с тях, прие закон според който имат право да идват и да кандидатсват за политическо убежище, покани ги с информационна кампания, а сега се прави на ощипана мома и Лукашенко, и разбира се Путин, къде без Русия, са им виновни.