131

Анонимен

преди 2 години

"...законът е казал, че това е престъпление". По принцип съм съгласен, но същият закон казва, че човек не може да бъде подлаган на медицински опити без негово съгласие. А въпросните хора не са съгласни, а биват принудени. Както казах, аз също не съм ок с това, което прави, но това е нейното разбиране за нещата. Аз например мога да си извадя сертификат напълно легално, защото преболедувах, но няма да го направя, защото да ми искат такова нещо е незаконно. Няма да играя тяхната игра.

130

Анонимен

преди 2 години

ние си купихме зелени сертификати по 900 лева с жената, експресна услуга за 24ч и сега сме топ обикаляме си по моловете яко е

129

АНТИВАКСЪР

преди 2 години

Лекар не лъже! Дал е клетва пред СОФОКЪЛ!

128

Анонимен

преди 2 години

А-а, НЕ! Такива работи има само в България! :)

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 " И защо да е съд?" Защото законът е казал, че това е престъпление.

126

Анонимен

преди 2 години

" съветсни" лекари ?!... колко сте неграмотни това журналистите, а и защо не си направите труда да проверите за технически грешки?Исках да изпратя това на английско говорящ човек, та пуснах това творение през онлайн преводач и в английската версия излиза "Soviet" doctors т.е. съветски лекари вместо съвестни в кавички. Ей не останаха читави журналисти

125

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър избира Възраждане! Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака! Тръгни след МУХАТА, да те заведе при ГYMНOТO! Литнала мухата та кацнала на гyмнoто!

124

хп

преди 2 години

Стига с тез ваксаджийски новини, бе! Днес е почивен ден!

123

Анонимен

преди 2 години

И защо да е съд? Хората не искат да се ваксинират, но ги принуждават. Тя не иска да ваксинира, но е принудена, за да си запази работата. И като види човек, за когото е сигурна, че не иска, просто не му слага. Впрочем го прави рядко, защото като не познаваш човека, трудно можеш да си сигурен за мотивите му, пък и не винаги има възможност да го направи. За мен също не е ок това, което прави, макар и по други причини - лъжата не можеш да я победиш с лъжа, а само с истината, и то след много борба.

122

Марсел Попов

преди 2 години

До АнонименАз съм напълно ваксиниран, Зайо! Дори ще се натискам и за четвърта доза! Въпроса е по какъв начин да ваксинираме тези като тебе? По лесният или по трудният начин?

121

@

преди 2 години

Това са глупости. Никой не ти бие нищо като си платиш. За чий ще те дупчат бре? Да има следа в следващите 3 дни от дупчица ли? Я по сериозно, наивници!

120

епа

преди 2 години

епа за това не се ваксинирам, че насила, че ми набутат тая гад у мене. После е треа да копат меаря дека ме набол с туй

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 Това е престъпление. Въпросното медицинско лице е за съд.

118

Анонимен

преди 2 години

Дайте да ваксинираме Марсел насилствено по негово настояване. Има ли желаещи?

117

Анонимен

преди 2 години

До Пф 3.6 милиона дози са 1.8 милиона имунизирани ако са с две дози, но някои са само с една доза, т.е. не се водят напълно имунизирани. Къде видя конспирация пак?

116

Анонимен

преди 2 години

Аз пък знам за обратните случаи, но в България. На една близка сестра й е медицинска сестра и слага ваксини, макар да е против тези експериментални ваксини. Но когато види човек, който е против или го е страх, но се ваксинира, защото се вижда принуден, му слага нещо друго (не съм сигурен какво точно, може би витамини) и така самият човек не нае, че не е ваксиниран.

115

Анонимен

преди 2 години

До До Пф 115/123 "Хората дойдоха тук да подишат свободен въздух." Хората дойдоха тук за това, за кеото винаги са идвали: евтин и непретенциозен алкохол и забавления, вкусна храна и хубаво време. Няма нищо общо с "дишането на свободен въздух". Хората не са *** като вас, та да мислят, че мерките са излишни, или пък да си риксуват здравето за малко иху аху.

114

Пф

преди 2 години

На нищо не вярвам вече! Просто ме забавляват статиите!Сега проверих официалния сайт, 23,1% са ваксинираните и има 3,6 млн посравени дози ваксини. Така пише

113

Марсел Попов

преди 2 години

Така трябва да се действа и срещу Гaню, другият начин е насилствената ваксинация.

112

Анонимен

преди 2 години

2,5 милиона българи сме зад граница. Предполагам , че повечето сме ваксинирани. Но българите в България не са. При вас го дават 24%. Извади фалшиво ваксинираните и... никой не знае точно колко са. При НАС фалшиво ваксинирани няма. Докторите взимат х 15-20 000 евро месечно . Никой няма да си рискува главата за 300-400 евро.