149

Анонимен

преди 2 години

Откакто Рашков стана МВР шеф се вижда,че полицията работи.Разкриват се бързо убийства,контрабанда,мафиотски структури,купуване на гласове.А преди под шапката на вожда беше заспала дълбок сън и освен да бие протестиращи за друго не се сещам.

148

Анонимен

преди 2 години

До 160 - да това е профила И, а освен това е приятелка на Teddy Terenteva,дето първа беше пуснала новина за изчезването. Ама малко има какво да се види в тоя профил - добре го е заключила.

147

Анонимен

преди 2 години

Ако този си беше държал жената на село тя нямаше с кой да мърсува. Там всички се пзнават. Тя е видяла че има и друг живот освен онзи селският и сее впуснала в приключения. Видяла е че има по хубави и надарени от мъжа й и сее изкушила да ги пробва.. Жена и ръжда тръгнат ли нема спиране. Защо требеше да я трепе неможеше ли да се разведат а не сега тя да гние а той да го рендосват в затвора.

146

Боби

преди 2 години

До АнонименМъжът, профилът му не казва много:https://facebook/DaddyyOuiТерентева още яко мълчи, инак скачаше на всеки, дръзнал да допусне неразбирателство. После деактивира коментарите, сега съвсем не я бригa...Жалко за развоя, но, уви, очакван след толкова време без никакви вести... Остава само едното детенце сираче. Щyр народ...

145

До трениращ

преди 2 години

момченце, много филми си гледал. Айде пий си млякото, напиши си домашното и отивай да спинкаш, че пак тате ще те бие.

144

Трениращ

преди 2 години

Човек не може спокойно да спортува във фитнес клубовете идват предимно палави семейни физически и сексуално активни жени почти след всяка тренировка ми завършва със секс. Обвързаните жени са станали отракани направи си го искат. Така мъже, ако жените ви ходят на фитнеси и танци това си Червена сигнална лампа какво правят във ваше отсъствие докато работите и печелите пари жената ви по тези места върти връзки и любовници.

143

Българ

преди 2 години

Навремето другарите добре ги оправяха такива ;)

142

Анонимен

преди 2 години

Каквото търсила и намерила. Разигравала 3.*** и някойй не се оказал човека.

141

Анонимен

преди 2 години

До 149, Профилът й е Eti Confetti, но не смея да го отворя ... Може, още да не е деактивиран от полицаите.

140

До 157

преди 2 години

Нормална психика, това ми е работата. А и на училище са учили сигурно хиляда пъти по впратни случай. В англия скоро имаше подобен случай на момиче, а то и от полицай извършен ..

139

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, дивайсите на този Орлин, най-вероятно са иззети от СДВР и затова са деактивирани профилите.

138

Анонимен

преди 2 години

В момента се чудя, всичките 100 човека, които са разследвали това деяние, каква психика имат.

137

Анонимен

преди 2 години

Провинциални страсти.............като дойдат в София и женките им се подмокрят.

136

Анонимен

преди 2 години

най-страх ме е от насилствена смърт, това е най-ужасното нещо което може д ти случи или да причиниш на някой ...

135

До 146

преди 2 години

И още нещо да ти напомня, в природата винаги има по-млади и по-силни от теб. Внимавай другият път като натиснеш клаксона на колата, да не излезе някой боксьор, да ти бие една тупалка и да пукнеш като куче като си удариш главата в асфалта. Защото определено си си го намерил и само ти си виновен. Дано никога нямаш деца.

134

Зигмунд Фройд

преди 2 години

В основата на всичко са секса и парите. За страстен секс и много пари или тяхната липса хората са способни на всякакви неща да извършат.

133

ья

преди 2 години

Обаче , като чета коментарите много *** народ ! И в този ред на мисли сега в неделя много добре ще ви пасне партеата на Славе ИТН

132

Анонимен

преди 2 години

Жалко, че човешкия живот не се цени. Освен това едва ли изведнъж се е стигнало до такава развръзка, обикновено има много сигнали и доста хора са премълчали и не са действали да се стигне до там, жалко за момичето и че няма смъртни наказания за таквиа случаи - такива зверове не заслужават ние да ги издържаме до края на живота, каквато и да е причината за него оправдание няма.

131

До 146

преди 2 години

Ми момичето ако беше писала молба за развод сигурно пак е щяла да бъде убита. Ти внимавай да не поемеш риска да се бутнеш в някой докато ходиш, защото може да те заколи. Ако не се беше бутнал, щеше да си жив. Ама ти сам си решаваш. И ти ми приличаш на психопат.

130

Анонимен

преди 2 години

А на покойната профила знае ли някой?!?